Bourjois Little Round Pot – Paras poskipuna ikinä!

Bourjois Little Round PotTe tiedätte, että muutama kuukausi sitten, etsin täydellistä poskipunaa. Meikkaan yleensä aikaisin aamulla eikä minulla oikeastaan ole aikaa korjailla meikkiä päivän aikana ennen kotiin pääsyä. Minulle oli tärkeää hankkia tuote, joka kestää kauan eikä se monien poskipunien tavoin saa minua näyttämään päivän lopussa lenkiltä tulleelta. Moni teistä suositteli Bourjois Little Round Pot -poskipunaa täydellisenä valintana. Olin melko epäilevä, mutta kaikki huoleni hälvenivät hetkellä, jolloin kokeilin Bourjoisia paikallisessa kosmetiikkaliikkeessä. Olen valinnut Rose Ambre -sävyn, koska se imartelee ihoani niin hyvin.

Poskipuna tulee söpössä, pinkissä ja jämäkässä rasiassa, joka sulkeutuu napsahduksella. Se on puristettu tuote, joka sisältää kelvollisen määrän pigmenttejä. Pitää pysäyttää tähän ja mainita, että valitessani poskipunaani, kokeilin myös muita sävyjä ja huomasin, että jotkut niistä tarttuvat hyvin huonosti. Minulla ei ollut sitä ongelmaa Rose Ambre -sävyni kanssa ja vain yksi kerros riittää antamaan minulle terveen hehkun. Voin rehellisesti sanoa, että se kestää koko päivän ja sitä kehutaan paljon, jopa silloin kun olen metrossa matkalla kotiin. On melkein mahdotonta käyttää poskipuna loppuun. Olen käyttänyt sitä nyt viisi viikkoa eikä siinä ole ollenkaan käytön jälkiä. En heittäisi mitään Bourjoisin poskipunaa roskiin, vaikka se oli kaksi vuotta vanha. Kuulin kuitenkin, että vaikka se kestää kauan, se myös kuivahtaa melko nopeasti.

Minun on pakko myöntää pitäväni siitä, että poskipunaa saa netistä, koska se tekee siitä paljon edullisemman. Kuulin, että Bourjois omistaa Chanelin ja noiden kahden merkin poskipunat ovat samoja, paitsi tietysti hinnaltaan. Rakastan sitä, että tuote on pieni ja siinä on mukava sivellin. Hämmästyin kuinka hyvin puna sulautuu ihoon, jättäen sen näyttämään kimaltelevalta, terveeltä ja luonnolliselta. Sillä saa silkinpehmeän viimeistelyn. Normaalisti poskipunat ovat hajuttomia, mutta Little Round Pot tuoksuu ruusuilta sekä eksoottisilta mausteilta. Tuoksu on hienovarainen ja todella miellyttävä.

Jos etsit terveellistä hehkua, hanki Little Round Pot ja voin taata, että rakastut siihen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *