Provosoiva meikki, provosoiva kokoelma. Dr Irena Eris ja hänen ProVoke -linjansa.

dr irena eris provoke_star shimmering_choco bronzer_grey irresistible_matt fluid_radiance fluid_light radiance base_real matt flamenco red_illuminating concealer (7)2015 kevät-kesäkausi, ProVoke -sarja Dr Irena Erisiltä. Tällä kertaa kosmetiikkasarja sisältää kolme, monikäyttöistä tuotetta. Opi lisää yleiskäyttöisestä ProVoke -kosmetiikasta.

Ensinnäkin, ProVoke -kosmetiikat ovat valmistettu elegantteihin, valkoisiin sekä pieniin laatikoihin, jotka sulkeutuvat napsahduksella. Kokoelman tunnusomainen piirre on jokaisen tuotteen laaja-alainen käyttötarkoitus. Esimerkiksi, korostusväriä voidaan käyttää luomivärinä sekä voimme maalata huulemme poskipunalla. Yleisesti kosmetiikan voi levittää luomillemme, poskillemme tai huulillemme meikkisiveltimellä (valitettavasti yhtäkään ei tule mukana) tai yksinkertaisesti sormenpäällä. Mitkä kosmetiikat ovat nimenomaan Dr Irena Eriksen ProVoke -kokoelman komponentteja?

Ensimmäinen sopii silmille ja poskille. Tämä tuote on puristettu ja tehty ruusukkeen muotoiseksi. Jokaista sävyä voi käyttää erikseen, luomivärinä tai yhdessä poskipunana. Ruusuke muodostuu kolmesta väristä: kirkkaan pinkki, oranssi ja écru. Tästä johtuen tämä paletti antaa iholle raikkaan ja hieman opaalinhohtoisen ilmeen. Erityinen, extraohut koostumus tarjoaa tasaisen hipiän. Lisäksi, Rosette for Eye & Cheek ProVoken määrä on kahdeksan grammaa.

Toinen komponentti ProVoke -linjassa on luomiväri ja poskipuna yhdessä. Pakkauksesta löydämme teeruusun värisen kosmetiikkatuotteen, joka on muotoiltu pienten ruusujen muotoiseksi. Voimme tietenkin levittää sitä silmäluomillemme saaden nudetyylisen vaikutuksen tai voimme laittaa sitä poskillemme poskipunana kasvojen muotoilemiseksi. Lisäksi tätä tuotetta voi levittää sekä kuivana että märkänä. Lopuksi, tällä Dr Irena Eriksen tuotteella on kirkas, puuterimainen koostumus, joka on helppo levittää ja joka kestää pitkään.

Viimeinen tuote ProVoke -linjasta on luomi- ja korostusväri pakattuna yhteen rasiaan. Ensisilmäyksellä se vaikuttaa melko samanlaiselta ulkonäöltään kuin yllämainitut kosmetiikkatuotteet. Tätä on saatavilla vain shamppanjaruusun värisenä. Mitä tulee sen levittämiseen, sitä voidaan käyttää niin luomivärinä kuin korostusvärinäkin poskien tai kulmakarvojen alapuolen kirkastamiseksi. Sitä voidaan myös käyttää kuivana ja märkänä. Lisäksi, verrattuna yllämainittuihin ProVoke -kosmetiikkatuotteisiin, tämä tuote on myös helppo levittää ja sillä on puuterimainen koostumus.

Tea Rose ja Champagne Rose -tuotteet ovat molemmat neljä grammaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *