Kuinka tehdä iltameikki?

evening makeupIltameikin pitäisi olla tyylikäs, elegantti ja seksikäs samaan aikaan. Sellainen lookki on täydellinen tilaisuuksiin kuten häävastaanotot, päättäjäistanssit tai muut hienot juhlat. Seuraa muutamaa yksinkertaista niksiä ja ole oma meikkiartistisi.

Ennen meikkausohjeeseen menoa, sinun pitää tietää muutama perussääntö. On hyvin tärkeää valmistella iho ensin. Kosteuta se vaalealla voiteella tai rasvalla ja odota kunnes se on kokonaan imeytynyt. Sen päälle voit käyttää myös pohjustusvoidetta, joka pitää meikkisi paikoillaan koko päivän. Iltalookki on rohkeampi ja vahvempi kuin meikki, jota käytät työpäivänäsi. Lisäksi muotoileva puuteri ja vahvat silmät tulevat näyttämään imartelevalta vahvassa, keinotekoisessa valossa. Tilaisuudesta riippuen voit käyttää tekoripsiä tai hieman glitteriä poskillasi. Lopuksi, muotoile kasvosi aurinkopuuterilla ja poskipunalla. Älä unohda huuliasi. Jos korostat silmiä, huuliesi pitäisi pysyä luonnollisina. Jos et laita vahvaa silmämeikkiä, tee huulistasi eloisat ja mehukkaat.

Onko järjestys tärkeä? Kyllä. Kosteusvoide ja meikkivoide tulevat ensin. Sen jälkeen käytä peitevoidetta epätäydellisiin kohtiin ja kiinnitä kaikki kivipuuterilla. Sen jälkeen on aika poskipunalle, aurinkopuuterille ja korostusvärille.

Paras iltameikki on smoky eye. Levitä vaaleinta sävyä keskelle yläluomeasi. Käytä tummempaa väriä luomivakoon. Vedä sitten musta rajaus aivan ripsirajaan lisätäksesi syvyyttä silmiisi. Tumma ripsiväri ja tekoripset viimeistelevät lookin.

Huulet pitäisi aina kostuttaa huulirasvalla ennen minkäänlaisen huulipunan käyttöä. Tällä tavoin varmistat ettei huulipuna kuivu ja väri säilyy pidempään. Lisää hieman huulikiiltoa huulien keskiosiin saadaksesi ne näyttämään muhkeammilta.

Voit käyttää erityisia kiinnityssuihkeita, jotka pitävät meikkisi kunnossa koko illan ajan tarpeen vaatiessa. Se on erityisen suositeltavaa jos sää on kuuma ja kostea, jolloin mitä todennäköisemmin hikoat. Meikkisi on valmis. Pidä hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *