Chocolate Bronzer on uusi lempparini!

Chocolate BronzerVaikka meillä on vielä kesä, voin tuntea syksyn jo luissani. En tiedä teistä, mutta minulle tulee automaattisesti mieleen tumma suklaa ajatellessani sadetta ja koleaa säätä. Siitä puheen ollen, arvatkaapa mitä löysin kesäalennuksesta. Näin sen alennuksessa ja ajattelin sen olevan täydellinen väline auringonpäivettämän lookin ylläpitoon tai tarvittaessa sen ’feikkaukseen’.

Bourjois ‘Délice de Poudre’ näyttää suklaapatukalta ja se tuoksuukin suklaalle. Sitä on saatavilla kahdessa sävyssä: oliivinsävyinen syvemmille ihonsävyille sekä vaalea, joka on täydellinen kalpealle ihotyypille. Ostin tummemman sävyn, koska ajattelin sen sopivan täydellisesti varjostamiseen. Pakko sanoa, että se on yksi parhaimmista omistamistani aurinkopuutereista. Olin kauan uskollinen Nars Lagunalle, mutta Chocolate Bronzer vaikuttaa yhtä hyvältä.

Huomasin, etten tarvitse paljon tuotetta saadakseni pronssisen, luonnollisen näköisen hehkun. Se sopii mahtavasti poskipäiden ja leuan varjostamiseen. Se on matta, mutta lähemmässä tarkastelussa voimme huomata pieniä kultahippuja, jotka kirkastavat koko kasvot huomaamatta.

Aurinkopuuteri tulee kätevässä, magneettisessa pahvipakkauksessa. Sisältä löydämme suklaapatukan muotoisen tuotteen. Vaikka pakkaus ja koko idea aurinkopuuterin ympärillä on upea, kaipaan pientä peiliä ja sivellintä viimeistelyä varten. Huomasin myös, että oranssiksi muuttuminen oli helppoa kun tuotetta laittoi liian paljon.

Loppujen lopuksi olen tyytyväinen ostokseeni. Se on halpa ja se voi helposti kilpailla kalliimpien brändien kanssa. Jos pidät suklaan tuoksusta, tulet olemaan tyytyväinen Délice de Poudren kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *