Mikä keratiinihiusnaamio on paras? Lue arvostelut parhaista tuotteista!

Ovatko hiuksesi hyvin kuivat, hauraat ja elottomat? Hiusten hoitaminen on varmasti painajainen. Takkuiset hiukset, pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Onneksi on olemassa keino tilanteen korjaamiseksi! Pelastukseen rientää hyvä naamio, joka paikkaa vauriot sekä palauttaa menetetyn kiillon, jouston ja sileyden. Laadukas tuote kaunistaa hiuksia ja suojaa niitä tulevilta vaurioilta. Mikä naamio on kaikkein paras? Keratiinia sisältävä naamio tietenkin! Autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen naamion.

Mikä vaurioittaa hiuksia?

Monet tekijät vaurioittavat hiuksiamme ja siksi hiusten hoitaminen voi olla haasteellista. Sopimattomien tuotteiden lisäksi myös mekaaniset tekijät (pyyhkeellä hankaaminen, kosteilla hiuksilla nukkuminen, repiminen, hierominen), kuumuudella muotoilu, föönaus, voimakas auringonpaiste, pakkanen, saaste, myrkyt ja lika vaurioittavat hiuksia. Tämän takia hiusten suojaaminen on yhtä tärkeää kuin niiden paikkaaminen.

Miten vaurioituneita hiuksia hoidetaan?

  1. KOSTEUTTAMALLA hiuksia sisältäpäin ja suojaamalla kosteuden haihtumiselta. Käytä suojaavia suihkeita, seerumeja ja öljyjä.
  2. KÄYTTÄMÄLLÄ KERATIININAAMIOTA. Käytä hyvää hiusnaamiota kerran – tai vaurioituneiden hiusten kohdalla kahdesti – viikossa. Tämä korjaa hiusten sisäisiä vaurioita ja kaunistaa hiuksia ulkoa.
  3. SUOJAAMALLA vaurioituneita hiuksia. Hiusten suojaaminen vaurioilta ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä on tärkeää. Käytä UV-suojia ja vältä kuumaa ilmaa föönatessasi hiuksia. Luovu suoristusraudasta.

Naamiot vaurioituneille hiuksille

Hiusnaamio on paras tapa saada kauniit, terveet hiukset kotona. Hyvällä naamiolla hiukset voi uusia kokonaan. Valitse paras naamio ja voit huomata sen olevan tärkeä osa hiustenhoitorutiinia. Esittelemme parhaimmat keratiinihiusnaamiot, jotka oikeasti tuottavat tuloksia. Heitä hyvästit epäonnistuneille yrityksille elvyttää hiuksia. Kokeile toimivaa ammattitason tuotetta. Tutustu mainitsemisen arvoisiin keratiinihiusnaamioihin!

Keratiinihiusnaamiot – mikä niistä on paras?
Arvostelut huipputuotteista

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Paras naamio vaurioituneille hiuksille kotikäyttöön! Mistä me sen tiedämme? Olemme lukeneet arvostelut ja mielipiteet tuotteen vaikutuksista. Tuhannet naiset rakastavat Nanoil Keratin Maskia, koska se todella toimii! Lisäksi tuote on kevyt, se ei rasita hiuksia ja se jättää hiukset eloisiksi, vahvoiksi, joustaviksi ja ihanan tuoksuisiksi.

Tuotteen ainesosat ovat sen menestyksen salaisuus. Nanoil Keratin Hair Mask sisältää hydrolysoitua keratiinia, joka on hyödyllisin mahdollinen proteiini hiuksille! Naamio sisältää lisäksi terveiden ja upeiden hiusten kannalta tärkeää B5-provitamiinia. Pantenoli tukee hiusten korjausprosessia vahvistamalla keratiinin vaikutuksia – mutta sillä on myös täysin oma rooli – se nimittäin kaunistaa hiuksia jo ensimmäisellä käyttökerralla, jättäen hiukset helposti harjattaviksi, sileiksi ja kestävämmiksi. Lopputulos on terveet ja upeat hiukset juurista latvoihin!

Hyvä hinta, suuri koko (300 ml) ja kotiinkuljetus saavat meidät pitämään Nanoil Maskista vielä enemmän. Tuotteesta voi lukea lisää www.nanoil.fi.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Ihmiset luulevat usein, että tehokkaasta tuotteesta on maksettava paljon rahaa. Tässä heille tuote: Phytokeratine Extreme Exceptional Mask. Tämä keratiininaamio on suunniteltu paikkaamaan vaurioituneita hiuksia. Tuote ansaitsee huomiomme, koska se sopii sekä vaurioituneille ja kuiville että hauraille ja kaksihaaraisista kärsiville hiuksille.

Kasvikeratiinin (vegaaninen) lisäksi tuote sisältää pioniuutetta, sapoteuutetta ja baobab-öljyä, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja vähentävä pörröisyyttä. Naamio tekee hiuksista vastustuskykyisemmät vaurioita ja sähköisyyttä vastaan. Korkea hinta ja pieni paketti voivat saada ostajat siirtymään toiseen tuotteeseen.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Tämä 200 ml naamio on hintava. Mikäli hiuksesi ovat vaurioituneet ja olet valmis maksamaan maltaita, tulet arvostamaan tätä keratiinin ja luonnollisten öljyjen yhdistelmää. Lanza Keratin Healing Oililla menee vähän aikaa tuottaa tuloksia mutta se suojaa hiuksia hyvin vaurioilta ja ulkoisilta tekijöiltä. Säännöllinen käyttö kaunistaa hiuksia jonkin ajan kuluttua.

Naamio yhdistää keratiinin luonnollisiin öljyihin elvyttääkseen ja ravitakseen hiuksia. Vaikka naamio ei ole yhtä intensiivinen kuin muut naamiot, se hoitaa hiuksia ja se sopii kaikille hiustyypeille.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Valmontin 200 ml naamio on ihanteellinen erittäin vaurioituneille, ylikäsitellyille hiuksille (suoristetuille, värjätyille, vaalennetuille tai permanenttikäsittelyn saaneille). Tuote on todella kallis mutta hiusstylistit suosittelevat sitä. Naamio kesyttää ja silottaa hiuksia ensimmäisellä käyttökerralla.

Paikkaavia vaikutuksia on odotettava vähän pidempään. Säännöllisessä käytössä tuotteelta voi odottaa elvytystä ja ravitsemusta. Valmistaja lupaa, että hiukset saavat sileyttä ja pehmeyttä vain kolmessa minuutissa. Haluaako kukaan kokeilla tätä väittämää? Siihen kannattaa odottaa alemyyntejä (valtavia sellaisia). Tai sitten kannattaa valita toinen naamio hyvillä arvosteluilla.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

Intensiivisesti paikkaavat vaikutukset oikeuttavat suhteellisen pienen pakkauksen (200 ml ja kallis tuote). Goldwell Keratin Mask on suunniteltu todella kuiville, vaalennetuille ja ylikäsitellyille hiuksille. Tuote on paksu ja se kosteuttaa myös hyvin kankeat ja kuivat hiukset mutta se jättää kevyen rasvaisen pinnan hiuksiin.

Naamio pitää kosteuden hiuksissa ja suojaa kuivuudelta sekä kuumuuden tai mekaanisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Tuote sulkee huokoisten hiusten suojasuomut ja ehkäisee sähköisyyttä sekä pörröisyyttä. Mikäli hiukset ovat äärimmäisen vaurioituneet ja niitä on vaikea hallita, Goldwellin naamio saattaa olla hyvä idea.