4 asiaa, jotka on pakko tietää Nanoil Retinol Face Serumista!

Nanoil Retinol Face Serum on vallannut ihonhoitomarkkinat myrskyn lailla. Yhä useammat naiset ovat kiinnostuneet siitä. Mikä on tämän seerumin salaisuus? Koostumus, rakenne, vaikutukset ja ennen kaikkea nämä 4 asiaa, jotka siitä tulisi tietää.

Mikäli ihosi on ikääntyvä ja olet huomannut ensimmäiset ryppysi, ihosi on alkanut veltostua tai kärsii aknesta – tämä seerumi on hyvä valinta. Nanoil Retinol Face Serum toimii, vaikka muut tuotteet tuottavat pettymyksen. Seerumi tekee ihosta terveemmän ja kauniimman. Nanoilin avulla ihosta voi helposti pitää huolta omassa kodissa.

Retinolikasvoseerumin voi tilata verkosta suoraan omalle kotiovelle ja A-vitamiinin vaikutukset voi nähdä iholla jo kahden päivän jälkeen. Nanoilissa on nimittäin loistavat ainesosat.

Mitä Nanoilin anti-age seerumi pitää sisällään?

Resepti on hyvin yksinkertainen. Nanoil ei sisällä turhia ainesosia, kuten parabeeneja, väriaineita, ftalaatteja tai hajusteita. Seerumi on yhdistelmä kahta tärkeää ainesosaa.

  • A-vitamiini (retinoli) kuorii ihoa, stimuloi solujen uusiutumista, nuorentaa ihoa, kiinteyttää kasvoja ja tasoittaa ihonsävyä.
  • Antioksidantit (Boerhavia Diffusa -juuriuutteesta) suojelevat ihoa vapailta radikaaleilta sekä ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

paras retinolikasvoseerumi Nanoil

Mitä Nanoil Retinol Face Serum tekee?

Seerumin säännöllinen käyttö saa molempien loistavien ainesosien vaikutukset näkymään iholla. Tuhannet naiset ympäri maailman kertovat Nanoil Retinol Face Serumin:

  • parantavan ihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja laatua
  • nopeuttavan ihon kuorimisprosesseja
  • jättävän ihon sileäksi ja hehkuvaksi
  • vähentävän hyperpigmentaation ja muiden kauneusvirheiden näkyvyyttä
  • hoitavan sitkeää aknea
  • vähentävän ryppyjä ja nuorentavan kasvoja
  • ehkäisevän ihon veltostumista ja parantavan kasvojen muotoa

4 FAKTAA NANOIL RETINOL FACE SERUMISTA

Mitä muuta Nanoil Retinol Face Serumista tulisi tietää? Ainakin 4 asiaa yllättävät sinut varmasti.

1. Se sopii herkälle iholle

Vaikka retinolia suositellaan vain tietyille ihotyypeille (koska se aiheuttaa aurinkoherkkyyttä), Nanoilin retinoliseerumin käyttö on täysin turvallista. Myös herkän ja helposti ärtyvän ihon omistajat voivat käyttää tuotetta, koska se sisältää optimaalisen ja ei-ärsyttävän määrän ihoa kaunistavaa retinolia.

2. Sitä voi käyttää akneiholle

Vain muutama seerumi sopii aknesta kärsivälle iholle. Nanoil Retinol Face Serum on täydellinen ratkaisu tässä tapauksessa, koska se tukee kuolleiden ihosolujen kuoriutumista ja auttaa ihoa palautumaan, joka puolestaan saa kaikki kauneusvirheet katoamaan nopeasti. Mikäli ihosi kärsii aknearvista, Nanoil auttaa myös siihen.

3. Se vähentää hyperpigmentaatiota ja kirkastaa tummia läiskiä

Nanoil on tehokas hoitokeino hyperpigmentaatiota vastaan. Se vaalentaa tummia läiskiä ja vähentää niiden näkyvyyttä. Tämä koskee kaikenlaisia tummia läiskiä – ei pelkästään aknejälkiä, vaan myös aurinkoläiskiä, pieniä arpia ja tuntemattomasta syystä ilmestyneitä pigmenttiläiskiä. Kaikki on mahdollista retinolin kuorivien sekä seerumin paikkaavien ominaisuuksien ansiota.

4. Se nostaa kotikasvohoidot uudelle tasolle

Kaiken tämän lisäksi Nanoil Retinol Face Serumia voi käyttää monella eri tavalla. Sitä voi käyttää tavallisena seerumia pesun jälkeen tai jaderollerilla tai muulla välineellä suoritettavan kasvohieronnan tukena. Tällä tavalla sekä retinoliseerumi että hieronta antavat enemmän.