Nanoil Heat Protectant Spray – hiusten suojaaminen lämmöltä on tärkeää!

Nanoilin lämpösuojasuihkeen kaltaisia kauneustuotteita ei ole monia. Vain muutama merkki myy näin hyvin suojaavia ja hoitavia tuotteita. Nanoil Heat Protectant Spray on epäilemättä paras valinta laadukkaaksi lämpösuojasuihkeeksi.

Mitä tuotteesta tulisi tietää? Tässä muutama yllättävä fakta Nanoil Heat Protectant Spraysta.

Suojaa ja huolenpitoa yhdessä tuotteessa

Nanoil Heat Protectant Spray yhdistää lämpösuojan ja hiustenhoidon. Enää ei tarvitse käyttää useampia kauneustuotteita saadakseen kauniit ja sileät hiukset, jotka kestävät myös korkeita lämpötiloja. Yhdellä tuotteella pystyt suojaamaan hiuksesi kuumuudelta sekä pitämään hiukset kosteutettuina, ravittuina ja vahvoina. Nanoilin lämpösuojasuihke tukee hiusten elvytystä ja ehkäisee siten haurautta ja elottomuutta. Tuote on tehty hoitamaan monia asioita samaan aikaan.

220 celsiusasteen suoja

Nanoil Heat Protectant Spray luoma suoja kuumuudelta on jo paljon – tuote estää jopa 220 celsiusasteen negatiiviset vaikutukset. Parasta on se, että Nanoil -suihkeen käyttö on erittäin helppoa. Nappaa pullo ja suihkuta nestettä hiuksiin – hiukset saavat näkymättömän suojan muun muassa suoristusraudan ja hiustenkuivaajan kuumuutta vastaan. Enää ei tarvitse huolehtia kuivuvista, palavista tai kiillottomista hiuksista. Tämä tuote on yksi harvoista lämpösuojasuihkeista, joka takaa hiusten olevan suojassa muotoilun aikana.

lämmöltä suojaava tuote Nanoil

Erittäin kevyt hiussuihke

Erittäin kevyenä hiussuihkeena Nanoilin lämpösuojasuihke ei aiheuta ongelmia käytössä. Vaikka pullo muistuttaa tavallista suihkutettavaa hoitoainetta, Nanoilin tuote on erilainen, sillä kosteuttamisen ja ravitsemisen lisäksi se myös suojaa lämmöltä. Koska tuote sisältää vettä öljyjen sijaan, Nanoil Heat Protectant Spray laskeutuu hiuksiin latistamatta niitä. Suihkeen luoma suojakerros on näkymätön, eli sitä voi käyttää ilman, että se vaikuttaa hiusten käsiteltävyyteen. Kevyt ja ei-rasvainen seerumi osaa pitää hiukset turvassa ja saa hiukset samalla näyttämään upeilta.

Tuote sisältää silkkiproteiineja

Toinen erikoinen piirre tässä lämpösuojasuihkeessa on sen koostumus. Ainesosat, jotka luovat suojaavan kerroksen hiusten ympärille, huuhtoutuvat helposti pois shampoolla. Nanoilin lämpösuojasuihke sisältää myös hiusten vastustuskykyä parantavia ravintoaineita. Silkkiproteiinit, jotka ovat yksi tuotteen tärkeimmistä raaka-aineista, tekevät hiuksista sileämmät, helposti muotoiltavat ja vahvemmat.

Nanoil lämpösuojasuihke

Nanoilin pullon upea design kertoo myös ainesosien laadusta – yhdessä ne luovat tehokkaan lämpösuojasuihkeen. Vaikka Nanoil Heat Protectant Spray ei maksa paljoa, se antaa maksimaalisen suojan kaikille hiustyypeille. Tuote suojaa, hoitaa ja kaunistaa hiuksia latistamatta niitä.

Haluatko tutustua lisää Nanoilin hiussuihkeisiin? Käy sivustolla nanoil.fi ja tutustu Nanoilin uusimpaan hiussarjaan muotoilutuotteilla.