Nanobrow Eyebrow Pomade: virheettömän kulmameikin ystäville

Hyvä pomade on jokaisen naisen välttämätön työkalu, jos tavoitteena on saada aikaan näyttävä kulmameikki. Kuinka sitten valita paras, kun kauneusalan markkinoilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja? Tässä tulee todellinen innovaatio! Vedenkestävässä Nanobrow Eyebrow Pomadessa on hämmästyttävän kermainen koostumus, joka tekee meikkaamisesta äärimmäisen miellyttävää.

Miten Nanobrow Eyebrow Pomade toimii?

 • Luo unelmiesi kulmakarvojen muodon hetkessä
 • Vedenkestävä koostumus ei tahraa
 • Sen koostumus on juuri oikeanlainen
 • Naamioi helposti aukot ja harvat alueet
 • Mahdollistaa hiusten kaltaisten vedosten luomisen
 • Luo rohkeita mutta luonnollisen näköisiä tehosteita
 • Toimii hyvin kaikkiin tilaisuuksiin
 • Helppo levittää myös aloittelijoille

Pomade on epäilemättä tämän hetken kuumin kulmameikkitrendi. Sen vahvistava koostumus lisää kiiltoa ja hoitaa kulmia sen lisäksi, että se vain muotoilee niitä. Sen avulla voit tarkasti hahmotella kulmasi, täyttää mahdolliset aukot tai määritellä kulmakarvojen muodon uudelleen.

Tee kulmameikki juuri niin kuin haluat! Nanobrow Eyebrow Pomade varmistaa, että voit sanoa hyvästit ohuille ja epämääräisen näköisille kulmakarvoille ja tervehtiä sen sijaan paksuja ja tarkasti määritettyjä kulmakarvoja, jotka ovat täynnä luonnollista kiiltoa.

Nanobrow Eyebrow Pomade – kulmakarva pomade

Saatavilla väreissä: 

Rohkeat kulmakarvat yhdessä hetkessä Nanobrow Eyebrow Pomaden avulla

Tiesitkö, että mikään ei ole mahdotonta tämän pomaden kanssa? Voit käyttää sitä helposti joka päivä ja saada unelmiesi virheettömät kulmakarvat aikaan vain muutamalla harjanvedolla. Samettinen koostumus tekee meikkaamisesta miellyttävämpää ja mikä tärkeintä, se pitää kulmasi paikallaan koko päivän. Voit unohtaa korjailut päivän mittaan!

Tartu pitkäkestoiseen pomadeen ja luo kulmameikki kaikkiin tilaisuuksiin. Voit luoda sekä hillityn päivämeikin että rohkean iltameikin. Tee meikkisi juuri niin kuin sinusta tuntuu parhaimmalta ja nauti täydellisesti huolitelluista kulmakarvoista!

nanobrow eyebrow pomade

Rohkean ja virheettömän kulmameikin ystäville

Ovatko kulmakarvasi ohuet ja hädin tuskin näkyvät ja kamppailet aukkojen tai epäsäännöllisten kulmakarvojen kanssa? Ongelmasi on ratkaistu! Tämä pomade muuttaa kaiken. Voit korostaa kulmakarvojesi kauneutta hetkessä, peittää epätäydellisyydet ja luoda kolmiulotteisia efektejä. Sen aikaansaamat vaikutukset sopivat kaikille, olivatpa kulmasi paksut tai ohuet.

Nanobrow’n voidemainen pomade varmistaa, että kulmakarvasi ovat aina täydellisen täyteläiset. Innovatiivinen koostumus liukuu täydellisesti kulmakarvoihin luoden rohkeita, mutta ei liioiteltuja meikkitehosteita. Ei enää kamppailua kurittomien kulmien kanssa! Saat aikaan ainutlaatuisen ja upean muodon, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmemmaksi.

Miten Nanobrow Eyebrow Pomadea käytetään?

Pomade on täydellisen paksu ja miellyttävä käyttää, mikä tekee levittämisestä lastenleikkiä. Jopa aloittelijat, joilla ei ole aiempaa kokemusta pomadeista, hallitsevat sen käytön hetkessä. Miten sitä sitten levitetään?

 1. Ota pieni määrä pomadea siveltimeen ja hahmottele kulmakarvat kevyillä vedoilla. Näin voit määritellä kulmakarvojen ylä- ja alareunan ja antaa niille unelmiesi muodon.
 2. Täytä koko kulmakarvat varovasti valitsemallasi värillä (valitse tummanruskea, keskiruskea tai vaaleanruskea).
 3. Haluatko saada aikaan hienovaraisemman vaikutelman? Harjaa ylimääräinen tuote pois tavallisella spooliella.

Eikö olekin helppoa? Tästä lähtien sinä voit olla oma paras kulmameikin asiantuntijasi. Lue lisää osoitteessa www.nanobrow.fi ja tilaa suosikkituotteesi jo tänään!