Kaikkein ensimmäiseksi – nuoruus! Dermika -kosmetiikkasarja, Biogeniq

dermika_biogeniqOnko mahdollista säilyttää nuorekas ja nätti ilme pitkän aikaa? Varmasti. Vaikka tämä on melko vaikea tehtävä, se on kuitenkin mahdollinen. Biogeniq -voiteet Dermika -brändiltä mahdollistavat puolustautumisesi ihonvanhenemisprosessilta. Anna näille mahdollisuus.

Biogeniq -kokoelma sisältää kahdeksan kosmetiikkatuotetta. Nämä ovat pääsääntöisesti tarkoitettu ihon hoitoon 35-60 vuotiaille. Tuotteiden pääasiallinen tavoite on taistella ryppyjä vastaan ja tasoittaa kasvojen ihoa. Lisäksi Dermika -kosmetiikat kosteuttavat, vahvistavat, kiinteyttävät ja ravitsevat kasvojen ihoa. Biogeniq -sarjan sisältämät tuotteet ovat: nuoruutta säilyttävä voide SPF 15 aurinkosuojan kanssa, kosteuttavat ja vahventavat päivä- ja yövoiteet, ravitsevat, ryppyjä vähentävät päivä- ja yövoiteet, tasoittava voide, ryppyjä ehkäisevä, kiinteyttävä voide, voidenaamio, joka vähentää ikääntymisen ensimerkkejä, ryppyjä ehkäisevä, vahventava aine sekä voidenaamio silmänympärysalueen ryppyihin.

Dermikan Biogeniq -kokoelma on täynnä innovatiivisia ainesosia: ectoin, levä, arganöljy ja kasviuutteet. Ensimmäisenä mainittu komponentti, ectoin, on orgaaninen happo, joka on alkuperäisin bakteerista. Tämä aine parantaa ihon ulkonäköä, viivyttää ikääntymistä, suojelee ihoa UV-säteilyltä, taistelee ihon velttoutta sekä yleisen kiinteyden menetystä vastaan. Sen valossa ectoin kykenee nuorentamaan kasvojen ihoa. Mitä tulee toiseen ainesosaan, merilevä edesauttaa kollageenin ja elastiinin tuottoa, samaan aikaan tehden ihosta kiinteän ja tasaisen. Arganöljy vuorostaan on A- ja E-vitamiinien lähde, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja uudistavat epidermistä. Kasviuutteet tulevat, muiden lisäksi, kaktuksesta, silkkiheinästä, kistuksesta ja ginsengistä. Nämä elementit auttavat varastoimaan sopivan kosteutuksen ja kiinteyden määrän sekä toimivat tulehduksia vähentäen ja elävöittäen.

Dermikan Biogeniq -kosmetiikat ovat pienissä, valkoisissa ja vihreissä purnukoissa. Näissä sisältö on 50 millilitraa, kun taas voidenaamion tuubissa on 15 millilitraa. Tuote tulee levittää kuivalle ja puhtaalle iholle. Kosmetiikat suositellaan levitettävän iholle sormilla taputtelemalla. Tällainen levitys tarjoaa samalla hierontaa kasvojen iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *