7 Syytä rakastaa Nanoilin Liquid Silk Bi-Phase Hair Conditioneria

Päivittäinen hiustenhoito on usein haaste. Sen on oltava jatkuvaa ja tasapainoista, jotta emme ryhtyisi ääritoimenpiteisiin. Tarvitsemme hiuksia kaunistavia sekä vaurioilta suojaavia ainesosia. On olemassa ainesosa, joka pystyy molempiin! Nestemäinen silkki on ollut suosittu jo jonkin aikaa mutta se saattaa aiheuttaa ongelmia hennoissa hiuksissa. Joskus silkki latistaa hiuksia ja siksi on valittava paras ja kevyin silkkituote. Kokeile erittäin kevyttä silkkiä Nanoilin bi-phase-hoitoaineessa. Hiuksesi ansaitsevat hippusellisen luksusta.

Nanoil Liquid Silk Bi-Phase Conditioner – Hyvät puolet

1. Kevyt – ei rasita

Juokseva hoitoaine, joka tekee ihmeitä. Pulloa ravistetaan sen kerroksien yhdistämiseksi ja sen jälkeen sitä suihkutetaan hiuksiin. Hellävarainen suihke levittyy hiuksiin pitäen ne raikkaana ja tuuheina seuraavaan pesukertaan asti. Nanoil Liquid Silk Conditioner ei latista hiuksia niin kuin monet muut hiuksiin jätettävät hoitoaineet.

2. Äärimmäistä kiiltoa

Tiedätkö mikä tekee silkistä niin suositun? Tämä ihmeproteiini on paras ainesosa lisäämään hiusten kiiltoa. Nanoilin tuotteen silkki ehkäisee myös pörröisyyttä ja takkuja. Hiuksista tulee sileät, helpommat harjata ja miellyttävän tuntuiset. Hoitoaineen tarjoama lopputulos on loistava!

3. Hiuksiin jätettävä tuote ravitsee hiuksia tuntikausia

Nanoil Liquid Silk -tuotetta on todella helppo käyttää – sitä suihkutetaan hiuksiin shampoon käytön jälkeen tai päiväsaikaan hiusten tarvitessa kaunistusta ja suojaa. Huomatessasi pörröisyyttä tai elottomuutta, Nanoilin hoitoaine hoitaa asian. Koska hoitoainetta ei huuhdella pois, se suojaa hiuksia tuntikausia.

4. Kauniimmat ja sileämmät hiukset – vähemmän pörröisyyttä

Nanoil Liquid Silk Conditioner on loistava hiusstylisti! Käytä sitä ennen hiusten muotoilua: se suojaa kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta sekä tekee hiuksista helpommin käsiteltävät tarjoamalla sileyttä ja ehkäisemällä takkuja.

hiusten hoitoaine nestemäisellä silkillä nanoil

5. Vahvistavia vaikutuksia

Nanoil Conditioner ei ainoastaan kesytä kurittomia hiuksia tai kaunista niitä, se myös vahvistaa heikkoja, vaurioituneita, hentoja ja kosteutta kaipaavia hiuksia. Nanoilissa on loistavat hoitavat vaikutukset ja säännöllisesti käytettynä se parantaa hiusten kuntoa todella nopeasti.

6. Pitkäkestoinen hoitoaine

Kukaan ei pidä tuotteista, jotka kuluvat loppuun alle kuukaudessa. Pitkäkestoisuus on toinen hyvä puoli Nanoil Liquid Silk Conditionerissa. Kaksi tai kolme painallusta riittää peittämään hiukset juurista latvoihin. Nanoil pitää hiukset terveinä, vastustuskykyisinä ja upeina viikkotolkulla.

7. Sitä voi suihkuttaa lisää aina tarpeen tullen

Tämä hoitoaine pelastaa kampauksen aina. Pidä se mukanasi ja se selättää kaikki hiuskriisit (esim. sään aiheuttamat). Et tule kärsimään kosteuden aiheuttamasta pörröisyydestä, auringon vaurioista ja kuivuudesta tai tuulen takuista.

 

Lisätietoa saa www.nanoil.fi. Sieltä löytyy kaikki tuotesarjat silkillä, arganöljyllä ja keratiinilla. Nanoil osaa hoitaa hiuksia kuin ammattilainen!