Miten saada pidemmät ripset luonnollisesti? Kokeile 3 tapaa

Monet naiset unelmoivat paksuista ja pitkistä ripsistä mutta siihen vaaditaan usein paljon vaivannäköä. Ei huolta, kolmella yksinkertaisella askeleella ripsistä saa nopeasti kaksi kertaa pidemmät, paksummat ja vahvemmat. Se on täysin mahdollista ilman tekoripsiä tai ripsipidennyksiä.

Parhaat tulokset saa hyödyntämällä jokaista vinkeistämme. Ripset kaunistuvat noin viikossa ja siitä ne kasvavat pidemmiksi asteittain. Kun haluttu lopputulos on saavutettu, hoitotapoja on hyvä jatkaa ripsien pituuden ja paksuuden ylläpitämiseksi.

Miten ripsistä saa pidemmät luonnollisesti?

Ensimmäinen tapa saada pidemmät ripset: risiiniöljy

Risiiniöljy on loistava hoitokeino lyhyille ripsille ja se löydettiin kauan sitten. Se on edelleen upea tapa hoitaa ripsiä! Monet naiset valitsevat risiiniöljyn ripsiseerumin sijaan, koska se on edullisempaa, saatavuus on parempi ja öljy on tehokas. Öljy tekee ripsistä vahvemmat, tummemmat ja pidemmät. Lisäksi se ehkäisee ripsien ohenemista. Öljyä voi käyttää joka päivä, mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Käytä ripsiharjaa tai vanupuikkoa.

Toinen tapa saada pidemmät ripset: ripsiseerumi ja ravintolisät

Jos risiiniöljy ei toimi, ripsiseerumi on loistava vaihtoehto. Suosittelemme Nanolashia ja Xlashia. Niissä on upeat ainesosat ja ne ovat erittäin hellävaraisia myös herkille silmille. Nanolash lupaa vahvistaa ripsiä muutamassa päivässä ja pidentää ripsiä 50 % 30 päivässä. Ammattitason tuotteiden vaikutukset näkyvät nopeasti ja säilyvät kauan.

Biotiini-ravintolisät ovat myös kokeilemisen arvoisia. Biotiini vahvistaa hiuksia ja stimuloi niiden kasvua. Ripset, kulmakarvat ja kynnet vahvistuvat myös. Vaikutukset alkavat näkyä noin kuukaudessa, mutta odotus on sen arvoista!

Kolmas tapa saada pidemmät ripset: hellävaraisuus

Ripset ja silmänympärysiho ovat herkkiä. Meidän on oltava hyvin varovaisia – silmiä ei saisi hieroa meikkiä pestäessä! Paina misellivedellä kostutettu vanulappu silmää vasten ja anna tuotteen tehdä tehtävänsä. Näin ripset eivät myöskään vaurioidu. Suosittelemme huolellista meikinpoistoa, sillä ripsivärijäämät voivat ärsyttää silmiä ja heikentää ripsiä, mikäli ne vaikuttavat yön yli.