RevitaLash Vs Nanolash

revitalash_2.0mlTänään minulla on päivitys Revitalash -seerumin arvosteluun. Esittelin tämän tuotteen kaksi kuukautta sitten ja olin toivoa täynnä siitä, että se muuttaisi elämäni. Levitin sitä joka päivä, enkä unohtanut yhtäkään käyttökertaa, joten olen varmasti tehnyt kaiken oikein. Tässä minä olen, kaksi kuukautta myöhemmin, katsomassa ripsiäni ja mitä näenkään?
Olen pahoillani sanoessani ettei Revitalash antanut minulle haluamiani tuloksia. Ripseni ovat heikot ja lyhyet pidennyksien pitämisen takia. Näen, että ripset ovat hieman vahvemmat, mutta niin pitkän ajan jälkeen en vieläkään voi huomata isoja parannuksia. Ennen tämän tuotteen ostamista tein taustatutkimusta netissä ja Revitalashilla ja Nanolashilla oli molemmilla samanlainen hyvä maine. Päätin valita Revitalashin vaikka moni väitti sen aiheuttavan silmien ärsyyntymistä, missä minun on kuitenkin pakko olla samaa mieltä.

Eyelash conditioner

nanolash

Viime viikolla, sen jälkeen kun en nähnyt parannusta ripsieni ulkonäössä, vaihdoin Revitalashin Nanolashiin. Olen käyttänyt sitä pari päivää, mutta voin jo sanoa, että on helpottavaa kun ei ole polttavaa tunnetta luomilla iltaisin ja olen tyytyväinen tästä vaihdosta. Se on hellä silmänympärysiholleni eivätkä silmistäni tule punaiset.
Nanolashin käytön aloittamisesta ei ole kauaa, mutta olen jo huomannut, että ripseni ovat kiiltävämmät ja niitä tippuu vähemmän ripsiväriä pestessäni. Siitä huolimatta Nanolash on puolet halvempi kuin Revitalash ja toivottavasti, jos pidän siitä, minulla on varaa ostaa uusi putkilo. En oikeasti tiedä miksi ripsiseerumit maksavat niin paljon. Mielestäni se on naurettavaa käyttää 100 euroa silmätuotteeseen, oli se sitten ripsiväri tai seerumi.
Annan Nanolashille kaksi kuukautta ja palaan asiaan tuloksieni kera. Valmistaja lupaa suuren parannuksen ensimmäisissä 30 päivässä, joten luulen seuraavan ripsiseerumi postauksen tulevan melko pian.

Kertokaa mitä te käytätte ja mikä toimii parhaiten. Oletko kokeillut Revitalashia tai Nanolashia? Mitkä olivat tulokset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *