3 parhaaksi arvioitua kulmakynää. Mitkä ovat valitsemisen arvoiset?

Haluaisitko tehdä kulmameikkisi kuin ammattilainen? Tutustu top 3 -valintoihimme markkinoiden parhaista kulmakynistä!

Hyvä kulmameikki on avainasemassa, jos haluat saada aikaan ammattimaisen ja tyylikkään ilmeen. Kulmillasi on voima tuoda silmiesi kauneus esiin. Näyttääksesi joka kerta virheettömältä tarvitset pitkäkestoisen ja helppokäyttöisen tuotteen. Siksi olemme koonneet yhteen 3 huomiota herättävintä kulmakynää.

3 PARASTA KULMAKYNÄÄ


Nanobrow Microblading Pen

Tämä tuote on ykkösvalintamme ja lukuisten käyttäjiensä sekä ammattimeikkaajien suosikki ympäri maailmaa. Mikä sitten tekee siitä niin erityisen? Sen avulla voit luoda erittäin ohuita viivoja, jotka sulautuvat petollisen hyvin oikein kulmakarvojesi joukkoon. Tämän ansiosta meikkisi näyttää aina rohkealta, mutta samaan aikaan luonnolliselta. Nanobrow Microblading Pen on saanut inspiraationsa microblading-tekniikasta, joka on yksi kestävän kulmameikin menetelmistä. Tätä invasiivista toimenpidettä ei kuitenkaan tarvita lainkaan! Nanobrow Microblading Pen piilottaa karvattomat alueet, jotta kulmasi saisivat täydellisen volyymin. Vedenkestävä koostumus toimii kaikissa sääolosuhteissa. Tämä kulmakynä jättää kulmakarvat aina tyylikkään ja viimeistellyn näköisiksi. Nanobrow Microblading Pen on luotu täyttämään kulmakarvojen aukot ja luomaan kolmiulotteinen sekä mahdollisimman luonnollinen ilme. Voit unohtaa jatkuvan hermoilun meikkisi kestävyyden tähden, sillä tästä lähtien voit olla varma, että kulmakarvasi ovat hyvissä käsissä. Nanobrow’n kulmakynää on helppo käyttää, mikä on yksi syy siihen, miksi se on kerännyt niin paljon faneja. Riittää, kun täytät lyhyin vedoin alueet, joille haluat lisää tuuheutta. Jos haluat rohkeamman vaikutelman, lisää yksinkertaisesti enemmän karvoja muistuttavia vetoja. Tehosta tuloksia tilaisuuden ja mielialan mukaan. Tee kulmameikki kuin ammattilainen Nanobrow Microblading Penilla!

Lue lisää: www.nanobrow.fi


Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Tämä kulmakynä on todellinen innovaatio! Kuten edeltäjänsä, se on suunniteltu jäljittelemään microbladingin luomaa ilmettä. Vaikka se ei tuota yhtä näyttäviä tuloksia, se on ehdottomasti aikasi arvoinen tuote. Erityisen ohuen kärjen avulla voit piirtää ohuita viivoja, jotka jäljittelevät ikään kuin oikeita kulmakarvoja. Tämä tuote sopii erinomaisesti naisille, jotka kamppailevat harvalukuisten ja lähes näkymättömien kulmakarvojen kanssa ja haluavat parantaa niiden ulkonäköä nopeasti sekä vaivattomasti. Tämän ammattimaisen kulmakynän avulla voit luoda kulmameikin mihin tahansa tilaisuuteen. Kun aloitat kulmien täyttämisen, pidä kynää viistossa, jotta saat aikaan selkeät, mutta luonnollisen näköisen lopputuloksen. Aloita keskeltä, siirry pikkuhiljaa ulospäin ja paina kevyesti jäljitelläksesi luonnollista kulmakarvojen muotoa. Haluatko tehdä kulmakarvoistasi vielä täyteläisemmät? Lisää vain uusi kerros tuotetta.


Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

KUSH Triple Brow Pen on yllättävä tuote. Kaareva 3-piikkinen kulmakynä täyttää kaikki aukot ja harvat alueet helposti ja nopeasti. Se saa aikaan vaikutelman äärimmäisestä volyymista, joka häikäisee kaikki. Liioitellun ilmeen luomisesta ei tarvitse huolehtia. Kun tartut tähän kulmakynään, voit olla varma, että kulmasi näyttävät aina virheettömiltä. Se on hieman kevyemmin pigmentoitu vaihtoehto kuin muut suosikkituotteemme, mutta voit vapaasti lisätä peittävyyttä ja luoda siten haluamasi ilmeen. Milk Makeupin kulmakynässä yhdistyvät kulmien hoito ja muotoilu yhdessä, sillä sen koostumus sisältää hampunsiemenöljyä, auringonkukkaöljyä ja aloe veraa – kaikki kosteuttavat ja ravitsevat herkkää kulmakarvojen aluetta. Se on vegaaniystävällinen tuote, jossa ei ole eläimistä peräisin olevia ainesosia. Olemme varmoja, että pidät tästä kulmakynästä.