Ripsien kohotus ja laminointi kotona? Valitse Nanolash Lash Lift Kit ja saat lumoavan katseen!

Pitkät ja kauniit ripset kotoa poistumatta? Monet naiset luottavat vain klassiseen ripsientaivuttimiin ja ripsiväriin. Saatko kuitenkaan aina tyydyttäviä tuloksia näillä välineillä? Luultavasti et. Ripsien kohotushoito osoittautuu vaihtoehtoiseksi ratkaisuksi, jonka avulla voit saavuttaa jopa pitkäaikaisia tuloksia. Nanolash Lash Lift Kitin avulla voit suorittaa tämän hoidon itse kotona!

Miksi sinunkin kannattaa kokeilla ripsien kohotusta ja laminointia?

Ripset, aivan kuten hiuksetkin, tarvitsevat stimulointia ja kunnollista uudistumista kasvaakseen. On kuitenkin syytä ymmärtää, että ripsiväri, ripsientaivuttimet ja jopa tekoripset voivat vaikuttaa negatiivisesti ripsien kuntoon.

Kun ripsien rakenne on vaurioitunut, ne eivät valitettavasti näytä enää hyvältä. Huomaat, että ne näyttävät paljon lyhyemmiltä, suorilta ja usein ohuilta. Tässä vaiheessa eri tuotteiden jatkokäyttö voi tuoda mukanaan vieläkin huonompia tuloksia.

Ripsien kohotus ja laminointi Nanolash Lift Kitillä osoittautuukin tällaisessa tilanteessa täydelliseksi ratkaisuksi. Ripsien laminointi itsessään on suosittu hoito, jonka suorittaa ammattilainen. Näin ei kuitenkaan tarvitse aina olla. Tunnetun ja rakastetun Nanolashin setin avulla voit suorittaa sen mukavasti kotonasi.

Ripsien laminointi kotona voi paitsi pidentää ja taivuttaa niitä, mutta myös ravita ja kosteuttaa ripsiä syvästi.

Ripsien laminointi kotona - Nanolash Lift Kit

Miten laminoida ripset kotona Nanolash Lift Kitilla?

Ripsien laminoinnin ja kohotuksen suorittaminen Nanolashin setillä on erittäin helppoa. Aluksi on syytä huomioida, mistä pakkaus oikeastaan koostuu. Se sisältää:

  • 3 tuotetta täydellistä ripsien kohotusta varten – ne on merkitty selkeästi ja niiden käyttöjärjestys on ilmoitettu erikseen;
  • Lift Lash Glue – liima silikonimuottien kiinnittämiseen;
  • Silikonimuotit (3 paria 3 kokoa) ja muut hoidossa tarvittavat tarvikkeet.

Koko prosessi on aloitettava tietysti ripsien esikäsittelyllä. Ne on puhdistettava ja kuivattava kunnolla. Seuraavaksi erotetaan alaripset yläripsien ripsien päältä mukana tulevien lappujen avulla ja kiinnitetään valitun kokoiset silikonimuotit. Noudata sitten vain seuraavia ohjeita:

  • levitä Step 1 – Lift -tuote, noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta ja odota 7-10 minuuttia;
  • poista tuote kuivalla applikaattorilla ja levitä Step 2 – Fix samalla tavalla ja odota taas 7-10 minuuttia ja poista se sitten märällä applikaattorilla;
  • levitä Keratin Booster – Step 3 -tuotetta täsmälleen samalla tavalla kuin kahta edellistäkin ja poista tuote 7-10 minuutin kuluttua.

Aivan lopuksi sinun tarvitsee vain poistaa silikonimuotit ja voit jo nauttia näkyvistä vaikutuksista. Yleensä vaikutus kestää noin 8 viikkoa. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että tuloksen kestävyys riippuu pitkälti ripsien alkuperäisestä kunnosta.

Kannattaako ripsien kohotusta ja laminointia kokeilla Nanolash?

Kuten tiedämmekin jo, kuinka ripsien kohotus Nanolashilla toimii ja miten se suoritetaan, meidän on pohdittava, onko se sen arvoista. Itse hoidolla, jonka voit suorittaa kotoa käsin, on monia etuja. Niistä suurimpia ovat:

  • ajan ja rahan säästäminen;
  • ripsien syvä ravitsemus ja uudistuminen;
  • määritelty kaari, pidemmät ja paksummat ripset.

Jokainen, joka suorittaa hoidon ohjeiden mukaisesti, voi nauttia välittömästi näkyvistä tuloksista. Nanolash Lift Kitin käyttö on erittäin yksinkertaista eikä sen pitäisi aiheuttaa ongelmia.

Kotona tehtävällä ripsien laminoinnilla voidaan parantaa ripsien kuntoa kirjaimellisesti muutamassa hetkessä. Varmasti yksikään nainen ei kadu tämän hoidon suorittamista ripsiinsä. Hoidon ansiosta voit unohtaa ripsientaivuttimen tai ylimääräisen ripsivärikerroksen. Aamumeikkirutiinistasi tulee paljon miellyttävämpi, ja ennen kaikkea siihen ei enää kulu niin paljon aikaa. Tutustu siihen itse ja kokeile Nanolash Lash Lift Kittiä.