TOP 7 Toimivaa seerumia couperosaiholle

Onko ihosi ärtynyt, punainen ja kärsii katkenneista verisuonista? Kokeile couperosaiholle suunnattua seerumia ja tunne olosi kauniiksi omassa ihossasi.

Tässä parhaat upeita tuloksia tuovat kosmetiikkatuotteet. Seitsemän parasta kasvoseerumia couperosaiholle, jotka hoitavat jopa kaikkein herkintä ihoa. Kaikki tuotteet sisältävät laadukkaita ainesosia, jotka takaavat seerumin tehokkuuden ja sopivat vaativammillekin ihotyypeille – eli taatusti myös couperosaiholle.

Miksi seerumi voiteen sijaan?

Ensinnäkin siksi, että seerumin vaikutukset ovat voimakkaampia mutta oikeasti seerumi on voidetta parempi siksi, että se imeytyy syvälle ihoon ja vaikuttaa sisältäpäin. Toinen eri näiden kahden hoitotuotteen välillä on koostumus – seerumi on voidetta kevyempi (koskee pääasiassa vesipohjaisia seerumeja) ja siksi se sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi ei myöskään tuki ihohuokosia tai jätä rasvaista pintaa iholle – kunhan valitset loistavan kasvoseerumin.

Paras seerumi couperosaiholle

Kuluttajien arvostelut auttavat löytämään oikeanlaisen seerumin – jos seerumi on suosittu ja saa runsaasti positiivisia arvosteluja, tuote on todennäköisesti hintansa arvoinen. Täytyy kuitenkin muistaa valita hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaisesti. Eli mitä tulisi miettiä, jos sinulla on couperosaiho?

Couperosaihon seerumin tulisi olla sekä kevyt että täynnä heikkoja verisuonia vahvistavia ainesosia. Etsi esimerkiksi kastanjaa, arnikkia ja ginkgoa tuotteesta. Yksinkertainen sisältöluettelo on myös tärkeä kriteeri. Seerumissa on oltava vain tarpeellisia ainesosia, sillä on valitettavasti erittäin helppoa ärsyttää couperosaihoa turhanpäiväisillä ainesosilla. Unohda siis eteerisiä öljyjä, alkoholeja tai liiallisia säilöntäaineita sisältävät seerumit.

Mikä kasvoseerumi tulisi valita?

Tässä seitsemän kasvoseerumia couperosaiholle, joita kannattaa harkita oikeanlaista tuotetta etsiessä. Mikä on sinun valintasi?

1. Kasvoseerumi couperosaiholle – Nanoil Anti-Redness

Nanoil Anti-Redness

Couperosaiholle suunniteltujen kasvoseerumien numero ykkönen, yksi suosituimmista tuotteista ja ihon ammattilaisten suosittelema tuote. Yksi suurimmista plussista on yksinkertainen ja kevyt koostumus, joka imeytyy ihoon sekunneissa. Seerumi rauhoittaa ihoa välittömästi, vähentää punoitusta ja saa ihosta näkyvästi terveemmän. Korjaamalla hiusverisuonien seinämiä, Nanoil Anti-Redness Face Serum tekee verisuonista joustavammat ja vähentää näkyviä katkenneita verisuonia. Nanoilin seerumi couperosaiholle sisältää lehmus-, kastanja-, sypressi- ja intialaista Punarnava-uutetta. Tuotteen käyttö on erittäin helppoa ja vaikutukset näkyvät nopeammin kuin muiden hoitotuotteiden kanssa. Kaikki herkkäihoiset tulevat rakastumaan tähän tuotteeseen.

tuotteen verkkosivu – www.nanoil.fi

2. Kasvoseerumi couperosaiholle – Avebio Bio Oil Antired Elixir

Öljyeliksiiri sisältää jopa kuutta erilaista öljyä makadamiapähkinästä, vehnänalkiosta, passiohedelmästä, ruusunmarjasta, olkikukasta ja kistuksesta. Uutteet ovat tuotteessa pääosassa ja auttavat seerumia tuottamaan toivottuja tuloksia. Tuote on ainoa pelkästään öljyistä koostuva tuote ja se tekee Avebion kasvoseerumista hieman erikoisen tuotteen couperosaiholle. Seerumia on käytettävä varoen, sillä ihohuokoset saattavat tukkeutua. Kun iho tukkeutuu, se alkaa tuottaa lisää rasvaa ja iho alkaa kiiltää. Jos seerumia käyttää ohjeiden mukaisesti, se lievittää ärtymystä, ravitsee ihoa, kosteuttaa, hidastaa ikääntymistä ja vahvistaa verisuonien seinämiä.

