[TOP7] Parhaat muotoilusaippuat – kuluttajien arvostelu. Mikä muotoilusaippuoista on suosituin?

Tunnetko jo kuuluisan Hollywood-tempun, jossa kulmakarvat muotoillaan saippualla nopeasti ja kauniisti? Saippuakulmakarvat ovat trendi, jonka pitäisi säilyä trendien kärjessä pidempään! Se on loistava tapa saada nopeasti tuuheat ja tyylikkäät kulmakarvat ilman sen hienompia tuotteita. Saat aikaan eloisan näköiset, upeat kulmakarvat pelkästään saippualla ja pienellä harjalla. Jokainen voi liittyä mukaan tähän trendiin, sillä kulmien muotoilu saippualla on äärimmäisen helppoa. Minkälainen saippua sinun sitten tulisi valita? Älä huoli, etsimme sinulle parhaat muotoilusaippuat – tässä tulevat 7 parasta niistä! Tutustu lukuisten kuluttajien suosittelemiin muotoilusaippuoihin, joita niin kuluttajat kuin myös me olemme testanneet puolestasi.

TOP 7 PARASTA MUOTOILUSAIPPUAA – ARVOSTELU

NRO 1. ★ NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP ★ KULUTTAJIEN PARHAANA PITÄMÄ SAIPPUA

nanobrow eyebrow styling soap

Koko: 30g

Tämän geelimäisen muotoilusaippuan suosio on räjähtämässä käsiin kauneusmarkkinoilla. Se muotoilee kulmat ilman epämiellyttävää tahmeuden tunnetta ja kiristävää ihoa. Trendikkäät ja kauniit kulmakarvat saat aikaan helpoimmin tällä saippualla – lähes tulkoon vaivattomasti. Sen miellyttävä, pehmeä ja hieman geelimäinen koostumus muistuttaa koostumukseltaan vaseliinia. Nanobrow’n kehittämä muotoilusaippua on pehmeää ja helposti muovailtavaasitä voi vaivatta kauhoa harjalle (joka tulee setin mukana ja se on taivutettu siten, että levitys on helppoa ja nopeaa). Saippua on pitkäkestoinen ja kesyttää useiksi tunneiksi jopa tuuheimmat ja paksuimmat kulmakarvat. Lopputulos ei ole hilseilevä, tahmea tai täynnä ei-toivottuja valkoisia jäämiä. Tämä muotoilusaippua on tehokas, hienostunut ja viimeistelty jokaista pientä yksityiskohtaa myöten.

Yksi valtava etu on, että Nanobrow Eyebrow Styling Soap toimii ilman vettä: kulmakarvoja muotoillessa ei tarvitse kastella spoolieta tai saippuaa! Se antaa maksimaalista mukavuutta ja varmistaa, että koostumus on täydellinen jokaisella käyttökerralla – tätä ei voida taata muilla saippuoilla, jotka vaativat sekoittamista veteen käytön yhteydessä.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap antaa laminoidun kulmakarvojen ilmeen vaivattomasti. Enää sinun ei tarvitse käyttää rahaa kalliisiin hoitoihin! Tätä saippuaa on helppo käyttää; ota vain pieni määrä saippuaa ja käytä sitä suoraan kulmiin kampaamalla haluamaasi suuntaan. Saippuakulmakarvat ovat valmiit! Koostumus on parabeeniton eikä sitä ole testattu eläimillä. Paitsi että saippua muotoilee, se myös lisää volyymia, kosteuttaa ja suojaa karvoja katkeamiselta ja heikentymiseltä. Se toimii erinomaisesti muiden kulmameikkituotteiden kanssa.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ luonnollinen koostumus
➕ upeat vaikutukset, ihana ilme
➕ kaunis muoto, suuri koko, tehokas
➕ vaivaton ja nopea levitys
➕ ei vaadi veden käyttöä
➕ mukana tulee ihanteellinen spoolie
➕ kosteuttava ja suojaava koostumus
➕ vertaansa vailla oleva pitkäkestoinen suorituskyky
➕ ei valkoisia jäämiä tai kireän ihon tunnetta

➕ saippuaa on saatavilla osoitteessa www.nanobrow.fi.

➖ kulmakarvojen muotoilu saippualla vaatii hieman harjoittelua. 

NRO 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS + PREP MIST

Koko: 25 g

Yksi ensimmäisistä kulmien muotoilusaippuoista, joka valtasi kauneusalan markkinat heti julkaisunsa jälkeen. Tuolloin se oli suosittu valinta, mutta vaikea olla olematta, kun kilpailua ei ole. Vuosienkin jälkeen tämä saippua löytyy edelleen lukuisista kaupoista, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa. West Barn Co. kehittämä saippua toimii hyvin kulmien muotoilussa: se tekee kulmakarvoista tuuheat ja hyvin korostetut. Pieni pakkaus saattaa olla huono puoli, varsinkin kun ottaa huomioon sen hinnan. On mainitsemisen arvoista, että saippua mahtuu kuitenkin mukaan käsilaukkuun, mutta sen käyttämistä varten valmistaja suosittelee kuitenkin sekoittamaan sen ensin erityiseen sumutteeseen, eli Prepiin – näin saavutetaan parhaat tulokset. Jos siis todella haluat ottaa sen mukaasi, varaa laukkuusi tilaa myös 30 ml:n pullolle. West Barn Co. vaatii saippuan kostuttamista ennen käyttöä, mikä pidentää muotoiluaikaa ja voi olla hieman hankalaa aamun kiireiden keskellä. Sen suosiota ei voi kuitenkaan kiistää – ammattimeikkaajat valitsevat sen edelleen. Arvostat taatusti sen hoitavia ainesosia, jotka ravitsevat ihoa ja hiuksia. Se koostuu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ luonnollinen koostumus
➕ muotoilu
➕ mukava pakkaus
➕ kosteuttava koostumus
➕ kaunis vaikutus kulmiin

➖ jättää valkoisia jäämiä
➖ kuiva koostumus, samanlainen kuin tavallisella saippuapalalla
➖ vaatii erikseen ostettavan erikoissumutteen koostumuksen aktivoimiseksi
➖ ei ole kovinkaan pitkäkestoinen

NRO 3. ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW FREEZE STYLING WAX

Koko: 8g

Anastasia Beverly Hills on ollut jo vuosia yksi myydyimmistä brändeistä, joka on tuonut markkinoille upeita kulmameikkituotteita. Onko se luonut myös parhaan muotoilusaippuan? No, se itse asiassa kyllä tarjoaa sellaisen, mutta se on täysin erilainen kuin muut. Anastasia Beverly Hillsin saippua on erilainen, koska siinä on erityinen vahakoostumus. Sitä kuvataan saippuaksi ja vahaksi samaan aikaan, ja siinä yhdistyvät näiden molempien hyödyt. Se toimii uskomattoman hyvin kulmien muotoilussa ja huolittelussa. Se miellyttää monia, myös niitä, joilla on harvat tai paksut kulmakarvat, sillä vaha on raskasta ja paksua koostumukseltaan. Tämä vahamainen saippua korostaa kulmakarvojen ulkonäköä; vaha öljyää ne ja lisää kiiltoa sekä suojaa kuivumiselta ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Se muotoilee todella hyvin, vaikka teho ei olekaan kovin suuri – tuote kestää vain muutaman tunnin. Yksi sen hyvistä puolista on, että Anastasia BH:n saippuaa ei tarvitse sekoittaa veteen. Se tuottaa ihanan efektin kohotetuista kulmakarvoista hetkessä. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla ja se on vegaaninen. Anastasia Beverly Hillsin saippua tuottaa upean ilmeen hilseilemättä tai jättämättä jälkeensä valkoisia jäämiä.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ luonnollinen koostumus
➕ helppo levitys, mukava käyttää
➕ kaunis muotoilu
➕ kosteuttava koostumus
➕ ei vaadi veden käyttöä
➕ julmuudesta vapaa
➕ suojaa hiuksia
➕ lisää kiiltoa

➖ säilyy jopa muutaman tunnin ajan
➖ pieni koko
➖ korkea hinta
➖ ylikuormittaa ohuet ja herkät kulmakarvat

NRO 4. TOOD TURN IT ON SOAP BROWS

Koko: 57g

Yksi suosituimmista huippuluokan muotoilusaippuoista. Se ei ole yhtä kuuluisa kuin edellisemmatkin versiot, mutta se on saanut monia loistavia arvosteluja. Siihen aikaan tämä muotoilusaippua oli kysytty! Nykyään sitä pidetään kuitenkin vanhanaikaisena ja hieman vanhentuneena, sillä se on sekoitettava veteen ennen käyttöä, mikä voi johtaa joka kerta erilaisiin vaikutuksiin. TooD’s Turn It On Soap Brows on saippua, jonka ainesosaluettelo on lyhyt ja joka antaa kunnon pidon ja määritelmän. Paremman lopputuloksen saamiseksi on parempi levittää pari kerrosta. Jopa valmistaja kehottaa kokeilemaan parhaan vesi-saippuaseossuhteen löytämiseksi. Tämä tarkoittaa, että et voi olla varma, mitä saat ostaessasi tuotteen. Yksi sen plussista on se, että metallipakkaus voidaan kierrättää ja teksti on painettu soijapohjaisella musteella ja elintarvikekelpoisilla materiaaleilla.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ luonnollinen koostumus
➕ kätevä pakkaus, kierrätettävä
➕ väriaineet ja painatukset ovat luontoystävällisiä
➕ kosteuttava koostumus
➕ kunnollinen pito
➕ suuri koko

➖ ei yhtä pitkäkestoinen
➖ korkea hinta
➖ TooD-sivellin pitää ostaa erikseen
➖ tarvitsee vettä
➖ hilseilee muutaman tunnin jälkeen

