Metallinen silmämeikki. Pure Color Gelée Powder EyeShadow -luomiväri Estee Lauderilta

estee-lauder-extravant-gold-finalPure Color Gelée Powder EyeShadow -luomiväri Estee Lauderilta

Yksittäiset luomivärit Estee Lauderilta tunnetaan niiden metallisista väreistä ja rosoisesta pinnastaan. Nämä ovat kätevässä, pienessä rasiassa, joka sulkeutuu napsahduksella. Rasian sisällä on peili ja pieni applikaattori, jossa on valkoinen meikkisieni. Lisäksi, Estee Lauderin Pure Color Gelée Powder EyeShadowsia on saatavilla neljässä eri värissä: Cyber Teal, Cyber Gold, Cyber Silver ja Cyber Copper. Jokainen tuote painaa 3,8 grammaa.

Tätä Estee Lauderin tuotetta voidaan käyttää kahdella tapaa. Jos haluat silmiisi lisää syvyyttä ja ilmeikkyyttä, kasta applikaattori veteen. Tällä tavalla käytettynä luomivärissä on entistä intensiivisempi metallinen kiilto.

Pure Color Gelée Powder EyeShadow -luomiväri Estee Lauderilta on koostumukseltaa sekä jauhemainen että geelimäinen. Siitä syystä tuote on helppo levittää, se ei keräänny luomivakoon eikä se valu päivän aikana tai sitä levitettäessä. Lisäksi tuote on silmälääketieteellisesti testattu eikä se sisällä hajusteita. Sitä siis voi käyttää ihmiset, joiden silmänympärysalue on herkkä tai jotka pitävät piilolinssejä.

Silmämeikki Estee Lauderin Pure Color Gelée Powder EyeShadow -luomivärillä

Vain yhdellä Estee Lauderin luomivärillä on mahdollista tehdä koko silmämeikki. Kasvojen puhdistuksen jälkeen, laita luomiin valitsemaasi meikinpohjustusainetta. Tällä tavalla kosmetiikka kestää paremmin. Sitten valitse Pure Color Gelée Powderista sinulle sopivin sävy. Sen jälkeen levitä, kuivalla applikaattorilla, väri koko yläluomelle. Seuraavaksi levitä luomiväriä silmien ulkokulmiin, mutta tällä kertaa kostutetulla applikaattorilla. Tuloksena on vaivaton smoky eye -efekti. Silmien sisäkulmiin sekä alaluomeen ja kulmakarvojen alle voit levittää hieman vaaleampaa luomiväriä, vaaleaa peitevoidetta tai korostusväriä tehdäksesi silmistä isommat ja aukinaisemmat. Viimeiseksi, laita ripsiväriä ripsiisi perusteellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *