Voiko kuka tahansa saada upeat huulet?

Olen pahoillani sanoessani, mutta kaikki naiset eivät voi ylpeillä seksikkäillä, täyteläisillä huulilla. Ohuet huulet saavat monet naiset tuntemaan itsensä alempiarvoisiksi. He ajattelevat, että he voivat laittaa huulilleen vain hentoja, hienovaraisia värejä. Jos olet yksi heistä, olet väärässä! Voit käyttää myös kirkkaita värejä – voit käyttää mitä tahansa huuliesi muodosta tai koosta riippumatta!

Ilman asianmukaista hoitoa huulesi eivät kuitenkaan koskaan näytä upeilta. Sinun on pidettävä ne terveinä, jotta huulimeikki antaa halutun vaikutuksen. Tee parhaasi estääksesi huuliasi kuivumasta, älä koskaan pureskele tai nypi kuivunutta ihoa huuliltasi. Rakenna itsellesi sen sijaan hyvä huultenhoitorutiini. Huulten hoito on todella yksinkertaista – kuorintavoiteet ja kosteuttavat tuotteet ovat enemmän kuin tarpeeksi.

Kotikonsteilla saat upeimmat huulet ikinä

Voit hankkia valmiin kuorinnan, mutta mitä järkeä siinä olisi, kun helppoja reseptejä on niin paljon saatavilla, joita voisit kokeilla? Nopein reseptini kuuluu seuraavasti: sekoita valkoista tai ruskeaa sokeria pieneen määrään arganöljyä (tai muuta puhdasta, ihonhoitoon soveltuvaa öljyä) suhteessa 2:1, jotta saat märän hiekan kaltaisen koostumuksen. Hiero huulia hetki, poista ylimääräinen kuorinta-aine ja käytä suojaavaa balsamia – levitä sitä reilusti huuliisi!

A- ja E-vitamiinit auttavat korjaamaan ja suojaavat tulevilta vaurioilta

Huulivoide pehmentää huulia ja kosteuttaa niitä täydellisesti, koska se sisältää runsaasti rasvaa. Luonnolliset tuotteet toimivat parhaiten.

Myös aloe veralla on merkittävä vaikutus. Se estää ihoa menettämästä kosteutta, käytä sitä niin usein kuin on tarpeen.

Hunaja tekee myös ihmeitä huulillesi, sillä se sisältää runsaasti aminohappoja, entsyymejä ja ravitsevia vitamiineja, jotka kosteuttavat ihoa, ja lisäksi sillä on antibakteerinen vaikutus. Hunaja tekee huulista täyteläiset ja kosteutetut.

Miten saada täydellinen huulten muoto ja väri?

Huulipunat

Huulipunia on loputon määrä. Mattapintaiset huulipunat antavat parhaan peittävyyden ja ovat parhaita huulten muodon muuttamiseen. Voit jopa käyttää niitä huulten rajaamiseen luonnollisen linjan ulkopuolella ylimääräistä täyteläisyyttä varten. Hienoa on, että mattaiset huulipunat eivät tartu hiuksiin ja kestävät pidempään. Tosin ne kuivattavat hieman ihoa, joten älä valitse niitä, jos huulillasi on taipumusta kuivuuteen.

Satiiniset huulipunat antavat luonnollisen, hyvin kosteutettujen huulien vaikutelman. Tämän tyyppinen puna on ehdottomasti suosituin. Satiininen huulipuna ei kestä yhtä kauan kuin mattapuna, mutta se on huomattavasti helpompi käyttää.

Helmiäishuulipunassa on hohtavia hiukkasia, joten se on kiiltävin. Huomaa, että voit helposti levittää sitä liikaa, jos haluat liioitellun ilmeen.

Huulikiilto

Tämä tuote on yleensä juoksevampi koostumukseltaan kuin huulipuna. Voit saada sitä kirkkaana tai värillisenä. Voit vapaasti yhdistää sen muihin tuotteisiin, esim. mattapintaiseen huulipunaan, saadaksesi kauniin kiillon huulillesi.

Huulten rajaus

Valitse sellainen huultenrajauskynä, joka on pehmeä ja pitkäkestoinen. Ihannetapauksessa testaa sitä kädellä ennen ostamista. Sen ei tarvitse välttämättä olla samanvärinen kuin huulipunasi. Kokeile vaikka tätä temppua: käytä rajauskynää pelkästään sellaisenaan ja sivele sitä kaikkialle huulillesi, jotta saat pitkäkestoisen mattapintaisen vaikutelman.

Leikitään väreillä!

Liian usein pelkäämme käyttää kirkkaita värejä. Jos olet kyllästynyt kirkkaaseen huulikiiltoon, luovu siitä nyt. Luonnollisen näköinen nude-huulipuna on hyvä valinta. Älä valitse liian kylmiä tai liian vaaleita värejä. Älä koskaan käytä luonnollista huuliväriäsi vaaleampia värejä, jotta vältät luonnottoman vaikutuksen. Käytä halutessasi hieman tummempaa huultenrajauskynää korostamaan huulia.

Kannattaa valita lämpimiä, neutraaleja sävyjä. Älä koskaan unohda huuliasi, vaikka käyttäisit rohkeaa silmämeikkiä. Levitä niille vähintään suojaavaa balsamia.

Rohkeat värit

Kauneusihanteistasi riippumatta voit löytää huulipunan parhaimman sävyn. Onnistut varmasti, sillä tuotteita on miljoonia, joista valita.

Miten löydät parhaan värin?

Oppaat ovat hyödyttömiä, koska olemme kaikki erilaisia ja pidämme vaihtelusta. Salaisuus on löytää väri, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi. Ainoastaan ihonvärisi saattaa olla rajoittava tekijä, mutta siitä ei kannata huolestua – ajattele upeaa, laajaa kosmetiikkatarjontaa! Seuraa intuitiotasi. Meikkisi ei tarvitse miellyttää ketään muuta kuin sinua!