Viettelevät ripset vain 10 minuutissa Nanolashin DIY Lash Extensionsilla!

Jokaisen naisen ripsien tulisi olla luonnostaan paksut ja selkeät. Valitettavasti useimmissa tapauksissa todellisuus on kaukana tästä haaveesta. Useimpien naisten ripset ovat heikot ja ohuet, eikä ripsiväri aina anna tyydyttäviä tuloksia. Nanolashin DIY Eyelash Extensionsit voivat kuitenkin muuttaa asian!

Pystytkö todella loihtimaan ripsienpidennykset 10 minuutissa?

Kim Kardashianin tai muiden julkkisten kaltaisten ripsien saaminen on aikaa vievä prosessi. Ensin sinun on löydettävä ripsiteknikko tai kosmetologi, johon voit luottaa, ja sitten sinun on vietettävä noin 3 tuntia paikoillasi. Perinteiset ripsienpidennykset ovat puolikestäviä, joten muutaman viikon kuluttua harvoja alueita alkaa näkyä. Koko prosessi on siis aloitettava joka kerta alusta alkaen.

Siksi naiset suosivat muita ratkaisuja kuin ripsienpidennyksiä. Tosiasia on, että muutaman vuoden kuluttua tällaisista hoidoista ripset voivat alkaa pudota ja heikentyä entisestään. Lisäksi voit et voi muuttaa tämän hoidon tuloksia moneen viikkoon, ja sitten tarvitset uuden käynnin ripsien huoltamiseksi, ja se on suuri kustannus ja vie arvokasta aikaa arjestasi.

Nopeat ripsienpidennykset kotona ovat kuitenkin vihdoinkin mahdollisia. Nykyään kuka tahansa voi tehdä ripsienpidennykset kotona vain 10 minuutissa. Mikä parasta, ne kestävät 5 päivää!

Mitä DIY Lash Extensions ovat ja miten ne toimivat?

DIY Lash Extensions -klusteriripset ovat Nanolashin tuote, joka takaa ripsien pidennykset helposti kotona. Levitys kestää korkeintaan 10 minuuttia, ja lisäksi vaikutelma on pitkäkestoinen!

Nämä tekoripset on saatavana yhdessä laatikossa. Se sisältää 36 valmista ripsirivistöä kotikäyttöön suunniteltuna. Valittavana on 8 tyyliä, ja jokainen laatikko sisältää 3 eri pituutta: 10, 12 ja 14 mm.

Saatavilla on myös täydellinen pakkaus kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin. Se sisältää Nanolashin bonderin, sealerin, removerin ja ripsienpidennystyökalun. Kaikki tarvikkeet on suunniteltu tekemään ripsienpidennyksien loihtimisesta entistä helpompia.

ripsienpidennykset

Itse levitys koostuu kolmesta yksinkertaisesta vaiheesta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on:

  • levittää kerros bonderia ja odottaa, että se on täysin tahmea;
  • kiinnitä ripsien pidennykset noin 1 mm päähän ripsirajasta ja paina ne kevyesti kiinni luonnollisiin ripsiin;
  • levitä sealeria ripsien päälle, jotta tahmea kerros poistuu.

Jopa naisilla, joilla ei ole aiempaa kokemusta ripsienpidennyksistä, ei pitäisi olla mitään ongelmia näiden tekoripsien kanssa!

Mikä tekee DIY Lash Extensionsista erityisen?

DIY Eyelash Extensionsiin tarkoitetut klusteriripset ovat melko uusi tuote. Ne ilmestyivät kauneudenhoitomarkkinoille vasta äskettäin, mutta ne ovat keränneet jo useita myönteisiä arvioita. On kiistatonta, että kyseessä on ensiluokkainen tuote. Nanolashin tekoripset ovat erityisiä, koska:

  • pehmeys – niitä on käytännössä mahdotonta tuntea;
  • joustavuus – ne voidaan helposti sovittaa silmän muotoon ja kiinnittää ripsirajaan;
  • monipuolisuus – 8 eri tyylin avulla voit luoda luonnollisen ilmeen, mutta voit myös kokeilla vaippaka Russian Volume -tyyppisiä ripsienpidennyksiä.
  • laatu – nämä klusteriripset jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä, eivätkä ne tuota liioiteltua vaikutelmaa.

Näiden etujen ansiosta Nanolashin kotikäyttöisiin klusteriripsiin luottavat jo tuhannet kuluttajat ympäri maailmaa. Eivätkä he ole taatusti pettyneitä!

ripsienpidennykset
ripsienpidennykset

Nanolashin klusteriripset – yhteenveto

Nanolashin tekoripset ovat todellinen mullistus ripsien muotoiluun kotona. On turvallista sanoa, että nämä kevyet klusteriripset pystyvät muuttamaan kenen tahansa ilmeen, ja niiden kiinnittäminen vie vain 10 minuuttia.

DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset ovat yksinkertainen ja pitkäkestoinen tapa saada aikaan uusi ilme, joka voi kestää jopa 5 päivää. Nämä ripsienpidennykset ovat täydellinen ratkaisu niille, joilla ei ole aikaa tai jotka eivät halua puolipysyviä ripsienpidennyksiä. Lisäksi jokainen nainen voi räätälöidä käyttövalmiit ripsienpidennykset täydellisesti omiin tarpeisiinsa, sillä valinnanvaraa on paljon!