Loistavat elvyttävät yökäsittelyt

Talvella ja syksyllä illat ovat pitkiä – miksei tätä aikaa voisi käyttää elvyttäviin ja ihoa parantaviin yökäsittelyihin? Käsittelyt sopivat tietenkin myös kevät- ja kesäiltoihin. Vaikutukset voivat olla aika yllättävät. Aasialaiset naiset suosittelevat yön yli pidettäviä kasvonaamioita, hindunaiset rakastavat hiusten öljyämistä. Kuvitelkaa mielessänne naisten siistit, kauniit, paksut hiukset. Miten ihoa ja hiuksia voi hoitaa yöllä?

1. Kasvojen elvytys

Tiedättekö miksi yövoiteet ovat raskaampia ja ravitsevampia kuin päivävoiteet? Yöllä ihoon imeytyy kaikki positiiviset ainesosat nopeasti ja siksi tulokset ovat parempia. Hyvän Q10-koentsyymiä, C- ja E-vitamiinia sekä retinolia sisältävän voiteen lisäksi voi käyttää kasvonaamiota. Aasialaisille naisille tämä rutiini on tuttu. He ovat tunnettuja kauniista ihostaan ja kaikista heidän käyttämistään kauneustuotteista sekä ihonhoitotuotteista tulee hitti silmänräpäyksessä. Yön yli vaikuttavien kasvonaamioiden suosio on kasvanut ympäri maailman. Mikä niissä sitten on niin loistavaa? Kokeile itse: kokeile yön yli vaikuttavaa naamiota ravitsevilla, kosteuttavilla ja elvyttävillä ominaisuuksilla. Aamulla huomaat ihon kunnon ja ulkonäön muuttuneen pysyvästi.

2. Kaunis keho ennen nukkumaanmenoa

Käytätkö kosteusvoidetta ennen nukkumaanmenoa? Suurin osa naisista ei käytä. Etenkin talvella, kun kylmä ilma ja sisätilojen lämpö kuivaa ihoamme erityisen paljon, kosteusvoiteen tulisi olla korvaamaton osa hoitorutiiniamme. Jos iho on todella kuiva – sekoita voiteen joukkoon muutama tippa luonnollista öljyä tai lisää öljy (argan, kookos, pellavansiemen tai oliiviöljy) kylpyveteen ja upottaudu lämpimään, ravitsevaan ja elvyttävään kylpyyn.

Myös käsi ja jalkoja voi elvyttää yön yli. Jotta ne saisivat täyden paketin, hanki erityiset puuvillahanskat ja -sukat. Ennen nukkumaanmenoa jalkoihin ja käsiin voi levittää paksun kerroksen voidetta tai salvaa. Käsien ja jalkojen iho saa elvytystä ja ravintoaineita koko yön ja niistä tulee täydellisen sileät, kosteutetut ja kauniit aamulla.

3. Hiusten elvytys yön yli

Yö on täydellistä aikaa kotikäsittelylle, joka toimii kuten kampaamoista löytyvä hiussauna. Puhumme hiusten öljyämisestä, joka oli todella suosittua Intiassa ja nyt se on suosittua koko maailmassa. Luonnolliset öljyt, joita voi levittää sekä hiuksiin että päänahkaan, ovat loistava valinta kaikkiin hiusongelmiin. Käsittely elvyttää, vahvistaa, stimuloi hiuskasvua, vähentää hiustenlähtöä, antaa sileyttä ja kiiltoa. Mitä kauemmin öljyt ”lepäävät” hiuksissa, sen parempi: vauriot saavat kyytiä. Yön yli vaikuttava hiusöljyhoito on yksi parhaista mahdollisista hiuskäsittelyistä. Peitä hiukset öljyllä kokonaan ja hiero sitä päänahkaan. Aamulla öljy pestään pois hiuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *