Lyhyet, suorat ripset?

Minulla oli myös sellaiset. Muttei enää. Nanolash -seerumin käytön aloittamisesta lähtien ripseni ovat olleet älyttömän pitkät! En meinannut uskoa sitä aluksi, mutta tämä aine toimii.

Ennen kuin aloitin käyttämään Nanolash, 4 kuukautta sitten, ripseni olivat tosi lyhyet ja ohuet. Aikaisemmista postauksistani luultavasti tiedätte, etten käyttänyt ripsiväriä. Ripseni olivat niin lyhyet etten saanut niistä edes kiinni ripsientaivuttimella. Joskus, kun sain laitettua ripsiväriä, ne olivat muutaman minuutin ihan hyvät, mutta sitten ne ’laskeutuivat’ sumentaen näköni kokonaan. Kuulin Latissesta, mutta kysyessäni siitä lääkäriltä, hän sanoi etten tule löytämään sitä koko maasta. Lisäksi Latisse ja muut karkeat ripsiseerumit voivat vaikuttaa iirikseesi ja muuttaa silmien värin ruskeaksi. Minulla on mukavan vihreät silmät ja pitäisin ne mielelläni sellaisena. Sitten luin Annan blogia ja hänellä oli aidot, kauniit ripset ja hän kertoi niiden olevan Nanolashin ansiota. Tarkistin internetistä ja tilasin ajattelematta kahta kertaa. Olen tyytyväinen siitä, koska Nanolash on muuttanut ulkonäköni melko dramaattisesti.

Tulokseni ovat uskomattomia. Ripseni ovat tiheämmät harvoilta alueilta ja ne näyttävät täydemmiltä. Ne kasvavat hulluna ja voin rehellisesti sanoa ettei minulla ole ikinä ollut näin pitkiä ripsiä. Järkytyn vieläkin katsoessani peiliin, nähden kuinka silmäni erottuvat. Yritän ottaa muutaman ’jälkeen’ kuvan ja ladata ne kun löydän kamerani. Olen hiljattain muuttanut toiselle puolelle kaupunkia ja kestää hetki, ennen kuin löydän kaikki tavarani. Valitsin Nanolashin, koska kauneudenhoitajani suositteli sitä yhtenä tehokkaimmista, mutta silti hellävaraisista ripsiseerumeista.

Minulle oli hyvin tärkeää, että tuote on tehty luonnollisista, turvallisista ainesosista. Jatkan tämän seerumin käyttöä ja aion pysytellä näissä, jotta en juokse pakoon tulevaisuudessa. Ystäväni kommentoivat jatkuvasti ripsiäni ja se tuntuu hyyyyyvältä, pakko myöntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *