Päivitä kampaamoasi ColorCuts Highlighting Foam Stripseilla!

ColorCuts Highlighting Foam Strips on valmistettu erikoismateriaalista, joka takaa hiusten kannalta optimaalisen lämpötilan värjäyksen aikana. Värjäysliuskat varmistavat, että kaikenlainen värjäys tai raidoitus voidaan tehdä aina turvallisesti ja miellyttävästi. ColorCutsin ammattikäyttöön tarkoitetut kampaamotarvikkeet ovat välttämättömiä kaikille nykyaikaisille kampaamoille. Liuskat toimitetaan kätevässä laatikossa, jossa on yhteensä 200 liuskaa neljässä eri värissä. Niiden avulla työntekijöidesi työpäivistä tulee vaivattomampia ja miellyttävämpiä. Korvaa alumiinifolio värjäysliuskoilla ja varusta kampaamosi monien muiden kampaajien suosimilla apuvälineillä.

ColorCuts on tunnettu maltalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja kehittämään yksinomaan kampaamotarvikkeita ja -varusteita ammattilaisille. Kokeneet konkarit, hiljattain alalle valmistuneet ja juuri opintonsa aloittaneet suosittelevat heidän tuotteitaan. Helppokäyttöiset, käytännölliset tarvikkeet helpottavat kampaajien työtä ja auttavat myös kokemattomia tekijöitä oppimaan värjäyksen alusta loppuun saakka. ColorCuts edustaa kestävää tuotantoa, joka tarkoittaa sitä, että brändin tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja kierrätysmateriaaleja. Niinpä näiden liuskojen valmistukseen käytetyistä materiaaleista 80 % tulee kierrätysmateriaaleista.

ColorCuts Highlighting Foam Strips -värjäysliuskat

Nämä käyttövalmiit liuskat on valmistettu erityisestä materiaalista, nimittäin polystyreenivaahdosta, ja sen ainutlaatuinen pinnoite optimoi hiusten lämpötilan värjäyksen ja vaalennuksen aikana. Liuskat itsessään ovat erittäin pehmeitä, eivätkä ne repeile tai kahise. Kevyt materiaali ei myöskään paina hiuspohjaa tai kisko hiusta juuresta. Ne tarjoavat silkkaa mukavuutta sekä asiakkaille että kampaajille. ColorCutsin värjäysliuskat ovat monipuolinen lisävaruste, joka sopii käytettäväksi kaikenlaisiin värjäystekniikoihin. Suorita nopeampi, miellyttävämpi ja ympäristöystävällisempi trendivärjäys – moniulotteinen flamboyage, luonnollinen sombre tai moderni splashlight.

parhaimmat hiusten värjäysliuskat

Värjäysliuskat:

  • helpottavat ja lyhentävät värjäyajan jopa puoleen
  • materiaali säilyttää hiusten optimaalisen lämpötilan värjäyksen aikana
  • puoliksi läpinäkyvä pinnoite mahdollistaa värimuutoksen hallinnan koko ajan
  • saa pitoa, kun ne joutuvat kosketuksiin kosteuden kanssa, joten ne tarttuvat paremmin hiusten pintaan kiinni
  • ovat pehmeitä, joustavia ja helpot käsitellä
  • sopivat kaikkiin värjäystekniikoihin
  • ovat valmistettu 80-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista
  • uudelleenkäytettäviä – koko pakkauksesta riittää jopa 800 käyttökertaa
  • voidaan pestä koneessa tai käsin

ColorCuts Highlighting Foam Strips – miten niitä käytetään?

5-vaiheinen opas

Vaihe 1 – Erottele minkä tahansa levyinen hiusosa muista hiuksista – mitä ohuempia osioita otat, sitä vähemmän väri näkyy ja sitä luonnollisempi lopputulos.
Vaihe 2 – Aseta käyttövalmis liuska hiusten alle aivan niiden juuren tyveen.
Vaihe 3 – Levitä väriainetta, jotta liuska pysyy paikoillaan eikä pääse karkaamaan toimenpiteen aikana.
Vaihe 4 – Taita liuska kahtia ja, jos hiukset ovat hyvin pitkät, peitä ne yksinkertaisesti toisella liuskalla.
Vaihe 5 – Vaikutusajan kuluttua liu’uta liuskat varovasti pois hiuksista, pese ne ja käytä uudelleen.

Iisää tietoa ColorCuts tuotteista voi löytää osoitteesta colorcuts.mt

ColorCuts  raidoitusliuskat