Ruskean hiusen huolto

Suomen ympäristö voi olla haastava kiharakutriseille, erityisesti talvella. Kova pakkanen ja kuivat sisätilat tekevät hallaa herkille kiharoille. Kiharat hiukset ovat kauniit ja ne luovat ainutlaatuisen lookin, mutta niiden hoito vaatii enemmän huomiota ja aikaa.

Kuinka hoitaa kiharot hiukset?

Pese ja kosteuta oikein

Kiharista hiuslaadusta riippumatta, vesitasapainon ylläpito on kaiken a ja o. Ilmastointi, lämmitys, kuiva sää ja kova vesi voivat valitettavasti kaikki kuivattaa hiusta. Hyvin kosteutetut hiukset säilyttävät muotonsa paremmin ja näyttävät terveemmillä.

Älä revi tai raasta

Kiharat hiukset ovat erityisen alttiita katkeamiselle, joten niitä on käsiteltävä varovasti. Käytä hajottavaa harjaa tai aina hiusten sormittelua. Kun hiukset ovat täynnä hoitoaine, ne on hellävaraisempi repimättä tai hiuksia vahingoittamatta.

Vähennä kuumuutta

Kiharahiuksisten naisten pitäisi välttää kuumaa ilmaa niin usein kuin mahdollista. Korkea lämpötila voi kuivata hiuskuituja ja haurastaa hiuksia. Voit kokeilla ilmakuivauksen paluuta tai hajottimen käyttöä.

Parhaat tuotteet kiharoiden hoitoon

L’Oréal Paris Evercurl Hydracharge Shampoo

Tämä shampoo on erityisesti kehitetty kiharalle hiukselle. Se mukautuu jokaiseen hiustyyppiin, kosteutuaa, poistaa pörröisyyttä ja säilyttää kiharasi luonnollisen muodon.

Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine -hoitoaine

Suunniteltu erityisesti kiharahuollolle, Shea Moisture hoitoaine syvää kosteuttaa hiuksia vähentäen samalla pörröisyyttä ja parantaen kiharansäilyvyyttä. Lisäksi se antaa hiuksille hehkua ja suojaa niitä ulkoisilta vaurioilta.

Cantu Shea Butter for Natural Hair Deep Treatment Masque

Kun hiukset tarvitsevat pikaisen pelastuksen, Cantu Shea Butter on paikallaan. Tämä palauttava maski ravitsee ja vahvistaa hiuksia lisäämällä elintärkeää kosteutusta ja pehmentämllä.

John Frieda Frizz Ease Dream Curls -suihke

Tämä suihke on täydellinen muotoilutuote kiharrehellisille, koska se ei sisällä alkoholia, joka kuivattaa hiuksia. Se kantaa hiuksen kiharat antaen niille kestävän ja määritelty mullion.

Lopuksi kiharot hiukset ovat ainutlaatuisia ja vaativat erityistä huolenpitoa. Varmista, että hiustenhoitotuotteillasi on oikeat valmisteet hiustyypilllesi. Mitä algheellisempi hoitoon suhtaudut, sitä paremmin hiuksesi näyttävät ja tuntuvat.

Kiharaisten hiusten hoito suomessa ei ole helppoa, mutta näillä vinkillä ja tuotteilla sinun pitäisi pystyä pitämään hiuksesi terveinä ja kiiltävinä.