3. Kasvoseerumi couperosaiholle – Norel Dr Wilsz Sensitive Facial

Norelin seerumi couperosaiholle on geelimäinen tuote tehty rauhoittamaan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Seerumi sopii rosaceasta ja katkenneista verisuonista kärsivälle iholle. Arnikkiuutetta sisältävä tuote vahvistaa ja korjaa heikkoja verisuonia. Muita uutteita seerumissa ovat kastanja, pikkuruskus, taikapähkinä ja harpagojuuri. Norel Sensitive Facial seerumia käytetään aamuin illoin. Valmistajan mukaan tuote toimii paremmin, jos sen jälkeen levittää vielä saman sarjan kasvovoidetta. Seerumi kirkastaa värivirheitä, ehkäisee katkenneita verisuonia, vähentää punoitusta ja suojaa ihoa.

4. Kasvoseerumi punoitusta vastaan – Bandi Veno Care

Bandi Veno Care Anti-Redness Serum on toinen suositeltu tuote herkälle iholle. Kevyt seerumi hoitaa ongelmallista ihoa ja sisältää pantenolia, sypressiuutetta, kastanjauutetta, lehmusuutetta sekä rutiinia ja lakritsia, mulperia, persikkaa ja baikalinvuohennokkauutetta. Yhdessä nämä ainesosat kirkastavat ihoa. Tuote ehkäisee ärtymystä aika hyvin, ravitsee ihoa ja vähentää katkenneita verisuonia. Bandin couperosaiholle tarkoitettua seerumia suositellaan käytettäväksi vain väliaikaisesti punoitusta ehkäisevänä käsittelynä ja tulevien iho-ongelmien ehkäisyyn.

5. Anti-age seerumi couperosaiholle – Iwostin Capillin

Couperosaihosta voi pitää hyvää huolta myös vanhempana – eli kun ihossa on jo ryppyjä, ikäläiskiä ja velttoutta. Juuri tähän tarkoitukseen suunniteltiin Iwostin Capillin seerumi. Jo yksi käyttökerta vähentää punoitusta ja punavihoittumaa. Mitä enemmän tuotetta käyttää, sitä vähemmän ikääntyvän ihon vaivat ja katkenneet verisuonet vaivaavat. Tuote sisältää ihoa kirkastavaa C-vitamiinia, ärtymystä lievittävää allantoiinia sekä Iwostin Capillin -sarjan muista tuotteista tuttuja ainesosia (Neutrazen, Pronalen Aesculus, AquaJuve Q MIX 5 %). Lisäksi seerumin koostumus on aika paksu.

6. Kasvoseerumi punoitusta vastaan – Exuviance AntiRedness Calming

Yksi couperosaihon kalleimmista seerumeista löytyy myös listalta. Rauhoittava koostumus on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin. Kastanjauute ja muut epätavalliset kasviuutteet – muun muassa lakritsista ja valkoisesta teestä – tekevät Exuviance AntiRedness Calming seerumista kiinnostavan valinnan herkälle ja punoittavalle iholle. Toisaalta seerumi sisältää myös voimakkaista vaikutuksista tunnettuja peptidejä, kofeiinia ja laktobionihappoa. Nämä ainesosat lisäävät ihon ärtymisen riskiä, etenkin jos iho on erityisherkkä. Tämä on hyvä pitää mielessä, etenkin jos iholla on tapana reagoida erilaisiin ainesosiin.

7. Kasvoseerumi couperosaiholle – Apis Couperose-Stop

Vielä yksi katkenneita verisuonia hoitava seerumi. Täydellinen päivittäiseen käyttöön tavallisten couperosaihon ongelmien hoitoon, kuten punoituksen ja laajentuneiden verisuonien hoitoon. Vaikka koostumus on aika paksu, etenkin kasvoseerumiksi, tuotteella ei tulisi olla ongelmia imeytyä ihoon. Apis Couperose-Stop tarjoaa iholle C-vitamiinia, keramideja, silkkiproteiineja, leväuutetta ja verisuonia vahvistavaa ginkgo biloba -uutetta. Tuote ei ole kallis ja siksi välittömiä tuloksia ei kannata odottaa mutta pidemmän ajan aikavälillä tuote toimii odotetusti.