Tyylikkäät ripset vain 10 minuutissa? Tässä tulevat markkinoiden parhaat klusteriripset!

Ripset muodostavat silmillemme mitä kauneimman kehyksen. Luonnolliset ripset eivät kuitenkaan aina näytä juuri sellaisilta kuin haluaisimme. Niillä on taipumusta olla heikot, ne haurastuvat ja niistä puuttuu selkeä korostus – ripsivärit eivät valitettavasti ratkaise tätä ongelmaa. Mutta kotona käytettävät klusteriripset voivat tuoda halutun lopputuloksen. Tutustutaanpa 7 tuotteeseen, jotka ansaitsevat nimityksensä markkinoiden parhaimpina!

Klusteriripset DIY-ripsienpidennyksiin – innovaatio kauneusmaailmassa

Naiset ovat aina kamppailleet ripsiensä kanssa. He käyttävät mielellään paksuntavia ja pidentäviä ripsivärejä sekä hoitoaineita, jotka eivät kuitenkaan aina auta saavuttamaan tyydyttäviä tuloksia.

Puolikestävät ripsienpidennykset olivat varsin suosittu vaihtoehto. Valitettavasti tämä muotoilumenetelmä rasittaa luonnollisia ripsiä liikaa ja johtaa jopa niiden katoamiseen. Tästä syystä se ei ole optimaalinen ratkaisu.

Kotona kiinnitettävät ripsienpidennykset ovat todellinen käänteentekijä kauneusmarkkinoilla. Klusteriripsien avulla voit tehdä ripsistäsi pidemmät vain muutamassa minuutissa. Tuotteesta tuli tietysti hitti, ja monet naiset halusivat kokeilla DIY-ripsienpidennyksiä kotona.

DIY-käyttöön suunnitellut tekoripset ovat nykyään trendi. On kuitenkin syytä huomata, että kaikkien settien avulla ei voida saavuttaa tuloksia, joista naiset välittävät niin paljon. Siksi tässä on arvostelussa 7 tuotteesta, jotka ansaitsevat huomiota!

7 parasta klusteriripsiä DIY-käyttöön – mitkä niistä tuottavat VAU-efektin?

Klusteriripsillä kotikäytössä on yksi keskeinen tehtävä; niiden tarkoitus on auttaa luomaan tyylikäs ilme poistumatta kotoa. Monilla naisilla ei ole aikaa säännöllisiin tapaamisiin kauneushoitoloissa. Valmiiden ripsienpidennysten avulla heidän pitäisi pystyä muuttamaan ulkonäköään vain muutamassa minuutissa.

Tutustutaan siis 7 parhaaseen settiin, jotka ansaitsevat paikkansa jokaisen naisen kylpyhuoneessa!

1. Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensions

tekoripsien ranking

Arvostelumme ykkössija menee Nanolashin DIY Lash Extensions -setille. Tämä brändi ei kaipaa esittelyitä. Se on ollut johtava ripsien hoito- ja muotoilutuotteiden valmistaja jo vuosien ajan.

DIY Eyelash Extensions on premium-tuote. Nämä klusteriripset on valmistettu kevyestä materiaalista ja ne tulevat joustavassa, ohuessa nauhassa. Tämän ominaisuuden ansiosta ne istuvat täydellisesti silmään samalla, kun liuska naamioivat liitoskohdat näppärästi.

Nämä kotona kiinnitettävät ripsienpidennykset ovat saatavilla yhdessä pakkauksessa. Pakkaus sisältää 36 klusteriripsiä, joista voit valita 3 pituutta ja 8 tyyliä. Voit myös hankkia täydellisen paketin ripsienpidennyksiä varten. Se sisältää lisäksi muun muassa:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • Erikoispinsetit;
  • Nanolash sealer.

Näiden lisävarusteiden avulla kestävän ja nopean ripsienpidennyksen luominen on entistäkin helpompaa. Valmistaja kertoo, että vaikutus kestää jopa 5 päivää. Eikä näiden klusteriripsien kiinnittämiseen ei pitäisi kulua enempää kuin 10 minuuttia. Monet naiset, jotka ovat jo kokeilleet DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiä, ovat vahvistaneet nämä väitteet!

Nanolashin käyttövalmiiden klusteriripsien avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi ilmeen. Naiset voivat käyttää niitä luodakseen ikoniset Russian Volume -ripset, mutta myös käyttää lyhyimpiä ripsiä arjen herkkää lookia varten.

Kun otetaan huomioon kaikki Nanolashin DIY-ripsienpidennysten edut, ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö nämä klusteriripset ansaitsisi ykköspaikkaa arvostelussamme.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Seuraavat tuotteemme on Glamneticin Lash Extension Kitin tekoripset.

Glamentic Lash Extension Kit sisältää ripsienpidennykset DIY-kiinnitystä. Voit käyttää niitä jopa ilman aiempaa kokemusta. Näiden tekoripsien kiinnittämiseen ei pitäisi kulua enempää kuin 10-15 minuuttia.

Pakkauksessa on eri kokoisia ripsiä sekä muita lisävarusteita, jotka helpottavat koko prosessia. Myös ripsien tyylejä on useita, joista voit valita.

Itse ripset ovat kevyet ja käytännöllisesti katsoen huomaamattomat, kun niitä käytetään. Jos kiinnitys tehdään oikein, ne voivat pysyä silmässä jopa 5 päivää. Valitettavasti naisten arvostelut eivät ole vahvistaneet valmistajan kertomuksia.

Glamnetic Lash Extension Kitin ripsien avulla voit luoda luonnollisen ilmeen, mutta myös tuuheat ripset. Valitettavasti nämä klusteriripset eivät ansainneet 1. sijaa arvostelussamme. Nanolashin tekoripsiin verrattuna ne ovat myös erittäin kalliita.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit on ratkaisu naisille, jotka arvostavat kätevää ja nopeaa ratkaisua.

Valmistaja ilmoittaa, että kiinnittämiseen pitäisi kulua vain muutama minuutti. Missään ei kuitenkaan ilmoiteta tarkalleen, kuinka paljon aikaa siihen on käytettävä. Samalla brändi väittää, että näitä ripsiä voi käyttää 3-5 päivää. Tämä on pieni haittapuoli verrattuna esimerkiksi Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiin. Lisäksi valmistaja toteaa, että kaikki riippuu asianmukaisesta jälkihoidosta ja yksilöllisestä taipumuksesta. On siis olemassa riski, että Lashify Starter Kitin ripset saattavat kestää vain 1-2 päivää.

Siitä huolimatta nämä ripset näyttävät melko vankoilta. Ne ovat pehmeät ja joustavat, ja niiden avulla voit luoda erilaisia lookeja.

Valitettavasti sekä setti itse että ripsien täydennyspakkaukset maksavat omaisuuden, ja tämä on vaihtoehto, johon vain varakkaammilla naisilla on varmasti varaa. Pakkauksessa on vain 10 klusteriripsiä, mikä takaa vain yhden kiinnityksen olettaen, että se onnistuu. Lashify-tuotteiden hinta kertaluonteisen ripsienpidennysten luomiseksi on itse asiassa verrattavissa ammattimaisiin, puolikestäviin ripsienpidennyksiin, jotka tehdään kauneushoitolassa.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit on toinen tuote, joka on ansainnut paikkansa arvostelussamme. Nämä kevyet ja pehmeät klusteriripset on suunniteltu kotikäyttöön. Itse kiinnityksen pitäisi kestää vain 10 minuuttia – valmistajan väitteiden mukaan.

Ripsienpidennykset toimitetaan yhdessä paketissa, josta löydät myös lisätarvikkeita. Nämä ripset voidaan kiinnittää sekä luonnollisten ripsien alle että päälle. Voit siis valita itsellesi itsellesi sopivan kiinnitystavan.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit tarjoaa eri kokoisia ripsiä, joista voit valita. Näin voit tehdä esimerkiksi Russian Volume -ripset tai arkisemman lookin. Koko lopputuloksen pitäisi kestää jopa useita päiviä. Valmistaja on kuitenkin ilmoittanut, että ripsiä on hoidettava asianmukaisesti ja öljypohjaista kosmetiikkaa on vältettävä.

Laatu on näiden ripsien suurin haittapuoli – jokainen ripsistä on identtinen, ja kiinnityksen jälkeen voit selvästi nähdä ei-niin-luonnollisen lopputuloksen. Tämä ratkaisu voi siis toimia juhlissa, mutta nämä klusteriripset eivät todellakaan sovellu arkikäyttöön tai töihin.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit on yksi suosituimmista DIY-ripsienpidennysseteistä. Ne ovat höyhenenkevyitä rykelmiä, jotka sulautuvat huomaamattomina luonnollisiin ripsiin. Herkän luonteensa vuoksi ne voivat kuitenkin helposti vaurioitua – joten sinun on oltava erittäin varovainen niitä käsitellessäsi. Nämä klusteriripset on helppo kiinnittää, ja ne säilyttävät taatusti luonnollisen ja tyylikkään esteettisen ilmeen.

Pakkauksessa on kuitenkin vain kaksi pituutta: 10 ja 12 mm. Tämä puolestaan voi olla yksi suurimmista haittapuolista. Esimerkiksi DIY Lash Extensions tarjoaa 3 eri pituutta! Hieman pidempien ripsien puuttuminen tekee muotoiluvaihtoehdoista rajoitetumpia.

Yhden kiinnityksen väitetty kesto on 5 päivää. Verkossa on kuitenkin esitetty monia arvosteluja naisilta, jotka korostavat, että tuote ei vastannut heidän odotuksiaan tässä suhteessa. Joidenkin käyttäjien kohdalla ripset kestivät vain 2 päivää. Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsienpidennysten kohdalla tällaisia arvosteluja ei löydy.

Jotta klusteriripset kestäisivät niin kauan kuin valmistaja ilmoittaa, sinun on käytettävä öisin hoitotuotetta. Tämä tuote on valitettavasti ostettava erikseen. Samaan aikaan tämän tuotteen koostumus tekee näistä ripsienpidennyksistä soveltumattomia uudelleenkäyttöön, mikä viime kädessä määrittää, että tämä tuote ei ole riittoisa eikä kustannustehokas.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit sisältää kauneushoitoloiden tuloksista inspiroituneita klusteriripsiä. Ne on suunniteltu varmistamaan, että luomastasi ilmeestä tulee kaunis ja erittäin kestävä.

Valmistaja takaa, että itse kiinnitys kestää vain 10 minuuttia. Jos kuitenkin suoritat sen ensimmäistä kertaa, niin se vaatii hieman kärsivällisyyttä. Tämä puolestaan voi viitata siihen, että Velour Xtensions Kitin ripsien kiinnittäminen ei olekaan niin helppoa.

Pakkauksessa on 4 sarjaa ripsienpidennyksiä, joiden pituus on 10-14 mm. Kaikki ripset on pidetty yhdessä tyylissä. Niiden pituuden monipuolisuuden pitäisi kuitenkin varmistaa mahdollisuus luoda mitä tahansa muotoilua.

Valitettavasti valmistaja ei ilmoita, kuinka kauan ripset kestävät. Se korostaa vain, että se on yleensä useita päiviä, mikä kuitenkin riippuu lukuisista tekijöistä ja ripsien hoidosta. Ripsiä ei myöskään saa kastella 24 tuntiin levityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että nämä tekoripset eivät ole vedenkestäviä. Myöskään siitä, ovatko ne uudelleenkäytettäviä, ei ole selvää viestiä.

7. TATTI’s Invisi-Lash Kit

TATTI-tuotemerkin Invisi-Lash Kit -ripsiä on eri tyylejä, joten voit sovittaa kaarevuusyypin omiin tarpeisiisi.

Yhdessä paketissa on klusteriripset neljässä koossa – 8-14 mm. Tämä antaa varmasti rajattomat mahdollisuudet kotona tehtävään ripsien muotoiluun. Lisäksi paketti sisältää myös applikaattorin, bonderin ja sealerin. Näiden tuotteiden koot ovat kuitenkin pieniä (Nanolashin paketin tapauksessa ne olivat 5 ml). Näin ollen ne eivät kestä pitkään.

Ripsienpidennysten on tarkoitus kestää jopa 5 päivää. Jälleen kerran tarvitaan kuitenkin niiden asianmukaista jälkihoitoa. Itse kiinnityksen on myös tarkoitus kestää 10 minuuttia. Sinun on kuitenkin keskityttävä ensin ripsien asianmukaiseen valmisteluun. Muuten muotoilu ei välttämättä ole kovin kestävä.

Tämän tuotteen vakava haittapuoli on se, että ripset tulevat mustan sijaan läpinäkyvällä liuskalla. Käytännössä tämä tekee yhteysviivoista, joissa klusteriripset kohtaavat luonnolliset ripset, paljon näkyvämpiä, ja sen lisäksi et voi luottaa siihen, että ripsien juurilla on visuaalisesti paksumpi lisävaikutus.

Parhaiden klusteriripsien arvostelu – yhteenveto

Kotikäyttöisten klusteriripsien avulla voit nopeasti ja tarkasti muuttaa ulkonäköäsi. Ei siis mikään ihme, että yhä useammat naiset päättävät testata niitä.

Naiset ovat etsineet parhaita tekoripsiä DIY-käyttöön jo pitkään. Ei peitellä sitä tosiasiaa, että kauneusalan markkinat tulvivat jatkuvasti uusia tuotteita. On vaikea löytää tietä erikoistarjousten sokkelon läpi ja keskittyä siihen, mikä on tärkeintä, kun valitset parhaita tekoripsiä.

Yllä olevaan arvosteluun on koottu tuotteet, jotka voivat luottavaisin mielin kilpailla keskenään parhaan tittelistä. Johtavassa asemassa ovat Nanolashin DIY Lash Extensions. Ne tarjoavat juuri sitä, mitä moderni nainen voi odottaa.

Naisten tulisi muistaa kiinnittää huomiota pituuteen, tyyliin sekä siihen, että nauhaan, johon ripset on kiinnitetty. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on herkät silmät.

Tekemällä viisaan päätöksen valittaessa klusteriripsiäsi voit saada paljon enemmän. Et ainoastaan pysty muuttamaan ulkonäköäsi alle 10 minuutissa, vaan voit myös näyttää ilmiömäiseltä kaikissa tilanteissa!