Silmäkulmien meikki ja vinkit

Hei, kaunis! Tervetuloa takaisin blogiini. Tänään keskustelemme silmäkulmien meikistä – erittäin tärkeästä osasta jokapäiväistä meikkirutiiniamme.

Silmäkulmat ovat oikeastaan kasvojesi kehys. He valitsevat kasvojen muodon ja antavat meikillesi lopullisen ulkonäön. Jos et ole tyytyväinen silmäkulmiesi muotoon tai paksuuteen, silmäkulmameikillä voit muuttaa niiden ulkonäköä parempaan suuntaan.

Jos olet aloittelija

On useita tekniikoita, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan luonnollisen, siistin ja hyvin muotoillun silmäkulman. Ensimmäinen askel on löytää oikea muoto. Voit tehdä tämän joko konsultoimalla ammattilaista tai, mikäli olet aloittelija, seuraavan näitä ohjeita:

  • Ensimmäisen pisteen löydät, kun laitat suoran esineen, esim. kynän, suoraan sieraimen ulkoreunasta ylöspäin. Siinä kohtaa, missä kynä osuu, pitäisi olla silmäkulmasi alku.
  • Kulmasi korkeimman kohdan pitäisi olla suora linja läpi pupillisi sierainpisteeltäsi katsoessasi suoraan eteenpäin.
  • Lopuksi, löydät silmäkulmiesi loppukohdan asettamalla suoran esineen sieraimen ulkoreunasta silmäsi ulkonurkkaan. Siitä, missä esine osuu, pitäisi olla kulmasi loppu.

Silmäkulmämeikin vaiheet

1. Muotoilu

Asiakkaiden tarpeiden mukaan paras tapa aloittaa on muotoilla kulmat ensin. Tämän voit tehdä kampaamalla kulmat ylöspäin ja leikkaamalla kaikki ylimääräiset karvat, jotka eivät sovi täydelliseen kulmaasi.

2. Täydennys

Jos silmäkulmasi ovat ohuet tai harvat, voit lisätä niiden täydellisyyttä käyttämällä meikkituotteita kuten kulmageeliä tai kulmakynää. Aloita levittämällä tuote kevyesti ja lisää tarpeen mukaan. Aloita silmäkulmien sisäpuolelta ja siirry ulospäin luonnollisen ulkonäön saavuttamiseksi. Varmista, että sävy on lähellä luonnollista hiustenväriäsi.

3. Korostaminen

Lisää kontrastia ja selkeyttä kulmakarvoillesi lisäämällä hieman korostusta niiden alapuolelle. Käytä vaaleaa, mattaista silmämeikkikynää tai peiteainetta ja häivytä se huolellisesti.

Silmäkulmien meikin yleiset virheet

On olemassa muutamia yleisiä virheitä, jotka ihmiset tekevät, kun meikkaavat silmäkulmiaan.

  1. Liian tumma väri: Liian tumma väri voi saada kulmasi näyttämään liian voimakkailta ja epäluonnollisilta. Valitse sävy, joka on lähellä omaa luonnollista kulmakarvojen sävyäsi.
  2. Epätasaiset silmäkulmat: Kuten sanotaan, silmäkulmasi pitäisi olla sisaruksia, ei identtisiä kaksosia. Älä rasita itseäsi pyrkimällä täydelliseen symmetriaan.
  3. Lisäämättä korostusta: Korostus silmäkulmiesi alla voi todella antaa silmillesi ”pop”-efektin ja tehdä kulmakarvoista enemmän huomion kohteita. Älä unohda tätä tärkeää askelta!

Tässä muutamat vinkkimme täydellisen silmäkulmameikin saavuttamiseksi. Kuten kaikessa, harjoittelu tekee mestarin. Joten menkää ja harjoitelkaa, luo oma ainutlaatuinen silmäkulmien tyyli ja muista, että meikkisi on pukeutumisesi jatke.