Millainen on paras kasvoseerumi? C-vitamiini-sellainen, tietty!

Kuuletko ihosi hätähuudot? Näyttääkö se valjulta ja elottomalta? Ehkä olet jo huomannut ensimmäiset juonteet? On aika tehdä asialle jotakin! Valitse C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi. Siitä on avuksi mutta yhdellä ehdolla: valitse paras tuote ja ihosi hehkuu terveenä ja nuorekkaana!

Ikuisesti nuorekkaan ihon salaisuus on yksinkertainen; tärkeitä ravinneaineita sisältävä ihonhoitotuote. C-vitamiini (askorbiinihappo) on yksi olennaisimmista antioksidanteista, jonka antiaging-teho on kiistämätön. C-vitamiinituotteen käyttö kohentaa ihosu kuntoa ja säilyttää sen nuorekkuuden. Mitä askorbiinihapon käytöstä ja hyödyistä olisi hyvä tietää?

C-vitamiini: Hyödyt iholle

Tällä hetkellä Cvitamiinia käytetään enemmän ihonhoidossa, kuin suun kautta nautittavana terveyspommina. Sen hyötyjä kauneudenhoidossa arvostetaan aina enemmän ja enemmän. C-vitamiini on iholle hyväksi:

  • se kohentaa ihon kimmoisuutta
  • hälventää pigmenttiläiskiä ja tasottaa ihonsävyä
  • omaa antiaging-vaikutuksia hälventäen hiusjuonteita
  • laskee tulehdusta ja suojaa ihoa
  • hoitaa akne- ja couperosaihoa
  • palauttaa terveen hehkun ja elvyttää

C-vitamiinia sisältävät ihonhoitotuotteet

ravintolisien C-vitamiini ei ole riittävä saavuttamaan huomattavia muutoksia ihossa. Askorbiinihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet ovat paras tapa saada näkyviä muutoksia ja päivittäin käytettynä annat ihollesi elintärkeitä ravinteita korjataksesi, elvyttääksesi ja nuorentaaksesi sitä. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, mutta ehdottomasti paras niistä on kasvoseerumi – sen koostumus ssiältää suuriman vitamiini- ja ravinneainepitoisuuden.

Harmillisesti puhdas C-vitamiini ei ole tarpeeksi vakaata. Se on vesiliukoista mutta reagoi ulkoisiin tekijöihin. Jotta vitamiini säilyttää ominaisuutensa ja voisi tehdä työnsä kuten kuuluu, vakaata C-vitamiinia – kuten etyyliaskorbiinihappoa – suositaan kauenudenhoitotuotteissa.

Millainen C-vitamiini kannattaa valita?

Tässä tuotteita, joista sinun tulee tietää lisää mikäli haluat lisätä C-vitamiinia kasvojenhoitorutiiniisii. Listattuna parhaiten arvostellut ja korkeimman C.vitamiinipitoisuuden omaavat tuotteet. Lue käyttäjien top-valinnat!

Nro 1 C-vitamiinikasvoseerumi

Nanoil Vitamin C Face Serum (50ml)

paras kasvoseerumi Nanoil

Tämä on ehdottomasti markkinoiden paras C-vitamiiniseerumi ja helposti saatavilla verkosta. Pakkauskoko on aavistuksen muita seerumeja isompi, hinta edullinen ja koostumus ihanan kevyt. Nanoil Vitamin C Face Serum on juoksevaa ja imeytyy hetkessä toimien ihokerroksissa – voit käyttää tuotetta aamuin ja illoin. Se sisältää vakainta C-vitamiinia ja Punarnava-juuriuutetta, joka on tunnettu voimakkaasta antioksidanttisesta tehostaan- Vegaaninen ja luonnonmukainen tuote sopii kaikenlaisille ihoille mutta on erityisen suosittu hiusjuonteiden, tummien läiskien ja elottoman ihon hoitoon.

Säännöllisesti käytettynä Nanoil Vitamin C Serum kirkastaa pigmenttiläiskiä, antaa iholle hehkua, hoitaa aknea, vahvistaa helposti katkeavia kapillaareja, silottaa juonteita ja saa kasvot näyttämään nuorekkailta. Korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta seerumi suojaa ihoa auringolta ja vapailta radikaaleilta.

Nro 2 C-vitamiinikasvoseerumi

Sesderma C-VIT Liposomal Serum (30ml)

Numero ykkösen tapaan Sesderman C-VIT Serum on myynyt todella hyvin.  Liposomaalinen kasvoseerumi sisältää vakaata nanosomi-C-vitamiinia, joka imeytyy ihoon hieman hitaammin kuin edellinen tuotelistauksessamme. Iho saattaa jäädä lisäksi lkjyisen tuntuiseksi. Tuotetta voidaann käyttää aamuin ja illoin.

Nyt ainesosiin. Pääraaka-aineen lsiäksi Sesderma Liposomal Serum sisältää ginkgoa ja mulperia sekä hyaluronihappoa. Ainesosayhdistelmä syvökosteuttaa, elvyttää ja suojaa ihoa esimerkiksi hapettumiselta. Koostumus kuitenkin tulvii eri aineita ja vähemmän on enemmän.

Nro 3 C-vitamiinikasvoseerumi

Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence (30ml)

Kolmannella sijalla meillä on Lumenen Nordic C Valo Glow Boost Essence. Tuote on pakattu katseenvangitsevaan, oranssiin pulloon sisältäen ihoa hoitavaa öljy-seerumia (esim. risiiniöljyä). Koostumus on ihoa hoitavaa mutta voi osoittautua raskaaksi varsinkin rasvoittuvalle iholle. Pääraaka-aineisiin kuuluvat mm. pohjoinen lakka, – yksi eniten C-vitamiinia sisältävistä marjoista – hyaluronihappo ja arktinen lähdevesi. Toki luonnonmukainen ja eläinkokeeton seerumi sisältää muitakin ainesosia. Joudumme kuitenkin toteamaan, että Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence ei valitettavasti ole tehokkain C.vitamiinituote. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille kirkastavien, elvyttävien ja ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta, mutta ei kuitenkaan sopivan kova vastus tummia läiskiä tai ryppyjä vastaan. Korkea hinta ei valitettavasti takaa toimivuutta.

Nro 4 C-vitamiinikasvoseerumi

Mario Badescu Skin Care Vitamin C Serum (29ml)

Yksi listauksemme hintavimmista tuotteista omaa mielenkiintoisen pakkauskoon. Valmistajan mukaan tämä kosteuttava seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sen pääraaka-aineina toimivat C-vitamiini, kollageeni ja natriumhyaluronaatti. Nämä kolme yhdessä tuovat iholle hehkua, tasaisempaa sävyä ja vähentävät ikääntymisenmerkkejä. Jos ihosi on eloton ja valju, tämä tuote on hyvä valinta.

Nro 5 C-vitamiinikasvoseerumi

Fresh Vitamin Nectar Glow JUice Face Serum (15ml)

Vitamiini-ihonhoidon ystäville: Fresh Vitamin Nectar Glow Juice Face Serum.  C- ja E-vitamiinien duo näyttelee pääroolia seerumin koostumuksessa ja kiitos niiden, jokainen tippa on kuin vitamiinien juhlaa ihollesi. Valmistaja on ottanut inspiraatiota tuorepurstetuista hedelmämehuista, jotka ovat tiiviitä ja ravinteikkaita pakkauksia. Seerumi käyttää hyväkseen C-vitamiinia, E-vitamiinia, beetakaroteenia, kookosöljyä, hedelmäuutteita ja kivennäisaineita. Ainesosalista on pitkä ja koostumus sisältää mikrokuplia jotka toimittavat ravinteet dermikseen. Seerumi on kirkastava, ravitseva ja ihoa silottava tuote, joka toimii jo ensimmäisellä käyttökerralla. Harmi, että hinta on niin kova.

Nro 6 C-vitamiinikasvoseerumi

Kylie Skin by Kylie Jenner Vitamin C Serum (20ml)

Jopa Kylie Jenner päätti tuottaa c-vitamiiniseerumin markkinoille. Tuote ei muistuta merkin muita seerumeita lainkaan, mutta sisältää samantyyppisiä ainesosia ja vakaata C-vitamiinia kirkastaen tummia läiskiä ja silottaen ihonsävyä.

Koostumusta on rikasrtettu glyceriinillä, safloriöljyllä ja kameliauutteella, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa ja suojaavat hapettumiselta (oksidatiivinen stressi on tunnetusti yksi ennenaikaisen vanhenemisen päätekijöistä). Kylie Skin Vitamin C Serumia voidaan käyttää aamuin ja illoin. Tuote on yksi parhaista hapettumista estävistä seerumeista mutta myös yksi kalleimmista.

Nro 7 C-vitamiinikasvoseerumi

Paese Serum Vitamin C 10% (15ml)

Viimeisenä keskitason öljypohjainen seerumi Paeselta. Nimensä mukaisesti tuotteen pohjalla on käytetty 10% askorbiinihappoa. Vitamiini on yhdistetty mm. viikunaopuntiaöljyn, villiruusuöljyn, baobaböljyn, rypäleensiemenöljyn ja valkohilppasiemenöljyn kanssa. Useista ainesosistaan huolimatta seerumi on tehokas kaikilla ihotyypeillä.

Millaisia vaikutuksia Paese Serumin säännöllisellä käytöllä on? Ihosta tulee hehkuva, joustava, kirkkaampi ja hiusjuonteet katoavat. Tulosten saamiseksi tarvitaan kuitenkin pitkäaikaista käyttöä eikä pieni pakkauskoko helpota asiaa.