10 elintärkeintä tuotetta laukussani !

Kaikilla meillä on omiin ihonhoidon, hiustenhoitoon ja meikin luomiseen käytettävien tuotteiden aarrearkku, josta ei voi lähteä ilman. Tässä on 10 tuotetta, jotka ovat tärkeimpiä laukussani.

1. Meikkivoide

Meikkivoide on laukuni tärkein asia. Se on päällimmäinen tuote, jota käytän muita tuotteita ennen. Se ei pelkästään lisää kasvoillesi tuoreyden ja hohteen, vaan se myös neutralisoi kaikki epätasaisuudet ja peittää pienet virheet, minkä jälkeen voin aloittaa meikin luonnin.

2. Highlighter

Kosteutetun ihon jälkeen lisään hohteen kasvoilleni meikkivoiteen lisäksi. Hohde on täydellinen korostamaan kasvojasi, ja se saa kasvot näyttämään heleämmiltä ja tuoreemmilta. Käytän usein Hope & Glow -merkkiä, jonka kultainen sävy luo kasvoilleni kauniin valon.

3. Kulmakarvatuotteet

Kulmakarvojen muotoilu auttaa luomaan oman ilmeesi. Kun ne on muotoiltu sileiksi ja kiiltäviksi, on helpompi lisätä neleisti meikkiäsi. Käytän nykyään Glossierin Boy Brow -tuotetta, kun muotoilen ja tuen kulmakarvojani. Tuoksut ja muut ainesosat ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, ja se on ollut naamalleni hyväksi. Voin saada halutun lopputuloksen ja samalla säilyttää oman kulmakarvojenluonti silmäni.

4. Tehosteväri

Pieni määrä tehosteväriä tuo kasvoilleni kauniin lopputuloksen. Se luo kasvojeni kontrastin ja antaa meikilleni oikean ilmeen. Olen ollut erittäin tyytyväinen Colourpopin Super Shock Shadow -tuotteeseen. Se antaa sopivasti pohjustusta silmän alueelle ja on helppo levittää.

5. Silmänrajauskynä

Lopputuloksen kruunaa tietysti hyvin tehty silmärajaus. Olen viime aikoina löytänyt viime kesästä alkaen Kat Von D -merkin Tattoo Liner -silmänrajauskynän. Se antaa tasaisemman ja tiiviimmän viivan, jota voin helposti leventää. Pysyvän ja vesitiiviin lopputuloksen avulla voin helposti luoda unelmieni silmämeikin vain minuutissa.

6. Huultenrajauskynä

Käytän huulimeikiin yleensä MAC Girls -tuotetta. Väri on erittäin kirkas ja kestää pitkään huulillani. Se on täydellinen meikin tehostamiseen ja luo suuremman ja tasaisen huulen.

7. Huulipuna

Jos haluan kauniin ja pysyvän lopputuloksen, hyödynnän meikkituotteitani. Olen tyytyväinen MACin punakampaukseen. Se sopii erinomaisesti päivittäiseen meikkiini ja sävy on erinomaisen kestävä.

8. Poskipuna

Poskipunalla voin lisätä väriä ja elävyyttä kasvoilleni. Olen ollut erittäin tyytyväinen NARSin Orgasm-sarjaan. Sävy on upea ja todella kestävä. Voin luottaa siihen saamaan tuloksen, jota haluan.

9. Kosteusvoide

Kosteutusvoide on tärkeä etenkin kesällä. Olen käyttänyt viime aikoina La Roche-Posayn Hydraphase-tuotetta. Se on miellyttävä ja helposti levittyvä voide, joka lisää kosteutta kasvoilleni ja parantaa ihoni tekstuuria ja sävyä. Se on 100-prosenttinen luonnollinen ja sopii hyvin kasvoille.

10. Aurinkovoide

Kesän huippuaikaan käytän aurinkovoidetta kaiken ihonhoidon lopuksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen Kiehl’sin Ultra Light Daily UV-voiteeseen. Se on kevyt ja ei jätä rasvaista jälkeä, ja se suojaa ihoani aurinkokaarista. Se on erittäin kosteuttava ja sopii kuivalle iholle.

Nämä kymmenen tuotetta auttavat minua saamaan halutun ulkonäköni. Kokeilen usein uusia tuotteita, mutta nämä kymmenen ovat jatkuvasti olleet laukussani vuosien ajan. Nämä ainesosat ovat olennainen osa meikkiäni, eikä minulla voi olla onnistunutta meikkiä ilman näitä tuotteita.