Mikä Ripsien Kestotaivutus- Ja Laminointisetti on paras? Tarkista Ranking ja Valitse Suosikkituotteesi

Kauneusteollisuus tarjoaa lukuisia ratkaisuja ulkonäkösi hoitoon. Tämä koskee myös ripsiä, jotka voivat pysyä luonnollisina tehden samalla vaikutuksen huomattavalla kaarella ja kohotuksella. Miten tämä on mahdollista? Ripsien kestotaivutus ja laminointi tekevät sen mahdolliseksi. Mistä ripsien laminointi koostuu, kuinka kauan se kestää ja kannattaako sitä kokeilla? Tutustu parhaisiin ripsien kestotaivutus- ja laminointisetteihin, joita voi käyttää myös kotona.

Ripsien kestotaivutus ja laminointi – mitä ne ovat ja miksi sinun pitäisi kokeilla niitä?

Ripsien kestotaivutus ja laminointi ovat saavuttaneet viime aikoina suosiota. Ne mahdollistavat luonnollisten ripsien kauneuden maksimaalisen esille tuomisen. Siksi niitä valitsevat usein naiset, jotka välittävät luonnollisesta ja kestävästä vaikutuksesta.

Mikä on ripsien kestotaivutus? Se on hoito, joka muistuttaa vuosia sitten käytettyä ripsipermanenttia. Ripsien kestotaivutuksen vaikutukset ovat kauniisti kaartuvat ja kohotetut luonnolliset ripset. Miten tämä on mahdollista? Ripsien kestotaivutukseen liittyvä vaikutus johtuu oikean koostumusten yhdistelmän käyttämisestä. Ensimmäinen avaa aina hiusten suomut ja poistaa keratiinisidokset. Tämä tekee ripsien pysyvämmästä uudelleenmuotoilusta todennäköisempää. Kun ripset on taivutettu kunnolla, niihin levitetään neutraloijaa. Tämä tuote puolestaan on suunniteltu kiinnittämään uusi muoto luomalla aivan uudet keratiinisidokset.

Mikä on ripsien laminointi? Tämä hoito liittyy ripsien kestotaivutukseen sen viimeisenä vaiheena, raviten ripsiä enemmän. Vaikutukset sisältävät myös luonnollisten ripsien tummumisen ja näennäisen tuuheutumisen. Kun laminointi on suoritettu asianmukaisesti, ripset myös pehmenevät, ovat vähemmän hauraita ja pitävät ripsiväriä paljon paremmin.

Ripsien laminointisetit – suositeltavimpien settien ranking

On aika esitellä markkinoiden mielenkiintoisimmat ripsien kestotaivutussetit. Ranking sisältää suositeltavat setit, jotka toimivat hyvin kotikäytössä, ja monet niistä ovat myös hyvä valinta kauneussalongeille. Yksittäisiä settejä valittaessa otettiin huomioon useita tekijöitä. Hinnan lisäksi otettiin huomioon myös setin täydellisyys, käyttökertojen määrä, hoidon vaikeus ja ripsien laminointisetissä mukana olevien tuotteiden laatu.

Nanolashin ammattimainen ripsien laminointisetti on yksi parhaista valinnoista. Brändi tarjoaa täydellisen Lash Lift Kit -setin, jota kuka tahansa nainen voi käyttää menestyksekkäästi, riippumatta siitä, onko hän ripsien kestotaivutusten ammattilainen vai tekeekö sitä ensimmäistä kertaa.

Käyttö on erittäin helppoa, ja tämä setti mahdollistaa tehokkaan ripsien kestotaivutuksen nopeasti ja vaivattomasti. Tulokset? Näkyvästi kaarevat, erotellut ja kohotetut ripset jopa 8 viikon ajan. Lisäksi ripset ovat täydellisesti ravittuja, pehmeämpiä ja vähemmän alttiita katkeamiselle.

Nanolashin kotikäyttöön tarkoitettu ripsien laminointisetti sisältää kohottavan liiman, 10 pussia aktivaattoria, 10 pussia neutraloijaa, 10 pussia keratiinitehostajaa ja kaikki tarvittavat lisävarusteet. Saat 3 paria silikonitankoja, jotka voidaan leikata vapaasti haluttuun leveyteen. Lisäksi mukana on myös 3 kampaa, jotka auttavat kesyttämään ripset. Tämä sisältö mahdollistaa jopa 10 käyttökertaa.

2. Thuya ripsien kestotaivutussetti

Setti, joka kestää pitkään – näin Thuya -brändin settiä voidaan kuvailla lyhyesti. Sen erottaa muista todella suuri tuotteiden määrä. Jokainen kolmesta ripsien kestotaivutus- ja laminointituotteesta – pysyvä geeli, neutraloija ja liima – tulee 15 millilitran tuubissa. Lisäksi settiin kuuluu puinen tikku ja silikonitangot M-koossa.

Mitä Thuya ripsien kestotaivutussetti sallii sinun tehdä? Tämä setti mahdollistaa ripsien taivuttamisen ja kohottamisen jopa 8 viikon ajaksi. Lisäksi tuotteita voidaan käyttää kulmakarvojen kohottamiseen ja laminointiin. Se mahdollistaa jopa kaikkein kurittomimpien kulmakarvojen muotoilun.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit 

Kattava ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti – MIYAn setti sisältää kaiken tarvittavan näihin hoitoihin. Setin mukana tulevia tuotteita voivat käsitellä helposti sekä ammattilaiset että ensimmäistä kertaa hoitoon ryhtyvät naiset.

Valitsemalla MIYA LASHin ripsien kestotaivutus- ja laminointisetin voit luottaa tuloksiin, jotka kestävät jopa 6 viikkoa. Tänä aikana luonnolliset ripset ovat voimakkaasti kohotetut, kaarevat ja ravitut. Setti sisältää tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet ripsien laminointiin ja kestotaivuttamiseen. Siihen kuuluu muun muassa erityisiä tikkuja, harjoja, silmänaluslaastareita ja silikonitankoja. 

4. Protein Reconstruction System Zola – kulmakarvojen laminointi- ja ripsien kestotaivutussetti

Kotikäyttöön tarkoitettu ripsien kestotaivutussetti ei välttämättä tarvitse paljoa tuotteita ja tarvikkeita. Se voi olla myös todella yksinkertainen. Zola -brändin tarjoama setti on tästä täydellinen esimerkki, sillä brändi on valinnut erittäin minimalistisen lähestymistavan. Brow&Lash Protein Reconstruction System on tapa kohottaa ja laminoida kulmakarvat ja ripset vain kolmessa vaiheessa.

Zola -brändin settiin kuuluu 3 pulloa kestotaivutus- ja laminointituotteita. Jokainen on kuvattu numerolla, joka symboloi vaihetta matkalla kauniisiin kulmakarvoihin ja ripsiin. Ensimmäinen pullo on Protein Strong Lifting. Toinen on Protein Fixer ja kolmas on Protein Care. Tämän setin sanotaan tarjoavan pitkäkestoisia tuloksia ja ravitsevan ja kosteuttavan ripsiä vaivattomasti.

5. Elleebana Lash Lift – aloitussetti ripsien kestotaivutukseen

Elleebana Lash Lift on ammattimainen ripsien kestotaivutussetti, jota voitaisiin kuvailla pitkäaikaiseksi sijoitukseksi. Sen hinta saattaa hämmentää sinua ensi silmäyksellä, mutta tämä johtuu erittäin suuresta tuotemäärästä. Elleebanan setti riittää 60 ripsien laminointiin, kun suoritat hoidot yksi kerrallaan. Jokainen aktivaattori- ja neutraloijapussi riittää jopa 4 levitykseen. Setti sisältää 15 pussia. Kotikäytössä tilanne on tietysti hieman erilainen, koska pussit on käytettävä heti avaamisen jälkeen eikä niitä voi säilyttää.

Elleebanan setti tarjoaa kestäviä tuloksia, jotka voidaan saavuttaa vain 20 minuutissa. Yksi sen eduista on myös se, että jokainen setin osa voidaan ostaa erikseen tarvittaessa.  

6. RefectoCil Eyelash Lift 

Ripsien laminointi hetkessä? Juuri sen RefectoCilin Eyelash Lift -setti mahdollistaa. Tämä setti tarjoaa erittäin nopean toiminnan kiitos Lashperm- ja neutraloijakoostumusten. Nämä kaksi tuotetta mahdollistavat kohotettujen ja taivutettujen ripsien efektin saavuttamisen vain 13 minuutissa. Näin ollen ripsien kestotaivutus ja laminointi vie yhtä vähän aikaa kuin tavallinen meikkaaminen.

Tuotteet sisältävät muun muassa kollageenia ja kysteiiniä, mutta tässä ei ole kaikki, mitä RefectoCilin settiin kuuluu. Siihen sisältyy myös pullo liimaa, kaksi kosmetiikkaharjaa, kaksi minikosmetiikkakulhoa, ripsentaivutin ja 3 paria erikokoisia silikonitankoja. Tämä tekee niiden sovittamisesta sopivaan taivutustyyppiin helppoa.

7. Fleeky Lashlift Kit 

Voimakkaasti määritelty katse kuin kauneussalongista? Fleeky Lashlift Kit mahdollistaa tämän saavuttamisen. Setti on myös täydellinen setti kestotaivutus- ja laminointituotteita. Niiden lisäksi valmistaja on tarjonnut myös tarpeellisimmat tarvikkeet.

Huomionarvoisia tarvikkeita ovat muun muassa kaksi paria silikonitankoja (S- ja M-koot), liima, ripsiharjat, levitystikut ja ripsikammat. Fleekyn setti mahdollistaa näin ollen ripsien kattavan hoidon. Huomionarvoista on myös pakkaus, sillä setti saapuu esteettisesti miellyttävässä laatikossa. Tämän vuoksi se on erinomainen valinta ripsien kestotaivutuksen tekemiseen kotona. Se on myös mainio lahjaidea.

Ripsien kestotaivutus ja laminointi vaihe vaiheelta – miten suorittaa ne oikein?

Kun olet varustautunut DIY -ripsien laminointisetillä, on aika ryhtyä toimeen. Aluksi on parasta ottaa kaikki setin osat esille ja sijoittaa ne helposti saatavilla olevalle paikalle. Näin varmistetaan, että kaikki tarvittavat koostumukset ja tarvikkeet ovat käden ulottuvilla ripsien kestotaivutusta ja laminointia varten. On hyvä omistaa öljytön meikinpoistoaine ja erityinen ripsishampoo.

Niiden avulla puhdista ripset ja luomet huolellisesti niin, että ne ovat vapaita meikin jäämistä, pölystä ja talista. Aseta oikeankokoiset silikonitangot puhtaisiin yläluomiin ripsilinjaan. Tarvittaessa niitä voidaan leikata sopimaan silmän muotoon. On suositeltavaa kiinnittää ne luomiin liimalla. Liimaa tulisi levittää myös tangon keskiosaan, jotta voit kammata ripset sen pinnalle.  

On tärkeää kammata ripset tangolle huolellisesti ja erotella ne tarkasti. Tähän tarkoitukseen voit käyttää erityistä kampaa. Valmistelemalla ripset tällä tavoin varmistetaan, että niiden kestotaivutus suoritetaan oikein ja että kaikki yksittäiset tuotteet tavoittavat jokaisen ripsen.   

Kun ripset on kiinnitetty tankoihin, voit levittää kotikäyttöön tarkoitetun ripsien laminointisettisi mukana tulevat tuotteet. Älä unohda noudattaa tarkasti valmistajan suosituksia tuotteiden käyttöjärjestyksestä ja siitä, kuinka kauan koostumusten tulisi pysyä ripsissä. Kun kaikki settiin sisältyvät kosmetiikkatuotteet ripsien kotilaminointiin on käytetty, poista silikonitangot varovasti luomilta ja nauti tuloksista.