Miksi kaikki bloggaajat rakastavat Nanobrowia? Paljastamme erinomaisen kulmakarvaseerumin salaisuudet

Hyvä kauneustuote saa positiivisia arvosteluja ja toimii täydellisesti monen tyytyväisen asiakkaan mielestä. Näissä tilanteissa ostaja voi suositella tuotetta muille. Luemme siis mielellämme arvosteluja löytääksemme parhaiten arvosteltuja tuotteita. Tästä syystä seuraamme myös blogeja ja vlogeja naisista, jotka keskustelevat kauneustuotteiden hyvistä ja huonoista puolista.

Oli kyse sitten hius-, iho- tai meikkituotteesta, tärkeintä on aina sen toiminta ja tehokkuus. Kulmakarvojen ja ripsien kohdalla on erityisen tärkeää pystyä näkemään lopputulos ilman suurennuslasia. Ohuiden ja harvojen kulmakarvojen omistajat eivät tule tyytymään plaseboefektiin (esim. risiiniöljy tai muutama vuosi sitten suosioon nousseet geeliseerumit). Jos etsit laadukasta kulmakarvaseerumia ja haluat tietää, mikä tuote on saanut eniten positiivisia arvosteluja – jatka lukemista ja tutustu Nanobrowiin – positiivista palautetta ja useita kärkipaikkoja voittanut kulmakarvaseerumi. Emme ainoastaan tiedä, miten se toimii, vaan myös miksi se toimii. Jos olet halukas ostamaan hyvän kulmakarvaseerumin, lue kaikki tarvittava mahtavasta Nanobrowista.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Kuvaus, Vaikutukset ja Ainesosat

Nanobrow on kulmakarvaseerumi, joka sisältää runsaasti hoitavia ainesosia sekä aktiivisia ainesosia, jotka vaikuttavat muun muassa karvojen tuppiin ja niiden ympärillä olevaan ihoon. Siinä tuotteen menestys pääasiassa piilee. Mikään ainesosa ei joutunut Nanobrowiin vahingossa, vaan kaikki valittiin luomaan huikea kauneustuote. Ainesosien ansiosta Nanobrow kulmakarvaseerumi pystyy parantamaan kulmakarvojen kuntoa ja ulkonäköä noin 4 viikossa. Vaikutusten näkyminen riippuu kulmakarvatuppien kunnosta ja vauriotasosta. Oli kunto miten huono tahansa, monet naiset ilmoittavat huomanneensa vahvemmat ja kauniimmat kulmakarvat jo kuukaudessa. Lisäksi Nanobrow on tehokas, hinta on kohtuullinen ja ihoon nopeasti imeytyvät, huolella valitut ainesosat eivät keräänny kulmakarvoihin tai liimaa niitä yhteen. Koska seerumi imeytyy ihoon hyvin nopeasti, se ei jätä jälkiä kasvoihin. Tämä ominaisuus tekee seerumista yhden ainoista tuotteista, jota voi käyttää juuri ennen nukkumaanmenoa tai aamulla ennen meikkaamista.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Kenelle se on?

Nanobrowia suositellaan kaikille naisille, jotka välittävät kulmakarvoistaan; ennen kaikkea niiden ulkonäöstä ja kunnosta. Seerumi ottaa vastuun kulmakarvojen huolenpidosta ja tarjoavat päivittäisen annoksen hoitavia ainesosia, mutta ei siinä vielä kaikki. Nanobrow pystyy myös tekemään täydellisen muodonmuutoksen kulmakarvoille – kulmakarvat saavat paksuutta, yksittäiset karvat muuttuvat paksummiksi, kasvu nopeutuu ja epäaktiivisia karvatuppia stimuloidaan. Nanobrowin ansiosta voimme muuttaa kulmakarvojemme muotoa – muotoilemalla ne uudelleen niiden kasvaessa takaisin. Lopuksi seerumi auttaa palautumaan pieleen menneestä karvanpoistosta, se tekee kulmakarvoista tummemmat ja ehkäisee kuivumista.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Käyttö

Hyvä uutinen on se, että Nanobrowia on todella helppo käyttää. Kevyen, nestemäisen ja ihoon sekä karvatuppiin helposti imeytyvän koostumuksen ansiosta tuotetta voi käyttää aamulla tai illalla. Vain yksi käyttökerta päivässä riittää ja voimme nauttia kulmakarvoista, joista olemme aina unelmoineet.

 1. KÄYTTÖ ILLALLA: levitä Nanobrowia sen sienisiveltimellä kuiviin ja puhtaisiin kulmakarvoihin yhdellä sulavalla liikkeellä.
 2. KÄYTTÖ AAMULLA: levitä Nanobrowia kuiviin ja puhtaisiin kulmakarvoihin ennen meikkaamista. Odota muutama sekunti ja anna seerumin imeytyä täysin. Nanobrowia voi käyttää ennen meikkaamista meikkien keston pidentämiseksi. Seerumi ei tahri kulmakarvoja, vaan suojaa niitä ja hoitaa koko kulmakarvarajaa, joka vaikuttaa positiivisesti meikin kestävyyteen.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Tulokset

Nanobrowin säännöllisen käytön vaikutukset näkyvät muutaman viikon kuluttua käytön aloittamisesta. Tärkeintä on säännöllisyys. Kulmakarvojen kunnosta ja vauriotasosta riippuen, positiivisia muutoksia voi odottaa 3-4 viikon sisällä. Monet naiset kertovat Nanobrowin kasvattaneen heidän kulmakarvansa uuteen loistoon jo kuukaudessa.

Miltä Kulmakarvat Näyttävät Nanobrowin Jälkeen?