NRO 5. PATRICK TA MAJOR BROW SHAPING WAX

Koko: 5g

Patrick Ta, tunnettu ja arvostettu ammattimeikkaaja, on luonut oman versionsa kulmavahasta. Major Brow on kulmakarvojen muotoiluvaha, jonka on tarkoitus antaa luonnolliset, virheettömät kulmakarvat. Saippuaa on saatavana kahtena vaihtoehtona: läpinäkyvänä (monipuolinen ja sopii jokaiseen kulmakarvan väriin) ja ruskeana (tummentaa karvoja hieman). Tässä neuvomme: älä valitse ruskeaa sävyä, jos hiustesi väri on hyvin tumma tai viileän sävyinen. Vahamainen saippua sisältää punaisia ja oransseja alavärejä, jotka eivät näytä hyvältä jokaisen kulmakarvojen luonnollisen värin kanssa. Saippuaa luodessaan Patrick Ta nojasi Anastasia BH:n ideaan ja sai aikaan ruusukultaiseen kompaktipakkaukseen sisältyvän vahamaisen saippuan. Värittömän vaihtoehdon avulla voit luoda ihanat saippuakulmakarvat ja saada aikaan laminoidun vaikutelman. Tämä tuote vaatii vettä käytön yhteydessä. Pidämme sen hoitavista ainesosista, jotka hoitavat kulmakarvoja ja edistävät niiden kasvua.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ kestää kohtuullisen pitkään
➕ vegaaninen
➕ sisältää kasvupeptidejä
➕ vapaa parabeeneista, sulfaateista ja phtalaateista
➕ glyseriini ja oliiviöljy hoitavat hiuksia.
➕ julmuudesta vapaa

➖ erittäin pieni koko
➖ korkea hinta
➖ ei kovin tehokas
➖ tarvitsevat vettä
➖ värillinen versio on pieni pettymys

NRO 6. LASH BROW – BLACK SOAP BROW

Koko: 50g

Black Soap Brow by Lash Brow herättää ehdottomasti huomiota, sillä sen koostumus on melko harvinainen. Saippua on mustaa, mikä tuo kulmiin hienovaraista väriä. Lisäksi sen avulla voit antaa haluamasi muodon nopeasti ja helposti. Tuote myös kesyttää ja kurittaa kulmakarvoja kunnolla. Koska saippua on sävytetty, se ei valitettavasti toimi vaaleille kulmakarvoilla. Yksi sen plussista on se, että Lash Brow -muotoilusaippua antaa kulmakarvojen muotoilun lisäksi niille todellista hoitoa: keratiini vahvistaa rakennetta, suojaa vaurioilta ja edistää karvojen kasvua. Pantenolilla on kosteuttavia ja ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia sekä se lisää kiiltoa. Aktiivihiili on vastuussa muotoilusaippuan mustasta väristä, mutta se ei kuitenkaan ole kovin hyvä pigmenttinä. On todennäköistä, että ihosi tahriintuu ja meikki irtoaa esim. sateella.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ suuri koko
➕ tehokas
➕ monia ravitsevia komponentteja
➕ ei tarvitse vettä

➖ ei kovin pitkäikäinen
➖ sotkuinen meikki ja levitys pigmenttien takia
➖ ei toimi vaaleille kulmakarvoille
➖ hiili voi irrota nopeasti kulmista

NRO 7. MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER

Koko: 5g

Kaunis muotoilu, erittäin kätevä ja kompakti. Makeup Revolutionin Soap Styler on erinomainen vaihtoehto tunnetulta meikkibrändiltä. Sen avulla voit luoda saippuakulmakarvat helposti. Tuote korostaa ja pitää luodun muodon paikoillaan, joten laminoidun kulmakarvojen ilmeen saa aikaan. Kulmasaippua kurittaa kulmia ja kiinnittää ne. Pakkaus on erittäin esteettisesti miellyttävä. Mukana on myös käytännöllinen harja ja peili. Makeup Revolutionin Soap Styler vaatii aktivoimista vedellä, mutta valmistaja väittää, että vahvemman pidon saamiseksi kulmasaippuaa voi käyttää myös kuivana.

KULUTTAJIEN MIELIPIDE

➕ ihana pakkaus
➕ kampa tulee setin mukana
➕ saa aikaan laminoidun kulmakarvojen ilmeen
➕ voidaan käyttää kuivana vahvemman pidon saamiseksi

➖ erittäin pieni koko
➖ ei kovin tehokas
➖ korkea hinta kokoonsa nähden
➖ tahmea
➖ antaa vaikutelman vahalla tai geelillä kiinnitetyistä kulmakarvoista
➖ karkea levitysharja
➖ tulokset eivät kestä pitkään
➖ sitä on vaikea kauhoa harjalle
➖ vaatii aktivointia vedellä