Kiharat ilman lämpöä? Kuinka tehdä ne kotona

curling freeOlen erittäin innostunu jakamaan kanssanne suosikkitapani luoda kiharat ilman lämpöä. Kyllä, luit oikein. Ei kiharrinta, ei kuivaajaa diffuusorilla eikä suoristusrautaa. Harjoitin tätä pari vuotta sitten kun hiuksistani tuli hyvin ohuet ja kuivat liiallisen lämpötyökalujen käytön jälkeen. Silloin aloin etsimään terveellistä vaihtoehtoa Revlon -kihartimelleni ja löysin useita hyviä ideoita.

Helpoin tapa saada kivat rantakiharat on tekemällä nuttura kosteisiin hiuksiin. Sido hiuksesi ylös ponnarilla ja pyöritä irtonaiset hiukset ponnarin ympärille tehdäksesi kivan nutturan. Muista olla käyttämättä nutturalassoa, pelkät hiukset riittävät. Kiinnitä kampaus pinneillä ja jätä ilman kuivattavaksi, mielellään koko yöksi. Aamulla ota varovasti pinnit pois ja päästä hiuksesi alas. Voit harjata ne sormillasi ja asettaa hiuslakalla. Käytän yleensä niihin pienen määrän vaahtoa, jotta ne pysyvät ilmavina koko päivän.

Hyvä apuväline on hiuspanta, jolla saat luotua tiukat kiharat. Vastakohtana edelliselle tavalle, hiustesi täytyy olla täysin kuivat. Ota tavallinen hiuspantasi ja laita se hiuksiin. Aloita pääsi päältä ottamalla hiusosio ja pyöritä sitä pannan yli ja ympäri. Kun olet pyörittänyt loppuun, lisää uusi hiusosio kunnes pääset taakse. Kun pääset sinne, hiuksia voi vielä roikkua vapaana. Pyöritä niitä pannan ympäri kunnes niitä ei ole enää jäljellä. Jos hiuksesi ovat lyhyemmät ja helposti kihartuvat, voit jättää ne vain niinkin lyhyeksi ajaksi kuin 30 minuuttia, saadaksesi ryhdikkäät laineet. Jos hiuksesi on pidemmät, saatat haluta laittaa pannan juuri ennen nukkumaan menoa. Sen päällä on pehmeä ja mukava nukkua ja aamulla sinulla on suloiset kiharat. Kiharran hiukseni yleensä tällä tavalla, koska se näyttäisi olevan nopein tekniikka minulle.

On myös toinen tekniikka, jossa hiukset kiedotaan kangaspalojen päälle, mutta mielestäni se oli aikaavievä.

Kokeile tekniikoita ja kerro, kummasta pidit eniten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *