Nanobrow Lamination Kit – on aika antaa kulmakarvoillesi aivan uusi ilme

Oletko aina ajatellut, että  kulmakarvojen laminointi omin päin on aivan liian vaikeaa, ja että on parempi turvautua ammattilaisen apuun? Et voisi olla enempää väärässä! Kulmakarvojen laminointi kotona voi olla todella helppoa – tarvitset vain hyvän kulmakarvojen laminointisetin, ja tässä tehtävässä Nanobrow Lamination Kit tulee avuksesi!

Huomaat taatusti jo ensimmäisellä käyttökerralla, että Nanobrow Lamination Kitin kanssa tiedät aina, mikä seuraava vaihe on, ja sillä voit saavuttaa uskomattomia tuloksia, jotka eivät eroa lainkaan kosmetologin loihtimasta ilmeestä.

Oletko valmis nauttimaan tuuheista ja paksuista kulmakarvoista, joissa ei ole ikäviä aukkoja?

Tutustu Nanobrow Lamination Kitiin, jolla teet kulmakarvojen DIY-laminoinnin!

Kulmien laminointi – onko se hypen arvoinen?

Kulmien laminoinnista on tullut suosittu kauneushoito, koska se on täydellinen ratkaisu naisille, joilla ei ole aikaa meikata kulmiaan joka päivä tai jotka eivät yksinkertaisesti jaksa muotoilla niitä lainkaan.

Hoidon jälkeen voit unohtaa kulmakynät, -puuterit tai pomadet ja panostaa pitkäikäiseen kulmien muotoilumenetelmään, joka tarjoaa uskomattoman mukavuuden ja säästää myös aikaasi.

Voit teettää laminointikäsittelyn ammattitaitoisessa kauneushoitolassa tai vaihtoehtoisesti suorittaa sen itse kotona, joista viimeisestä on tullut viimeaikoina varsin suosittu vaihtoehto.

Liity niiden naisten joukkoon, jotka osaavat laminoida kulmakarvat itse – Nanobrow Lamination Kitillä!

Nanobrow Lamination Kit – täydellinen setti kulmien laminointiin kotona ja kauneushoitolassa

Vieraile sivustolla www.nanobrow.fi, ja tutustu sen hyötyihin

Kulmakarvojen laminointisetti – mikä on Nanobrow Lamination Kit?

Sopii aivan kaikille

Tämä ratkaisu toimii hyvin, kun haluat laminoida kulmakarvat itse, mutta se sopii myös kauneushoitoloissa käytettäväksi. Tarvitaan vain muutama yksinkertainen vaihe, jotta kulmakarvoista tulee täydelliset ja selkeästi korostetut! Sillä ei ole merkitystä ovatko ne harvat vai tarvitsevat kesytystä – muotoile ne kuten haluat!

Turvallinen

Nanobrow Lamination Kit sisältää ainoastaan kulmakarvojen laminointiin kehitettyjä liuoksia, joissa on turvallisia ainesosia, ja se sopii myös herkälle iholle. Unohda punoitus ja ärsytys!

Tarjoaa hämmästyttäviä tuloksia

Nanobrow Lamination Kitillä voit muuttaa kulmakarvojesi ulkonäköä ja tehdä niistä tuuheat, runsaat ja kauniisti muotoillut. Unelmiesi kulmakarvat ovat saatavillasi! Kulmien laminointi kestää jopa 6 viikkoa, ja itse pakkaus riittää 10 täyteen hoitoon.

Nanobrow Lamination Kit – sano hyvästit kurittomille kulmakarvoille

Kuluttajat rakastavat Nanobrow’n kulmien laminointisettiä, koska se muotoilee kulmat tarkasti. Jopa kurittomimmat kulmakarvat asettuvat paikoilleen ja luovat kauniin kehyksen kasvoille.

Kätevät applikaattorit osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi, joten laminointituotteet levittyvät helposti kulmakarvoihin.

Muotoile kulmat haluamallasi tavalla ja nauti täydellisen muotoisista kulmakarvoista joka päivä!

Mistä voit ostaa Nanobrow Lamination Kitin?

Voit hankkia omasi osoitteesta www.nanobrow.fi ja perinteisistä kosmetiikkamyymälöistä.

Nanobrow Lamination Kit sisältää

Liiman (7 ml / 0,24 fl oz), vaihe 1 kohotusliuoksen (5 ml / 0,17 fl oz) ja vaihe 2 kiinnitysliuoksen (5 ml / 0,17 fl oz).

Nanobrow Lamination Kitin avulla voit laminoida kulmakarvat vaihe vaiheelta vaivattomasti ja varmistaa vaikutelman huomiota herättävistä kulmakarvoista.

Kulmakarvojen laminoinnista kotona tulee pian suosikkitapasi muotoilla ne – kiitos Nanobrow’n kulmien laminointisetin!

Aloita seikkailusi kulmien laminoinnin parissa omatoimisesti ja anna kulmillesi totaalinen muodonmuutos!