Kulmakarvojen laminointi: kaikki mitä sinun tulee tietää!

Kulmien laminointi on yksi uusimmista ja suosituimmista kauneustrendeistä! Hoito saa kulmakarvat näyttämään ainakin parin viikon ajan huolitelluilta. Eikö olisi hienoa nukkua vähän pidempään aamuisin tai juoda aamukahvia sen sijaan, että käytät aikasi täydellisten kulmien luomiseen, eikö vain?

Mitä kulmakarvojen laminointi sitten tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Laminointi on edistynyt muotoiluhoito, jonka tekee aina ja poikkeuksetta ammattilainen: kosmetologi tai esteettinen hoitaja kauneushoitolassa. Se ei ole yhtä invasiivinen kuin vaikkapa microblading. Vaikutus on myös huomattavasti hienovaraisempi. Kuitenkin laminoinnin ansiosta kulmakarvat näyttävät siisteiltä ja luonnollisilta.

Miten kulmakarvojen laminointi tehdään?

Hoito kesyttää itsepäisetkin kulmakarvat ja silottaa niitä. Se myös korjaa ja vahvistaa karvoja. Kulmien laminointi on täysin ei-invasiivinen ja myös täysin turvallinen.

Toimenpide koostuu neljästä yksinkertaisesta vaiheesta. Ensin puhdistetaan ja sitten levitetään kolme erilaista tuotetta:

  1. Ensin kulmakarvojen alue rasvataan ja puhdistetaan, jotta saadaan luotua täydelliset olosuhteet imeytymiselle.
  2. Seuraavaksi levitetään ensimmäinen tuote. Tioglykolihappo tekee kulmakarvoista joustavammat ja helpommin muotoiltavat. Happo rikkoo hiusten disulfidisidoksia avaten hiuskuidun (sama tapahtuu esimerkiksi keratiinisileytyshoidon aikana). Kulmakarvat peitetään kelmulla.
  3. Seuraavassa vaiheessa levitetään keratiinituotetta, jotta kulmakarvat pysyvät terveinä ja vahvoina, ja jotta hoidon vaikutus kestää pidempään. Tämän jälkeen kulmakarvat peitetään jälleen kelmulla.
  4. Lopuksi käytetään kasviöljyjä, jotka tekevät kulmakarvoista entistäkin kiiltävämmät ja tehostavat lopputulosta.

Luonnollisesti hoidon yhteydessä voidaan myös muotoilla tai värjätä kulmat täydentämään hoitoa, mutta valinta on kokonaan sinun ja haluamastasi lopputuloksesta täysin kiinni.