 • Noin 4 viikon jälkeen kulmakarvat ovat huomattavasti vahvemmat, tummemmat ja kosteutetut; monet naiset kertovat kulmakarvojen näyttävän hennalla värjätyiltä tai kulmakarvageelillä muotoilluilta.
 • 5-7 viikon jälkeen kulmakarvoista tulee pidemmät, vahvemmat, paksummat ja tuuheammat ja uusia karvoja syntyy jatkuvasti.
 • Noin 2 kuukauden kuluttua kasvuvaihe nopeutuu ja koko kulmakarvasta tulee paksumpi. Kulmakarvat ovat selvästi paremman näköiset, ilman karvattomia tai ihoa paljastavia paikkoja.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Vaikutukset, Lopputulos & Kommentit

Tämä kulmakarvaseerumi kerää positiivisia arvosteluja sadoilta tyytyväisiltä asiakkailta. Se on turvallinen, tehokas, toimii nopeasti ja tuotteen määrä riittää muutaman kuukauden käsittelyyn. Kauniiden ja ravittujen kulmakarvojen lopputulos kestää todella kauan. Haluamme myös huomauttaa, että kulmakarvat eivät heikkene,  vaikka käytön lopettaisi.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi – Hinta

Kulmakarvaseerumin hinta ei kieli budjettituotteesta mutta jos otamme huomioon seerumin täydellisen sisällön, tehokkuuden ja nopean vaikutuskyvyn, Nanobrow on yksi hinta-laatu-suhteeltaan parhaimmista kauneustuotteista markkinoilla. Lisäksi viralliselta verkkosivulta(nanobrow.fi) voi löytyä erikoistarjouksia. Esimerkiksi, jos seerumia tilaa kaksi tuubia, molempien hinta vähenee. Kannattaa siis ostaa 2 seerumia kerralla ja jakaa vaikka kaverin kanssa!

22 Comments “Miksi kaikki bloggaajat rakastavat Nanobrowia? Paljastamme erinomaisen kulmakarvaseerumin salaisuudet”

 1. Ilona K

  mun heikot kulmakarvat otti kaiken ilon irti tästä seerumista

  Vastaa
 2. Karkki

  Voin todistaa Nanobrowin tehokkuuden ja virallisen verkkosivun alennusten puolesta! <3

  Vastaa
 3. Neiti_Kiki

  Saaks nanobrowii kaupasta?

  Vastaa
  • Marja

   Mun tietääkseni sitä saa vaan valmistajan sivulta tai verkkokaupoista

   Vastaa
 4. Saara M.

  Kiinnostavat ainesosat. Kulmakarvojen hoitoaineissa on usein keinotekoisia ainesosia ja tää näyttää hyvältä. Saatan kokeillakin.

  Vastaa
 5. Tanja

  OSTIN JA SUOSITTELEN

  Vastaa
 6. Olivia M.

  Kahdesti päivässä? Käytän tätä kerran päivässä, koska kulmakarvat uusiutuvat yöllä. Musta se riittää – kulmakarvat on jo paksummat, tummemmat ja kauniimmat

  Vastaa
 7. Claudia Kinnunen

  Siis aivan ihana seerumi, vaan Nanobrow on onnistunu auttamaan mun harvoja ja heikkoja kulmakarvoja. Tulokset näky muutamassa viikossa ja tuote on tosi tehokas.

  Vastaa
 8. Pati32

  Mahtava sisältö… vaihtoehdot oli kestopigmentointi tai NAnobrow.

  Vastaa
 9. Kaija

  Käytin muita kulmakarva- ja ripsiseerumeja ja lopputulos oli ärsyyntyneet silmät.

  Vastaa
  • Hurmattu

   Kaija, Nanobrowin kohdalla siitä ei tarvitse huolehtia. Nanobrow sisältää vaan luonnollisia ainesosia ja se on testattu tuote, eli ärsytyksiä ei tarvitse pelätä 🙂

   Vastaa
   • Anita

    mulla on tosi herkät silmät ja nanobrow ei onnistunu ärsyttämään niitä

    Vastaa
 10. vvitch

  kulmakarvat on selkeesti paksummat!

  Vastaa
 11. Karolinaaa

  tää tseerumi on parempi kuin risiiniöljy!! uskomattomat vaikutukset! pusuja!

  Vastaa
 12. Tatjana

  Kulmakarvojen kunto kiinnostaa kyllä mutta en tiedä, onko siihen varaa…

  Vastaa
 13. Linde

  Käytin Revitalashia ja se ei auttanut. Nanobrow on vähän edullisempi, joten voisin kokeilla sitä mielipiteiden perusteella

  Vastaa
 14. Lilja

  Hinta vastaa laatua. Suosittelen ja käytän itse nanobrowia säännöllisesti :))

  Vastaa
 15. Violetti

  IHANA!! <3

  Vastaa
 16. Kati_

  Mä äänestän tätä. Parempaa kulmakarvaseerumia ei oo olemassa ja mulla on toinen pullo menossa. Kulmakarvat on edelleen kauniit, vahvat, tummat ja ihan täykyt! Nypin ne nykyään ihan ite vaikka ens kävin kosmetologilla muotoilemassa ne. Nyt nypin hassusti kasvavat karvat irti.

  Vastaa
 17. ventovieras

  löysin tän joulukuusen alta: paras lahja ikinä ja tulokset on mahtavat!! <3

  Vastaa
 18. Nalle

  Mitä Nanobrow maksaa? En oo löytäny tätä kaupostia

  Vastaa
  • Kokoliina

   Sen saa tilattuu nopeesti verkosta. Toimitus on nopeeta ja nanobrow on pakattu hyvin, eikä se ees oo niin kallista, näin kaks kertaa kalliimman seerumin jossain.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *