Nanoil – Ylellinen Hiusstylisti Kylpyhuoneessasi

Kun käymme apteekissa ostamassa hiustuotetta, koriimme päätyy yleensä enemmän kauneustuotteita. Hiusvoide, naamio, kuumuudelta suojaava suihke, seerumi latvoille, kiiltoa lisäävä voide… lista voi jatkua.

Emme yleensä piittaa aineosien listasta tai olemme liian kiireisiä sen lukemiseen. Seurauksena, hiuksemme altistuvat kaikennäköisille parabeeneille, silikoneille ja kuivaaville lyhytketjuisille alkoholeille. Paikkaamisen sijaan – hiukset tuhoutuvat täydellisesti.

Eikö olisi upeaa, jos voisit korvata monta hiustuotetta yhdellä ylellisellä tuotteella, joka ei myöskään sisällä parabeeneja, silikoneja tai komedogeenisia ainesosia?

Tuote, joka voisi elvyttää hiukset ja päänahan sekä kaunistaa ja suojata hiuksiasi jopa ensimmäisen käyttökerran jälkeen?

Nanoil on onnistunut kohtaamaan naisten odotukset ja on luonut monipuolisen sekä erinomaisen tuotteen, joka voittaa kaikki ravitsevat, paikkaavat ja jopa muotoilevat tuotteet. Se on Nanoil hiusöljy. Nanoil on parasta laatua. Sen ensivaikutus on upea: lumoava, hienostunut, kiinnostava design (musta lasipullo mahonkipuukorkilla). Tarkoin valittujen luonnollisten öljyjen voima on suljettu pulloon.

Nanoil hiusöljy – erinomainen ja luotu vain sinulle 

Tulet saman tien huomaamaan kuinka uniikki Nanoil on. Tuote tulee kolmena eri versiona. Jokainen sopii eri hiustyypille; jokainen versio sisältää erilaisia, tarkoin valittuja luonnollisia öljyjä – sellaisia, jotka todella vaikuttava hiuksiisi.

Nanoil hiusöljy: 3 huokoisuutta, 3 ominaisuutta

Hiusten huokoisuus on tärkein ratkaiseva kriteeri hiustenhoidossa. Huokoisuustyyppejä on kolme: vähä, keski ja korkea. Mitä korkeampi huokoisuus, sitä vaurioituneemmat hiukset ovat ja sitä enemmän elvytystä ja suojaa ne tarvitsevat.

Nanoil hiusöljy on luotu kolmeksi versioksi. Jokainen versio vaikuttaa eri huokoisuustyyppiin tai hiustyyppiin.

Hiusten huokoisuus vaikuttaa suoraan oikeanlaisen hiustuotteen valintaan. Jos olet omistanut tuotteen, joka latisti hiuksiasi ja aiheutti takkuja, tämä tuote ei varmaan sopinut hiustyypillesi.

Sitä ei enää tapahdu, jos etsit käsiisi Nanoil hiusöljyn. Yksi kolmesta versiosta tulee taatusti auttamaan sinua. Anna sen hämmästyttää sinut ominaisuuksillaan.

Nanoil hiusöljy

Nanoil hiusöljy – esittelemme hiuksia jälleenrakentavan ryhmän

Nyt, tutki hiuksiasi tarkemmin ja mieti miten ne reagoivat pesemiseen ja muotoiluun. Yritä yhdistää käytös johonkin seuraavista kuvailuista.

1. … paksut, vahvat, jäykät, vastustavat muotoilua. Tällaisiin hiuksiin on vaikea saada tuuheutta. Paksut ja raskaat, yleensä litteät. Kuivuvat hitaasti ja imevät vettä. Hilse ja liiallinen talituotanto ovat yleisiä ongelmia.

2. … keskipaksut ja -tuuheat, muuttuvat usein elottomiksi ja takkuuntuvat. Alkavat irrota, joka johtaa hiusten ohenemiseen. Latvat vaurioituvat. Hiukset vaativat erikoishuolenpitoa. Tupit ovat heikot, hiusten varret tuhoutuvat ja vaativat elvytystä.

3. … vaurioituneet, kuivat, hauraat, jäykät, menettäneet kiiltonsa ja eloisuutensa kauan sitten. Heikot ja ohuet hiukset. Imevät ja menettävät vettä yhtä nopeasti, eli hiuksia on vaikea kosteuttaa. Ne muuttuvat takkuisiksi ja sähköisiksi. Latvat vaurioituvat ja ovat hauraat.

Jos numero 1 kuvailee hiuksiasi parhaiten, valitse Nanoil for low porosity hair

Tämä versio Nanoil hiusöljystä sisältää monia vähähuokoisiin hiuksiin vaikuttavia luonnollisia öljyjä. Tuloksena hiuksesi eivät enää ole litteät ja rasittuneet. Nanoil hiusöljy suojaa hiuksiasi vaurioilta ja tarjoaa pehmeyttä sekä tuuheutta nostamalla juuria hellävaraisesti. Sinun täytyy vain öljytä päänahka säännöllisesti – lisätäksesi tuuheutta, pitääksesi päänahan puhtaana ja ehkäistäksesi liiallista talituotantoa. Öljy tekee hiuksistasi kiiltävät ja suojaa korkeilta lämpötiloilta.

