ARVOSTELIMME lämpösuojatuotteet. Katso parhaimmat tuotteet TÄÄLTÄ!

Mitä tarkoittaa, kun puhutaan hiusten lämpösuojasta? Se viittaa hiusten lämpösuojaukseen lämpökäsittelyn aikana erilaisilla tuotteilla. Hiusten suojaaminen äärimmäisiä lämpötiloja vastaan on ehdottoman tärkeää, sillä hiustenkuivaajan tai suoristusraudan tuottama lämpö on yksi haitallisimmista tekijöistä, jotka haurastuttavat hiuksia ja tekevät niistä elottomat. Siksi lämpösuojatuotteen lisääminen päivittäiseen hiustenhoitorutiiniin on välttämätöntä niille, jotka haluavat vahvat ja terveet hiukset. Mietit tietysti, mikä tuote sitten antaisi parhaimman lopputuloksen? Saat vastauksen kysymykseesi aivan hetken kuluttua. Tutustu arvosteluumme – alla on kooste suosituimmista ja parhaiksi arvioiduista hiusten lämpösuojista.

ARVOSTELU – lämpösuojatuotteet hiuksille

nanoil lämpösuojasuihke ohuille hiuksille

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

tuotteen verkkosivu: nanoil.fi

Ehdoton #1, kiistaton voittaja kaikkien markkinoilla olevien lämpösuojien joukossa. Nanoil-suihkeessa on kaikki, mitä tarvitset suojataksesi hiuksesi täydellisesti, hoitaaksesi niitä, mutta se myös ravitsee ja parantaa niiden ulkonäköä. Arvokkailla silkkimolekyyleillä rikastettu Nanoil Heat Protectant Spray tehostaa kiiltoa, edistää hiusten sileyttä ja suojaa hiuksia jopa 220°C saakka. Toinen ainesosa, E-vitamiini, lisää hiusten vastustuskykyä päivittäisiä haittatekijöitä vastaan. Se myös sitoo kosteutta hiuksiin pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lisäksi tuotteen kevyt koostumus sopii kaikille hiustyypeille, joten voit käyttää sitä tinkimättä hiusten volyymista.

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Ever Smooth -lämpösuojasuihke maksaa melkoisen paljon, mutta se antaa juuri sen, mitä se lupaakin. Kevin Murphyn lämpösuojatuotetta suosivat usein ammattilaiset, koska sen kevyt koostumus on valmistettu tarkkaan valituista ainesosista: valkoisesta sypressistä, sinisestä sypressistä ja sitruunahaavasta. Lukuisat kuluttajat valitsevat sen rikastuttaakseen päivittäistä hiustenhoitorutiiniaan ylellisyydellä, joka tuo mieleen huippuluokan kampaamokokemuksen. Sitä ei voi kiistää, että Ever Smooth on hyvä lämpösuoja hiuksille, koska se pystyy ehkäisemään pörröisyyttä ja tekee hiuksiin sileän rakenteen. Lisäksi se tekee muotoilusta ja kampaamisesta huomattavasti helpompaa.

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION

Tämä on edistyksellinen lämpösuojavoide, jolle on ominaista sen paksu ja raskas koostumus, joka sopii useimmiten vaurioituneille, hauraille ja elottomille säikeille. Sisley La Creme 230 on nestemäinen, syleilee hiuksia suojaavalla pinnoitteella ja painaa niitä hieman alaspäin poistaakseen pörröisyyden ja staattisuuden mukanaan tuomat ongelman. Tuotteen luoma suoja kestää myös todella korkeita lämpötiloja (jopa 230°C). Tuote jättää hiukset sileämmiksi, terveemmän näköisiksi, täyteläisemmiksi ja paksummiksi. Huolimatta siitä, että tuote on hintava, käyttäjät arvostavat sitä sen korjaavan ja suojaavan vaikutuksen vuoksi.

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Tämä laajalti tunnetun Alterna-tuotemerkin esiin tuoma lämpösuojasuihke tarjoaa vahvan suojan lämpömuotoilun haitallisia vaikutuksia vastaan. Mielenkiintoista on, että se ei ole vain suoja, vaan se toimii myös syvästi ravitsevana hoitoaineena, joka lisää hiusten vastustuskykyä mekaanisia vaurioita ja päivittäisiä haittatekijöitä vastaan. Caviar Leave-In Heat Protection Spray -lämpösuojasuihkeen koostumus sisältää antioksidanttisia A- ja C-vitamiineja, jotka suojaavat hiuksia kaikenlaisilta vaurioilta. Biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät vahvempia ja kiiltävämpiä hiuksia

DAVINES MELU HAIR SHIELD

Davinesin hiusten lämpösuojatuote ei ole budjettiystävällinen vaihtoehto, mutta se on tunnustettu hyvinkin arvostetuksi sen ainutlaatuisten ainesosien vuoksi. Nämä harvinaiset ainesosat hoitavat hiuksia, lisäävät niiden kiiltoa ja voimaa. Keratiinin verrattavissa oleva Villalba-linssinsiemenuute palauttaa hiusten kosteuden ja kimmoisuuden. Melu Hair Shield suojaa hiuksia lämpömuotoiluvälineiden ja auringon korkeilta lämpötiloilta. Se sopii erinomaisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY

Balmainin ultrakevyt ja miellyttävä lämpösuojasuihke on yksi kuluttajien erittäin arvostamista tuotteista. Se muodostaa hiuksille suojakerroksen, joka eristää ne jopa 220°C lämpötiloilta. Huomionarvoista on myös se, että Balmainin lämpösuojasuihke tuo kampaukseen pitoa ja luo kiiltävän lopputuloksen. Tämä tuote auttaa hallitsemaan pörröisyyttä ja kosteutta tehokkaasti.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Moroccanoil Protect & Prevent -lämpösuojasuihke on suunniteltu värikäsitellyille ja vaalennetuille hiuksille, jotka ovat usein melko vaurioituneet ja pörröiset. Runsaasti öljyä sisältävä koostumus suojaa hiuksia lämmöltä ja mekaanisilta vaurioilta. Se ei myöskään anna kosteuden haihtua hiuksistasi, vaan kontrolloi kosteustasoa tehokkaasti. Arganöljy ja provitamiini B5 tekevät hiuksista pehmeämmät ja kimmoisammat. Samat ainesosat suojaavat hiuksia myös ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten vaikkapa kaupungissa ilmansaasteilta.

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Tämä on toinen tuote, jolla on ainutlaatuinen, melko paksu ja kermainen koostumus, joka toimii parhaiten kuiville hiuksille (huomaa, että se voi olla liian raskas hienoille ja pienen huokoisuustason omaaville hiuksille). Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant luo pinnoitteen, joka ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja pehmentää niitä samalla. Edelweissin kantasolujen ja inkiväärin sekoitus suojaa hiuksia ja tekee niistä vastustuskykyiset vaurioita vastaan, minimoiden kuivumisen ja haurastumisen riskin.