Paras öljy ihonhoitoon: Nanoil Castor Oil

Etsitkö kosmetiikkaa, jonka avulla voit vahvistaa huonokuntoisia hiuksiasi, ohenevia ripsiäsi ja kulmakarvojasi sekä samalla parantaa hauraat, katkeilevat kynnet? Tutustu siis kosmetiikkaan, joka on tunnettu jo iät ja ajat. Risiiniöljy edistää hiusten kasvua, sillä se uudistaa hiuksia aina juurista latvoihin saakka, ja siihen ovat rakastuneet miljoonat kuluttajat kautta maailman. Mikä sitten on markkinoiden paras risiiniöljy? Ehdottomasti Nanoil Castor Oil. Lue lisää!

RISIINIÖLJY nanoil

Nanoil Castor Oil – lääke kaikkeen

Nanoil Castor Oil on öljy, jota käyttävät sekä naiset että miehet. Se on parasta laatuaan, ja sen vahvistaa myös Ecocert-sertifikaatti. Se on 100-prosenttisesti luonnonmukaista, puhdistamatonta ja kylmäpuristettua, ja sitä myydään tyylikkäissä, riittoisissa pulloissa hyvin edulliseen hintaan, joten se sopii taatusti jokaiseen budjettiin. Valitsemalla Nanoilin voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Hiuksesi, ihosi, kasvosi ja kyntesi saavat täydellistä hemmotteluhoitoa. Tällä upealla luonnonkosmetiikalla voit muuttaa päivittäisen kauneusrutiinisi totaalisesti.

Miten risiiniöljyä käytetään?

 • hiusten öljyhoitoon – hiero öljyä hellästi suoraan päänahkaan ja sen jälkeen hiusten pituuksiin vähintään 30 minuuttia ennen pesua saadaksesi kauniit, vahvat ja terveet hiukset
 • seerumina kuiville latvoille – levitä sitä latvoihin suojaamaan niitä halkeilulta, katkeamiselta ja vaurioilta
 • kulmakarvojen ja ripsien kasvun stimulointiin – hiero öljyä kulmakarvoihin ja ripsiin ennen nukkumaanmenoa, niin niistä tulee nopeasti vahvat, paksut ja ne saavat upeaa, luonnollista kiiltoa
 • kynsien hoitoon – hiero öljyä kynsiin tai kuumenna sitä hieman liottaaksesi käsiäsi siinä; näin saat vahvat kynnet
 • vartalohierontaan – öljyn kevyt koostumus tekee siitä myös loistavan vartalohierontaan; sekoita siihen eteeristä öljyä ja hiero raskausarpiin ja selluliitin vaivaamille alueille ihon kiinteyttämiseksi
 • kasvojen puhdistukseen – risiiniöljy toimii hyvin myös öljypuhdistusmenetelmässä, joka tekee kasvojesi ihosta virheettömän kauniin.

Nanoil risiiniöljyn ainesosat + hyödyt

90 % risiiniöljystä koostuu orgaanisesta rasvahaposta, risiinihaposta, jota ei löydy mistään muista öljyistä. Se sisältää myös omega-ryhmiin kuuluvia happoja sekä A- ja E-vitamiineja ja tärkeitä kivennäisaineita. Risiiniöljy on rakenteellisesti samanlainen kuin ihmisen keratiini, minkä vuoksi se kykenee tunkeutumaan syvimpiin ihosoluihin ja uudistaa niitä.

Risiiniöljyn hyödyt:

 • sillä on antibakteerisia ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia,
 • se edistää hiusten, kulmien ja ripsien kasvua,
 • sillä on puhdistavia ominaisuuksia,
 • luonnollisesti pehmentävänä aineena sillä on myös voiteleva vaikutus,
 • se lukitsee kosteuden iholle,
 • se tummentaa hienovaraisesti hiuksia, kulmia ja ripsiä,
 • se silottaa, pehmentää ja lisää hiusten luonnollista kiiltoa,
 • se suojaa ihoa vaurioilta,
 • se ravitsee, vahvistaa ja edistää ihon uudistumista.

nanoil risiiniöljyn hyödyt

Milloin sinun tulisi ottaa Nanoil Castor Oil käyttöösi?

Tuntuuko sinusta, että ihosi on menettänyt kiinteyttään? Harventuvatko kulmakarvasi ja ripsesi, ja ovatko ne lakanneet kasvamasta? Ovatko hiuksesi kuivat, vaurioituneet ja elottomat? Rikkoutuvatko ja halkeilevatko kyntesi tai onko vartalosi selluliitin ja raskausarpien peitossa? Nanoil Castor Oil auttaa sinua pääsemään eroon näistä kaikista hankalista ongelmista. Antibakteeristen ja kiinteyttävien ominaisuuksiensa ansiosta öljy sopii sekä kasvojen että vartalon hoitoon. Tämä on korvaamaton ja monikäyttöinen tuote, jonka voit jakaa myös kaikkien läheistesi kanssa. Se ei aiheuta allergisia reaktioita eikä ärsytä ihoa.

Mistä voit ostaa omasi?

Tilaa Nanoil Castor Oil nanoil.fi-sivustolta, ja nauti ihosi sekä hiustesi upeasta hehkusta. Älä epäröi enää!

risiiniöljy hiusten kasvuun nanoil