Rare Beauty by Selena Gomez – kaikki mitä sinun tulee tietää

Yhä useammat julkkikset lanseeraavat kosmetiikkamerkkejä. Selena Gomez on liittynyt tähän joukkoon omalla brändillään – Rare Beauty. Miten se osaa muista merkeistä? Mitä tuotteita merkillä on ja mistä niitä voi ostaa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus alta.

Rare Beauty – brändi missiolla

Sekä Selena Gomezin että brändin virallisen sivun julkaisemista videoista saamme tietää, että Rare Beauty luotiin sillä ajatuksella, että ihmiset lopettaisivat itsensä vertaamisen toisiin ja alkaisivat arvostaa omaa uniikkiuttaan ja kauneuttaan. Selena kertoo, että ’Rare’ nimessä ei ole sattumaa – brändin tehtävä on vähentää täydellisyyden sekä epärealististen kauneusstandardien merkitystä. Sitä sosiaalinen media on pullollaan.

Selena mainitsee myös, että hän on istunut suuren osan elämästään meikkaajien tuoleissa (työnsä takia) ja on aina pitänyt meikkiä hyvän olon lähteenä. Kosmetiikkamerkin luomiseen meni muutama vuosi. Hänellä oli kuitenkin selvä visio koko ajan. Hän uskoo, että meikin tulisi korostaa omaa kauneuttamme, ei tehdä meistä toistemme kopioita.

Mitä tuotteita Rare Beautyn valikoimasta löytyy?

Brändin perustaja on korostanut sitä, että he haluavat luoda kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita. Valikoimasta löytyy siis paljon nestemäisiä tuotteita ja erikoisia valintoja – kuten voidemaisia luomivärejä ja huulirasvalta näyttäviä poskipunia

Nestemäinen highlighter löytyy 8 eri sävyssä. Ne ovat erittäin tehokkaita ja jo pieni tippa voi saada ihon hehkumaan.

Valikoimasta löytyy myös huulipunia ja huulikiiltoja – yksittäin tai seteissä. Huulipunia on kahdeksan samettisen pehmeällä mattavärillä.

Suurin hitti on meikkivoide jopa 48 eri sävyssä! Tämä on jotain aivan uutta kosmetiikka-alalla ja kaikki löytävät varmasti itselleen ja omalle ihonsävylleen sopivan tuotteen. Vaikka tuote on kevyt, se peittää erittäin hyvin ja kosteuttaa ihoa samalla. Meikkivoiteiden lisäksi brändiltä löytyy laaja valikoima peitevoiteita – myös 48 sävyssä ja 3 ’värissä’: lämmin, viileä ja neutraali. Brändin verkkosivu auttaa sinua löytämään omalle ihollesi täydellisen tuotteen.

Silmille löytyy kaksipuolinen kulmakynä ja ripsiväri. Näissäkin värejä on jopa 8. Mattamusta eyeliner on myös vaihtoehto.

Merkki tarjoaa myös siveltimiä peitevoiteille ja luomiväreille.

Rare Beautylla on siis kaikki tarvittava täydellisen meikin luomiseen!

Mistä Rare Beauty -tuotteita voi ostaa?

Tuotteita voi ostaa virallisesta verkkokaupasta rarebeauty.com tai amazon.com. Niitä voi myös löytää erilaisista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista.

Rare Beauty tukee mielenterveyden hoitoa

Brändi on myös perustanut rahaston nimeltä Rare Impact Fund. Brändin tavoite on kerätä 100 miljoonaa dollaria 10 vuodessa, joka menee mielenterveysongelmien hoitoon vähävaraisissa yhteisöissä. Rare Beautyn viralliselta sivustolta löytyy erillinen osio artikkeleille, ammattilaisten yhteystiedoille sekä ilmaistukea henkisistä tai tunnepuolen ongelmista kärsiville.