Jos numero 2 kuvailee hiuksiasi parhaiten, valitse Nanoil for medium porosity hair

Nanoil for medium porosity hair tarjoaa luonnollisia öljyjä keskikokoisilla partikkeleilla – ihanteellisia hiustyypillesi. Ne eivät ainoastaan suojaa hiuksia juurista latvoihin, vaan vahvistavat hiustuppia ja estävät hiustenlähdön. Nanoil for medium porosity hair jälleenrakentaa hiusten pinnan vaurioita. Lisäksi, se suojaa vaurioilta, myrkyiltä ja kuumuudelta. Hiuksesi tulevat olemaan kauniit, kiiltävät ja eloisat.

Jos numero 3 kuvaa hiuksiasi parhaiten, valitse Nanoil for high porosity hair

Se jälleenrakentaa hiusrakenteen, tarjoaa oikean kosteustason ja tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät välittömästi. Nanoil for high porosity hair tulee vahvistamaan hiuksiasi, elvyttää juurista latvoihin, suojaa lisävaurioilta ja kuumuudelta. Lisäksi, Nanoil hiusöljy pitää huolen päänahasta ja tuo takaisin oikean kosteustasapainon.

www.nanoil.fi

16 Comments “Nanoil – Ylellinen Hiusstylisti Kylpyhuoneessasi”

 1. LokiLeidi

  rakas öljyni 🙂 loistava tuoksu ja vaikuttaa upeasti hiuksiin! En edes liioittele :))

  Vastaa
 2. St. Milla

  Rakastan kiiltoa lisääviä sprayta mutta ne tekevät hiuksista kuivat. En ole koskaan käyttänyt hiusöljyä mutts haluan kokeilla tätä hiuksiini

  Vastaa
 3. Jossu

  Voin vaan sanoa, että hiusten öljyäminen on paras tapa hoitaa hiuksia ja tää öljy on täydellinen siihen hommaan. Se ei oo yhtä painava kuin risiiniöljy ja siksi helpompi pestä pois. Mun hiukset on terveemmät ja paksummat

  Vastaa
 4. Blondi

  Valmistaudun tilaamaan tämän öljyn, koska luonnollisten kanssa on oltava varuillaan ja katsoa tarkkaan mitä voi laittaa hiuksiin ja päänahkaan, mitä vaan hiuksiin ja ei ollenkaan iholle yms. Joskus laitan päähän kolmea eri öljyä

  Vastaa
 5. Marianna97

  Hiukseni ovat paksut ja raskaat mutta tosi littanat ja mikään hiusspray tai hoitoaine ei lisää niihin keveyttä. Onks kukaan kokenut tällaista ja auttaako tää öljy ??

  Vastaa
  • Miau

   Se autto mua ja mulla oli ennen litteet hiukset aina mutta kokeile vaikka itse. Mulle se sopii loistavasti mut sun hiukset saattaa reagoida eri tavalla

   Vastaa
 6. karkuri

  Ensiks en osannu käyttää tätä öljyä kunnolla ja hiukset muuttuivat litteeks 😉 älkää laittako liikaa kuiviin hiuksiin. Paras antaa vaikuttaa ennen shampoota 🙂

  Vastaa
  • Juulia

   Tämä on luultavasti paras tapa, menen usein nukkumaan öljy hiuksissani tai jos minulla on vapaapäivä ja en mene minnekään, hiuksista tulee todella mukavat, pehmeät ja kauniin kiiltävät pesemisen jälkeen

   Vastaa
 7. DoorisP

  Käytän risiiniöljyä ja minulla on pehmeät ja kiiltävät hiukset ainoa miinun on se, että hiukset on pestävä useammin sillä ne rasvoittuvat nopeammin

  Vastaa
 8. Freija

  loistava artikkeli:) Kokeilen mielelläni tätä öljyä, toivon sen olevan hieman juoksevampi kuin risiini

  Vastaa
  • SailorMoon

   Eihän näitä voi edes verrata! tämän koostumus on paljon ohuempi. Sitä on helpompi käyttää ja pestä pois. En tiedä jos ne kaikki ovat sellaisia mutta keskihuokoisille hiuskille tarkoitettu on hyvin kevyt

   Vastaa
   • karkuri

    korkeahuokoisille hiuksille on samanlainen

    Vastaa
 9. Peppi

  Minulla ei ole koskaan ollut tätä öljyä mutta sisältö vaikuttaa hyvältä. Lopetin slikoneja ja parabeeneja sisältävien shampoiden ja hoitoaineiden käytön jonkin aikaa sitten ja hiukseni elvyttyivät. Tuotteiden sisältö kannattaa lukea läpi huolella

  Vastaa
 10. Moona

  Minulla oli low porosity hair versio ja en ole yhtä vakuuttunut. Ehkä valitsin väärän mutta tuote latisti hiuksia hieman. Täytyy tosin myöntää että päähäni on ilmestynyt vauvahiuksia/

  Vastaa
 11. J.K.

  Mun päänahka on tosi kuiva vaikka käytän erilaisia naamioita ja hoitoaineita. Se vaan pahenee kun värjään hiukset – pää kutisee vaikka käyttäisin väriaineitta ilman ammoniakkia. Mietin jostämä öljy auttaisi tässä ongelmassa. En tiiä mitä tehdä 🙁

  Vastaa
  • Miau

   Mulla oli sama ongelma! ja hilsettä! En tiedä sun hiustyyppiä mutta mä käytin nanoil for high porosity hairia 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *