Meikki ilman välineitä – uusi hitti

makeup brushesOletko ikinä yrittänyt meikata ilman sientä, siveltimiä tai jopa ilman luomivärejä? Se ei ole niin vaikeaa kuin kuvittelisi. Jatka lukemista saadaksesi lisää tietoa.

Meillä on jatkuvasti kiire. Meillä ei ole aikaa syödä kunnollista aamiaista, saati sitten tehdä täydellistä aamumeikkiä. Toisin kuin useimmat naiset ajattelevat, upea meikki voidaan luoda vain kolmessa minuutissa. Miten se on mahdollista?

Sinun täytyy ymmärtää, että seuraamme muutamia sääntöjä mennessämme töihin tai kouluun. Tekoripset tai glitterinen huulikiilto voidaan mieltää liian rohkeaksi ja sopimattomaksi. Ensimmäiseksi levitä BB-voidetta tai kosteusvoidetta kasvoillesi. Varmista, että peität voiteella kaikki kuivat alueet, mukaanlukien poskesi ja sieraintesi ympäristön. Tällä tavoin meikkivoiteesi kestää kauemmin eikä se murene päivän aikana. Sitten käytä täysin peittävää peitevoidetta silmiesi alle peittääksesi tummat silmänaluset. Voit käyttää meikkivoidetta, mutta vain niille alueille, joissa on epätasainen väri. Et tarvitse sivellintä; käytä sormiasi. Tulet hämmästymään kuinka hyvin pystyt sulauttamaan tuotteen ihollesi. Taputtele meikkivoide pienillä vedoilla saadaksesi airbrush -efektin. Voit käyttää silmämeikin pohjustajaa suoraan huulillesi lukitaksesi huulipunasi kosteuden ja värin intensiivisyyden. Jos et tee vahvaa silmämeikkiä, voit korostaa huuliasi ja poskiasi. Levitä pieni määrä poskipunaa poskipäillesi. Käytä taas sormiasi. Älä hiero, vaan taputtele hellästi. Jos haluat, voit myös käyttää samaa tuotetta huulillesi ja yläluomiesi ulkonurkkiin. Näin meikkisi tulee näyttämään tasapainoisemmalta ja harmonisemmalta. Ei ole pahempaa kuin se, että huulipuna riitelee poskipunan värin kanssa. Älä unohda levittää ohutta kerrosta klassista, mustaa maskaraa ylä- ja alaripsiisi. Tällaisessa meikissä menee vain pari minuuttia; se on simppeli ja hyvin imarteleva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *