ARVOSTELU parhaista ripsiseerumeista – löydä paras seerumi ripsien kasvattamiseen

Mikä ripsiseerumi on paras? Jos etsit laadukasta ripsiseerumia, auttaa tämä arvostelu huippuluokan ripsiseerumeista sinua taatusti löytämään etsimäsi tuotteen, joka takaa nopeat ja upeat tulokset. Tutustu nyt parhaisiin ripsiseerumeihin. Jatka lukemista ja perehdy arvosteluumme seerumeista, jotka loihtivat sinulle upeat ripset!

Mikä on paras ripsiseerumi?

Etkö ole varma, minkä ripsiseerumin valitsisit? Alle on listattuna 5 tekijää, jotka auttavat sinua tekemään päätöksen.

  1. Valitse seerumi, jossa on laadukas koostumus, eli lyhyt, mutta ravinnerikas, joka auttaa ripsiä kasvamaan, tekee niistä paksummat ja ravitsee niitä.
  2. Huomioi seerumin riittoisuus. Pakkauksen tulisi kestää koko hoidon ajan, ilman että sinun tarvitsee ostaa toista pakkausta.
  3. Nopeat tulokset. Seerumin tulisi toimia nopeasti. Parhaimmat tuotteet antavat näkyviä tuloksia jo parissa viikossa, ja täyden vaikutuksen kuukaudessa.
  4. Vaikutukset – niiden täytyy olla tyrmäävät! Hoidon tulisi saada ripsesi näyttämään pidemmiltä, tuuheammilta ja tummemmilta – juuri tällaisia vaikutuksia parhammat ripsiseerumit antavat!
  5. Arvostelut. Mitä enemmän positiivisia arvosteluita tuote on saanut, sitä suuremmat mahdollisuudet ovat, että se toimii myös sinulla. Joten älä unohda tarkastaa, mitä muut kuluttajat sanovat tuotteesta. 

Miten ripsiseerumia levitetään?

Ennen kuin valitset suosikkisi, tulisi sinun tietää, kuinka ripsiseerumia levitetään. Tuotteiden levitystapa on pitkälti sama. Levitä sitä vain ripsiin kerran päivässä (ellei tuotteen käyttöohjeissa kehoteta levittämään sitä kahdesti päivässä) puhtaalle ja kuivalle iholle aivan ripsilinjan juureen. Levitys tapahtuu samoin, kuin levittäisit rajauskynää, eli vedä sivellintä ripsien tyven ylitse. Seerumin pitäisi imeytyä välittömästi, jotta se saavuttaa ripsien juuret ja stimuloi niiden kasvua.

RIPSISEERUMIEN ARVOSTELU

Nanolash Eyelash Serum

Tämä on paras ripsien seerumi ikinä! Se on ollut kiistaton ykkönen, ja se on ehdottomasti ostetuin sekä rakastetuin ripsiseerumi, jolla saat aikaan näkyviä tuloksia hyvinkin lyhyessä ajassa. Kahden viikon hoidon jälkeen voit jo huomata, että ripsien ulkonäkö on merkittävästi parantunut ja ne näyttävät tummemmilta, hieman paksummilta ja ilmeikkäämmiltä. 4–5 viikon kuluttua niistä on kasvanut aiempaa pidemmät ja elinvoimaisemmat. Älä kuitenkaan lopeta hoitoa vielä yhteen kertaan, vaan käytä seerumia jatkossa 3 kertaa viikossa saavutettujen tulosten ylläpitämiseksi. Lyhyesti sanottuna Nanolash Eyelash Serum on arvostelumme kiistaton voittaja, koska siinä on hienostunut koostumus ja se tarjoaa loistavaa suorityskykyä. Se on toisin sanottuna loistavaa vastinetta rahoillesi, kun otetaan huomioon, että seerumi kestää säännöllisessä käytössä yli kuusi kuukautta.

LASHCODE Eyelash Serum

Tämä seerumi mainitaan usein paitsi heti Nanolashin jälkeen myös jopa samassa lauseessa. Lashcoden lanseerama ripsiseerumi on kerännyt uskollisia käyttäjiä erityisen koostumuksensa ansiosta. Se nimittäin sisältää soijapapu- ja vehnänalkiouutteita, jotka vahvistavat ripsiä juurista saakka arvokkaalla aminohapolla (arginiini), joka puolestaan stimuloi ripsien kasvua, sekä tarjoilee peptidejä, jotka stimuloivat juuria, jolloin ripset kasvavat nopeammin, niin että jo yhden kuukauden kuluttua voit nauttia kauniista, pitkistä ja paksuista ripsistä, jotka ovat täydellisesti ravitut, terveet ja vahvat. Mikä sitten oikeasti on paras ripsiseerumi? Monien arvostelujen mukaan se on Lashcode!

Revitalash Eyelash Serum

Oletko aiemmin kuullut Revitalashin ripsiseerumista? Varmasti olet, sillä se on yksi markkinoiden suosituimmista ripsien kasvun tukemiseen tarkoitetuista seerumeista, minkä vuoksi se ansaitsee paikkansa arvostelussamme. Revitalash on ripsiseerumi, joka tuli tunnetuksi ennen kaikkea tarjoamistaan tuloksista pidempien, tummempien ja ravittujen ripsien muodossa. Se ei ole halpa, mikä on ehdottomasti sen suurin miinus, kun otetaan huomioon, ettei se ole järin riittoisaakaan. Antaako se lupaamansa tulokset? Säännöllisellä ja huolellisella käytöllä voit muutaman viikon kuluttua huomata, että ripset ovat vahvemmat ja pidemmät. Koostumus sisältää erityistä BioPeptin-kompleksia, jolla on juuria stimuloivia ominaisuuksia, jotka tukevat terveiden ripsien kasvua.

Xlash Eyelash Serum

Centella Asiatica -uute, japaninsolmunjuuriuute (Polygonum Cuspidatum), baikaliiniuute (Scutellaria Baicalensis), kiinalainen teeuute, Camellia Sinensis, lakritsinjuuri, rosmariini ja kamomillakukkauute – onko tässä resepti luonnolliselle kasvovedelle? Ei suinkaan, nämä ainesosat löytyvät Xlashin ripsiseerumin koostumuksesta, mutta edistääkö kasvien voima ripsien kasvua? Mielipiteet vaihtelevat laidasta laitaan, sillä vain puolet käyttäjistä vahvistavat, että heidän ripsistään tuli paksummat. Tosiasia kuitenkin on, että Xlash auttaa, jos ripsesi ovat heikot ja tekoripsien tai pidennysten vaurioittamat, ja haluat parantaa niiden kuntoa.

Latisse Eyelash Serum

Tässä tulee arvostelumme toiseksi viimeinen ripsiseerumi. Kyseessä on Latisse – nykyään se mielletään kauneudenhoitotuotteeksi, kun ennen sitä pidettiin lääkkeenä. Sillä on pitkät perinteet, ja vaikka se on menettänyt suosiotaan eivätkä kuluttajat käytä sitä enää niin paljon, lähinnä sen suorituskyvyn ja koostumuksen vuoksi, se on edelleen ”ikoninen” tuote, kun tarkastellaan tunnettujen ripsiseerumien joukkoa. Epäilemättä se on tunnettu ripsiseerumi. Se toimitetaan silmätippoja muistuttavassa pullossa, ja siinä on mukana harjasetti – kukin niistä kertakäyttöinen. Levityksen jälkeen jokainen harja hävitetään. Ekologisuudesta välittävät kuluttajat eivät taatusti pidä tästä piirteestä.

FEG Eyelash Serum

Kysymys kuuluu, onko tämä halpa ripsiseerumi tehokas? FEG houkuttelee käyttäjiä varmasti edullisella hinnallaan, ja siksi se on noussut usein esiin keskusteluissa ja kommenteissa erilaisilla kauneusfoorumeilla, joissa kysytään ”mitä ripsiseerumia suosittelette?”. Vaikka siitä puhutaankin usein, se ei todista, että se toimii hyvin ja on tehokas, sillä FEG toimii hitaasti ja tarvitset itse asiassa useita kuukausia ja useita pulloja seerumia nähdäksesi tuloksia. Yhteenvetona voidaan todeta, että hintatasoltaan se tulee samalle tasolle kuin ostamalla yksi, mutta parempi, kalliimpi ja tehokkaampi seerumi.

Ripsiseerumien arvostelu – oletko jo valinnut itsellesi parhaan seerumin?

Yllä oleva parhaiden ripsiseerumien arvostelu pohjautui kunkin seerumin arvosteluihin, tehokkuuteen, vaikutusaikaan, hintaan ja riittoisuuteen. Kriteerien avulla pystyimme määrittelemään voittajan ja asettamaan kaikki seerumit keskenään paremmuusjärjestykseen. Kun otetaan huomioon kaikki nämä tekijät, on selvää, että Nanolash on voittaja. Se toimii nopeasti ja kokonaisvaltaisesti, ja se on testattu ja turvallinen. Siksi sinun ei enää tarvitse miettiä, mikä on markkinoiden paras ripsiseerumi!