Anti-Redness Face Serum Nanoililta: pääse eroon ihoärsytyksestä lopullisesti!

Rosacea-altis iho liittyy usein perinnöllisiin tekijöihin mutta päivittäinen ihonhoitorutiinimme voi joko parantaa tai heikentää tilannetta huomattavasti. Mikäli haluat päästä eroon pinnallisista verisuonista ja punoituksesta lopullisesti, kokeile Nanoilin verisuonia tukevaa ja herkälle iholle sopivaa seerumia.

Rosacea-alttiilla iholla näkyy usein punoitusta, verisuonia ja iho on herkkä kaikenlaisille ulkoisille tekijöille. Jo tulisen keiton nauttiminen voi heikentää ihon kuntoa välittömästi. Herkän ja vaativan ihon omistajat etsivät iholle sopivia, helpotusta tuovia tuotteita. Suosittelemme kokeilemaan Nanoilin seerumia, joka on suosittu kosmetologien, iholääkärien ja naisten keskuudessa ympäri maailman.

Kenelle tämä seerumi varmasti sopii?

Vaikka tuote on valmistettu erityisesti rosacea-alttiille iholle, se on myös loistava valinta herkälle, ikääntyvälle tai aknesta kärsivälle iholle. Nanoil Anti-Redness Serum rauhoittaa ärsytyksestä ja punoituksesta kärsivää ihoa, eli se on hyvä pitää meikkilaukussa. Tuote on turvallinen kaikenikäisille.

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Miten se vaikuttaa ärsyyntyneeseen ihoon?

Seerumi rauhoittaa ihoa hetkessä. Tämä on tietenkin loistavien ainesosien ansiosta. Lehmusuute tuo välitöntä lievitystä ja pehmeyttä. Toinen ainesosa – sypressikäpyuute – vähentää tulehdusta ja ehkäisee tulevia infektioita. Kastanjauute imeytyy syvälle ihoon vahvistaakseen verisuonien seinämiä ja alentamaan pinnallisten verisuonien näkyvyyttä. Boerhavia Diffusa -kasvin juuriuute suojaa ihoa loistavasti ulkoisilta tekijöiltä. Biosaccharide gum-1 on erittäin tärkeä ihoa kosteuttava ja tulehdusta lievittävä ainesosa.

Kuten huomaatte, nämä ainesosat luovat täydellisen kokonaisuuden, joka hoitaa ihoa sekä sisältä että ulkoa. Lopputulos on ihoärsytyksestä eroon pääseminen.

Miten Nanoil Anti-Redness Serumia käytetään?

Seerumia voi käyttää aamulla tai illalla, tai jopa kaksi kertaa päivässä. Tuotteessa ei ole auringolle herkistäviä ainesosia ja siksi sitä voi käyttää jokaisena vuodenaikana lämpötilasta huolimatta. Näin se toimii:

  1. Pese kasvot geelillä, vaahdolla tai saippualla.
  2. Käytä kasvovettä, jotta aktiiviset ainesosat imeytyisivät paremmin ihoon.
  3. Odota ihon kuivumista imeytymisen parantamiseksi.
  4. Laita 3–4 tippaa seerumia suoraan kasvoille ja taputtele tasaiseksi sormenpäillä.
  5. Kun seerumi on imeytynyt ihoon, käytä kosteusvoidetta sulkeaksesi kosteutta ja aktiivisia ainesosia ihoon.

Muista:

Älä unohda kaulan ja rinnan ihoa – nämä ihokohdat ovat usein jopa ohuemmat kuin kasvoissa ja nekin tarvitsevat hyviä ihonhoitotuotteita.

Miten kauan vaikutuksia täytyy odottaa?

Ärsyyntyneen ihon rauhoittaminen ja lievittäminen on välitöntä mutta tuote tekee myös muuta! Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • toimii tehokkaana antioksidanttina ehkäisten ihon ikääntymistä
  • parantaa ihon sävyä ja vähentää pinnallisten verisuonien sekä punoituksen näkyvyyttä
  • tekee herkästä ihosta vähemmän herkän
  • suojaa olosuhteista huolimatta
  • kosteuttaa ja ehkäisee kuivumista

Näitä vaikutuksia saa odottaa hieman kauemmin mutta niitä kannattaa odottaa. Mikäli Nanoilin seerumia käyttää päivittäin, ärsytys katoaa lopullisesti ja kasvot muuttuvat terveemmän ja kauniimman näköisiksi!

Mistä sitä saa?

Nanoilin seerumista voi lukea lisää ja sen voi ostaa brändin verkkosivulta www.nanoil.fi. Kiirehdi, koska tuotteen suosio kasvaa ja se myydään nopeasti loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *