On aika RevitaLashin arvostelulle!

RevitalashOn aika RevitaLashin arvostelulle!

Olen niin iloinen, että nämä kolme kuukautta ovat jo ohi. Tiedän tyttöjä, jotka pitävät ripsiseerumien käyttämisestä ja ne kuuluvat osaksi heidän päivärutiiniaan. Se ei ollut parasta aikaa minulle, Revitalashin aiheuttaman epämiellyttävän poltteen tunteen takia. Joka kerta levityksen jälkeen, tunsin että ihoni palaa! Esitän yleiskatsaukseni pisteinä, jotta näette selvästi mistä pidin ja mistä en pitänyt.

Plussat

Ripseni ovat ehdottomasti pidemmät ja niissä on kiva kaarevuus. Ensimmäiseen kahteen kuukauteen en pystynyt näkemään mitään eroa, mutta sitten ripseni alkoivat kasvaa. Silmieni sisäkulmissa minulla oli äärettömän lyhyet ripset, mutta nyt ne ovat hyvin pitkät.

Ripset on helppo napata ripsientaivuttimeen ja levittää ripsiväriä. Ne näyttävät uskomattomilta Hypnose Deep Black Mascaran jälkeen. Olen niin rakastunut niihin 🙂
Se ei muuttanut silmieni väriä. Ne ovat edelleen vihreät ja haluan niiden pysyvänkin sellaisina.

Miinukset

En näe paljonkaan tuuheutumista, minkä piti valmistajan mukaan olla takuuvarmaa. Ne ovat kyllä pidemmät, mutta uusia ripsiä ei ole kasvanut kovinkaan montaa. Ne ovat yhtä ohuet kuin ennenkin. Pakko sanoa, että valitsin Revitalashin pääasiassa sen menestyneiden tuuheutuksien takia ja olen hyvin pettynyt.

Tuote ärsytti ihoani. Pakkauksessa sanottiin, että se on kokonaan luonnollinen ja hellävarainen, mutta uskokaa minua, se tuntui luomillani kuin hapolta. Poltteen tunne kesti noin viisi minuuttia levityksen jälkeen.

Korkea hinta. Vaikka sainkin siitä alennusta, mielestäni se on silti melko kallis. Kuvitelkaa sen toimivan ja uusi putkilo pitää ostaa joka kolmas kuukausi. Hullua!
Loppujen lopuksi, en ole tyytyväinen tähän tuotteeseen ja etsin jotain paljon tehokkaampaa. Mari on ehdottanut Nanolashin kokeilemista, koska se ei aiheuta ärsytystä. Hän käytti sitä yli neljä kuukautta ja oli hyvin tyytyväinen siihen. Onko kukaan teistä käyttänyt tätä seerumia aikaisemmin ja voitteko jakaa kokemuksenne siitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *