Miksi olen rakastunut Nanolash – seerumiin?

Miksi olen rakastunut Nanolash -seerumiin?

Eyelash conditioner

nanolash

Olen aina vihannut ripsiäni. Ne olivat lyhyet ja harvat. Olen käyttänyt Nanolash -seerumia neljän viikon ajan ja olen saanut nyt jo mahtavat tulokset. Kun valitsin seerumia, etsin turvallista ja tehokasta tuotetta. Ripseni ovat kasvaneet pidemmäksi sekä niitä on tullut lisää. Olen täysin positiivinen lopputuloksesta enkä jaksa odottaa, että ripseni kasvavat samanlaisiksi kuin nukeilla. Lyhyen ajan jälkeen olen huomannut valtavan eron ripsieni ulkonäössä. Ne ovat pidemmät ja tuuheammat. Ennen Nanolash kokeilin risiiniöljyä, mutta se ei toiminut minulla hyvin.

Mielestäni tämä tekniikka oli sotkuinen ja aikaavievä. Tuotteella kesti helposti muutama tunti imeytyä ja olin jumissa kotona. Nanolash imeytyy syvemmällä ihokerroksiin kolmessa minuutissa, jonka jälkeen voin meikata ja olla valmis rokkaamaan. Pakkauksessa sanotaan, että sitä käytetään iltaisin puhtaalle iholle, mutta levitän sitä mieluummin aikaisin aamulla ennen hampaiden harjausta. Se on simppeliä ja siinä menee vain 20 sekuntia. Käytän normaalisti piilolinssejä, joten käytän seerumia ennen linssien laittoa. Tuote on nestemäisessä muodossa ja se pitää levittää ihan rispien rajaan. En löytänyt mitään tietoa kulmakarvojen alueesta, mutta päätin laittaa seerumia hieman kulmakarvojeni ulkokulmiin, jossa karvat ovat harvoja.

Kelle Nanolash seerumi sopii?

NANOLASH on seerumi, jota suositellaan sekä naisille että miehille. Seerumia voi käyttää herkistä silmistä sekä piilolinsseistä huolimatta. Seerumia ei saa käyttää kukaan, joka on menossa kemoterapiaan, on raskaana tai imettää, tai on alle 18-vuotias.

Mitä ripsiseerumia sinä käytät? Oletko kokeillut mitään nettituotteita? Haluaisin tietää toimiiko mikään noista halvemmista tuotteista oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *