Nanoil Argan Oil: nestemäinen kulta hiusten & ihon hoitoon

Arganöljy tunnetaan Marokon nestemäisenä kultana – eikä syyttä, sillä se on yksi maailman arvokkaimmista kosmetiikkaöljyistä. Tämä kauniin kellertävä aine on osoittanut, että se on paljon tehokkaampi kauneudenhoidossa kuin monet muut kauneusöljyt.

On kuitenkin syytä huomioida, etteivät kaikki arganöljyt toimi samalla tavalla. Jos haluat saada parhaimmat mahdolliset tulokset, niin valitse kylmäpuristettu ja puhdistamaton arganöljy. Valitse siis Nanoil Argan Oil. Miksikö? Jatka lukemista, niin ymmärrät pian syyn suosituksellemme.

Miksi koko maailma rakastaa arganöljyä?

Yhtenä harvoista arganöljyllä on täysin ainutlaatuinen koostumus. Tutkijat ovat osoittaneet, että puhtaassa arganöljyssä on yli 200 aktiivista ainetta, joita ihomme ja hiuksemme tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Mitä ne sitten ovat? Arganöljy sisältää esimerkiksi omega-3 ja -6, jotka molemmat ovat korvaamattomia hiusten ja ihon hoidossa. Tämän lisäksi siinä on runsaasti E-vitamiinia, joka puolestaan torjuu ikääntymistä ja auttaa meitä pysymään nuorekkaan näköisinä.

Nanoil Argan Oil: laatua, josta olet vain haaveillut

Tummassa lasipullossa on 50 millilitraa marokkolaista nestemäistä kultaa, joka on täysin puhdistamatonta ja kylmäpuristettua. Ei ylimääräisiä täyteaineita, ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tätä Nanoil Argan Oil on. Kun valitset Nanoilin, saat vastineeksi rahoillesi korkealaatuista öljyä, joka on uutettu suoraan arganian ytimistä. Iholle ja hiuksiin levitettynä öljy tunkeutuu nopeasti syvälle niiden rakenteeseen ja vapauttaa tarjoamansa ravintoaineet.

Nanoil Argan Oil vartalolle

Jos ihosi on kuiva ja karhea tai mikäli haluat eroon selluliitista tai raskausarvista, arganöljy auttaa sinua tehokkaasti. Arganöljyllä käsitelty iho muuttuu sileäksi ja ihanan kosteutetuksi.

KÄYTTÖOHJE: Kaada muutama tippa arganöljyä kylpyveteen tai sekoita sitä vartalovoiteeseen. Voit myös hieroa öljy suoraan ihoon.

Nanoil Argan Oil kasvoille

Onko sinulla hienoja juonteita, epätäydellisyyksiä tai rasvainen iho? Jos jokin näistä huolenaiheista vaivaa sinua, ota käyttöön arganöljy. Se hoitaa ihon lisäksi myös ripsiä ja kulmakarvoja. Ikääntymisen merkkejä silmäkulmissa? Hoitele ne pois arganöljyllä.

KÄYTTÖOHJE: Laita öljyä iltaisin ja aamuisin kasvoille, ja käytä sitä kuin seerumia. Tehostettua vaikutusta varten tartu jade-rullaan. Tällä tuotteella tehdyllä kasvohieronnalla saat heleän ihon. Saat pidemmät ja paksummat ripset levittämällä öljyä esimerkiksi sormella.

Nanoil Argan Oil hiuksille

Onko haaveenasi aina ollut sileät, kiiltävät ja kosteutetut hiukset? Voit saada unelmiesi hiukset hoitamalla niitä säännöllisesti arganöljyllä. Tällä öljyllä ei ole vertaistaan, kun puhutaan hiusten vahvistamisesta ja vaurioiden korjaamisesta. Kokeile myös hieroa sitä päänahkaan, jos haluat tasapainottaa talintuotantoa ja päästä eroon rasvaisista hiuksista. Ja mikä parasta, arganöljy lähtee helposti pesemällä hoidon jälkeen, eikä se riistä hiuksiltasi volyymia!

nanoil ARGANÖLJY

KÄYTTÖOHJE: Ota pieni määrä öljyä ja hiero osa siitä suoraan päänahkaan. Levitä loput öljystä sitten pitkin hiusten pituuksia. Parhaan tuloksen saat hoitamalla hiuksiasi öljyllä heti pesun jälkeen, kun hiukset ovat vielä kosteat. Pese hiukset vielä uudestaan 15 minuutin kuluttua tavallisella shampoolla. Halutessasi voit antaa arganöljyn vaikuttaa pidempään, jopa pari tuntia.

Mistä voin hankkia korkealaatuista arganöljyä?

Hyvä uutinen on se, että Nanoil Argan Oilia on saatavilla monissa verkkokaupoissa ja tietysti Nanoilin omilta, virallisilta sivuilta. Käy osoitteessa nanoil.fi. Tutustu samalla myös muihin kasviperäisiin öljyihin vartalolle, hiuksille ja kasvoille.