Meikkituotteiden eri tyypit

Meikkaaminen on yksi tehokkaimmista tavoista korostaa omia piirteitään ja luoda haluttu ulkonäkö. Markkinoilla on valtava määrä erilaisia meikkituotteita, joiden avulla voidaan korostaa eri osia kasvoista. Tässä blogissa käymme läpi meikkituotteiden eri tyyppejä.

Pohjameikki

Pohjameikki on yksi tärkeimmistä meikkituotteista, sillä se luo pohjan meikille ja tekee ihosta tasaisen. Pohjameikin alle käytetään usein kosteuttavaa voidetta tai primeria, joka auttaa meikkivoiteen levittämisessä tasaisemmin ja pysymään iholla pidempään. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja peittää epätasaisuuksia ja peiteväri peittää tummia silmänalusia ja näppylöitä.

Silmämeikki

Silmämeikkiin kannattaa panostaa, sillä silmät ovat usein se, mihin katse ensimmäisenä kiinnittyy. Luomiväri auttaa korostamaan silmien väriä ja muotoa. Ripsiväri puolestaan antaa ripsille volyymia ja pituutta ja erilaiset eyelinerit auttavat muotoilemaan silmää halutulla tavalla.

Huulimeikki

Huulimeikkiä käytetään korostamaan huulia. Huulipuna antaa huulille väriä ja huulikiilto antaa huulille kiiltoa. Huultenrajauskynä puolestaan auttaa rajaamaan huulet tarkasti ja estää huulimeikin leviämisen.

Kulmat

Kulmat antavat kasvoille kehyksen ja tuovat ilmettä. Kulmiin voidaan käyttää kulmakynää, kulmageeliä tai kulmavahaa riippuen halutusta lopputuloksesta.

Kasvojen muotoilu ja korostus

Bronzerilla, aurinkopuuterilla ja contour-tuotteilla voidaan luoda kasvoille varjoja ja korostaa kasvojen piirteitä. Poskipunalla saadaan luotua terveen näköinen hehku ja korostuspuuterilla voidaan korostaa kasvojen korkeita kohtia.

Meikkisiveltimet ja -sienet

Meikkituotteiden levitykseen tarvitaan erilaisia siveltimiä ja meikkisieniä. On tärkeää valita oikea sivellintyyppi eri tuotteille saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Loistavalla valikoimalla meikkituotteita voi luoda äärettömän määrän eri ulkonäköjä ja tyyliä. On tärkeää muistaa, että meikki on henkilökohtainen ja sen tarkoitus on korostaa kauneutta, ei piilottaa sitä. Hyvällä perusvalikoimalla meikkituotteita pääsee jo pitkälle, mutta tarjontaa on niin paljon, että vaihtoehtoja on loputtomasti!