Suoraan kuin kauneushoitolasta! Keratin Hair Mask Nanoililta

Tiedätkö ihanien hiusten salaisuuden? Kampaajat tietävät: se on keratiini. Heitä hyvästit kaksihaaraisille, katkeilulle ja pörröisyydelle. Voit nyt hoitaa hiuksiasi ammattilaisen tavoin. Kokeile Nanoil Keratin Hair Maskia.

Monet naiset ajattelevat ihanien hiusten olevan säännöllisten kampaajakäyntien ansiota. He eivät voisi olla enemmän väärässä. Latvojen trimmaaminen on tietenkin tärkeää mutta hiuksia voi hoitaa onnistuneesti myös kotona. Siihen tarvitaan vain oikeanlaiset tuotteet. Ihannetuotteet ovat ammattilaisten arvostamia. Nanoil Keratin Hair Mask on esimerkki siitä ja loistava vaihtoehto kampaamoiden keratiinikäsittelyille.

Nanoilin naamiot: luonnonvoimaa hiuksille!

Nanoil lanseerasi ensin hiusöljytuotteet. Brändi päätti käyttää myös muita luonnon inspiroimia ainesosia, kuten keratiinia. Tämä proteiini on pääainesosa Nanoilin vaurioituneille hiuksille suunnatussa naamiossa. Naamio vei naisten sydämet välittömästi ja valloitti kosmetiikkamarkkinat. Onko se terveiden ja kauniiden hiusten salaisuus? Tietenkin on, sillä se sisältää keratiinia. Keratiinin puute vaikuttaa nopeasti hiusten kuntoon ja siksi keratiinin tarjoaminen hiuksille on nopein tapa vahvistaa niitä. Nanoilin keratiininaamion ja muiden keratiinituotteiden käyttäminen on paras tapa saavuttaa tämä.

parhaat keratiinihiusnaamarit Nanoil

Nanoil Keratin Hair Maskin hyödyt

Runsaan keratiinin lisäksi Nanoilin paikkaava naamio tarjoaa myös muita hyötyjä. Tuote on erittäin kevyt ja se vähentää pörröisyyttä, silottaa hiuksia ja helpottaa harjausta latistamatta hiuksia jo ensimmäisellä kerralla. Naamio tekee taikoja myös myöhemmin, sillä muutaman käyttökerran jälkeen Nanoil Keratin Hair Mask:

  • korjaa hiusrakenteen vaurioita
  • vahvistaa hiuksia ja ehkäisee kaksihaaraisia
  • elvyttää hiustuppia ja ehkäisee sen myötä hiusten irtoamista
  • palauttaa terveyden, sileyden ja kiillon hiuksiin
  • suojaa mekaanisilta vaurioilta
  • paikkaa hiukset nopeasti ja tehokkaasti tehden niistä jälleen upeat

Mitä ainesosia Nanoil Keratin Hair Maskissa on?

Naamion vaikutukset ovat epäilemättä sen paras puoli mutta se ei ole ainoa syy hiusstylistien suositteluihin. Koostumus on suunniteltu hoitamaan hiuksia hellävaraisesti ja siksi se ei sisällä haitallisia parabeeneja, ftalaatteja tai mineraaliöljyjä. Naamiossa on kevyitä, ei-latistavia ja vesiliukoisia silikoneja, jotka suojaavat hiuksia vaurioilta ja helpottavat hiusten muotoilua.

Keratiini on kuitenkin tuotteen pääainesosa ja Nanoil käyttää sen parasta muotoa, eli hydrolysoitua keratiinia. Hydrolysoidussa keratiinissa on pienemmät molekyylit, eli se imeytyy syvemmälle hiuksiin ja toimii paremmin. Pantenoli (eli B5-provitamiini) tekee koostumuksesta täydellisen yksinkertaisen ja tarjoaa hiuksille kaiken, mitä ne tarvitsevat.

Arvostelut kertovat Nanoilin naamiosta parhaiten!

Tämä on takuulla paras naamio vaurioituneille hiuksille, koska se sisältää hiuksista luontaisesti löytyvää proteiinia ja siinä on vain vähän ainesosia mutta maksimaalinen tehokkuus. Naiset rakastavat sitä, sillä se jättää sileän pinnan hiuksiin ja sitä on todella helppo käyttää: naamiota levitetään hiuksiin hiusten pesemisen jälkeen, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhdellaan pois. Naamio toimii jo ensimmäisellä kerralla ja säilyy muutaman kuukauden säännöllisessä käytössä. Tuote muistuttaa parhaita kampaajakäsittelyjä ja antaa mahdollisuuden hoitaa hiuksia ammattilaisen tavoin. Ja vielä hyvään hintaan. Kauniissa pakkauksessa oleva ihmeiden tekijä Nanoil -naamio ei maksa paljoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *