Kuuluisuuksien Meikki-Inspiraatio

Meikkimaailmassa on paljon inspiraatiota saatavilla. Yksi parhaista paikoista etsiä inspiraatiota ovat kuuluisuudet. Ne ovat tunnettuja upeista juhlapyhämeikkitaiteilijoistaan ja heidän arkipäiväisestä kauneudenhoitotyyleistään, jotka ovat täydellisiä mallinnusmahdollisuuksia. Tässä artikkelissa käsittelemme joitakin kuuluisuuksien meikki-inspiraatioita, joita voit kokeilla.

Rihanna

rihanna-meikki

Pop-ikoni ja kosmetiikkamoguli Rihanna on yksi parhaimmista meikki-inspiraatioista. Hänen rohkeat silmämeikkinsä, jotka usein yhdistävät luonnolliset neutraalit sävyt kirkkaisiin metallisävyihin, ovat todellinen näky. Jos haluat luoda samanlaisen ilmeen, tarvitset luomiväripaletin, joka tarjoaa sekä neutraaleja että metallisävyjä.

Zendaya

zendaya-meikki

Zendaya ei pelkää kokeilla rohkeita ja värikkäitä meikkejä. Näyttelijä, laulaja ja malli on tunnettu ainutlaatuisesta tyylistään, joka vaihtelee neutraaleista, luonnollisista sävyistä, kuten hän oli Euphoriassa, kirkkaisiin, rohkeisiin sävyihin punaisilla matolla. Hänen näyttävä eyeliner-tyylinsä on myös suuri inspiraatio niille, jotka rakastavat dramaattista silmämeikkiä.

Kim Kardashian

kim-meikki

Kim Kardashian on tunnettu ”nude” meikistään. Hänen jokapäiväisen meikin muodostavat luonnolliset, maanläheiset sävyt, jotka korostavat hänen kauniita piirteitään. Kimin meikki-look on täydellinen päiväkäyttöön.

Beyoncé

beyonce-meikki

Beyoncé tunnetaan usein kultaisesta ihosta ja rohkeasta silmien meikistään. Hän osaa myös tehdä täydellisen nude-lookin punaisella huulipunalla ja bronze-meikillä. Jos haluat saada samanlaisen lookin, tarvitset hyvän aurinkopuuterin ja punaisan huulipunan.

RuPaul

rupaul-meikki

RuPaul Charles, drag-kuningatar ja televisio-isäntä, on yksi suurimmista inspiraatiolähteistä dramaattisissa meikkeissä. RuPaulin meikki on aina täydellinen sekoitus rohkeaa, värikästä luomiväriä, näyttävää eyelineria ja täydellisesti muotoiltuja kulmakarvoja.

Joten, olitpa rohkea ja dramaattinen tai neutraali ja luonnollinen, kuuluisuudet ovat loistava paikka etsiä meikki-inspiraatiota. He palkkaavat parhaat meikkitaiteilijat maailmassa ja ovat aina eturintamassa uusien trendien kanssa, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota runsaasti ideoita ja inspiraatiota kaikille meikinharrastajille ja -ammattilaisille.