Miten korjata vaurioituneet kynnet? Kokeile 4 helppoa tapaa!

Onko vaurioituneiden kynsien korjaaminen sinusta vaikeaa ja aikaa vievää? Sen ei tarvitse olla niin! Tarvitset vain vähän aikaa illalla ja neljä helppoa vinkkiä. Me autamme sinua palauttamaan vaurioituneet kynnet aikaisempaan loistoonsa.

1. Hiero öljyä kynsiin

Luonnollisten öljyjen hyödyt ovat ilmiselviä tänä päivänä. Me tiedämme, miten ne vaikuttavat ihoon ja hiuksiin. Tiesitkö, että moni öljy hoitaa myös kynsiä? Hiero risiini-, argan-, manteli- tai avokadoöljyä kynsiin kuivuuden ja katkeilun ehkäisemiseksi. Lisäksi kynsistä tulee kauniit ja kestävämmät. Hiero suosikkiöljyäsi kynsiin joka ilta – lopputulos on upea jo viikon jälkeen!

2. Vaurioituneet kynnet rakastavat tätä kynsikylpyä!

Ovatko kyntesi kuivat ja vaurioituneet geelikynsien jälkeen? Öljyjen hieromisen lisäksi voit kokeilla nopeasti vaikuttavaa kynsikylpyä. Suosittelemme kahta voimakkaasti ravitsevaa ja kaunistavaa kynsikylpyä.

  • Oliiviöljy ja sitruuna
    Kuumenna 1/4 lasia oliiviöljyä ja kaada pieneen kulhoon. Lisää puolikkaan sitruunan mehu. Kylvetä kynsiä 15 minuuttia. Kuivaa pyyhkeellä. Kylvetä kynsiä kahdesti viikossa.
  • Oliiviöljy ja korte
    Ota pieni lasi- tai metallikulho ja täytä se puolikkaalla lasillisella oliiviöljyä ja kahdella lusikallisella kuivaa kortetta (kortetta voi poimia vaikka itse). Kiehauta vettä kattilassa ja aseta kulho oliiviöljyllä sekä kortteella kattilalle niin, että sekoitus lämpenee hiukan – pidä seosta höyryn yllä noin tunti. Anna viilentyä ja kylvetä kynsiä 15 minuuttia. Toista ainakin kerran viikossa.

3. Kauniimpi väri ja ravitummat kynnet hoitoaineella

Nykyään on olemassa sellaisia hoitoaineita, joissa on väriä ja jotka peittävät kynsien läikät. Jos kynnet ovat esimerkiksi kellertävät tai niissä on vanhaa kynsilakkaa, peitä ne värikkäällä kynsihoitoaineella. Tuotteet ovat usein maidonvalkoisia, beigejä tai ruusunvärisiä. Kun hoitoainetta käyttää, kynnet näyttävät paljon paremmilta ja saavat samalla vitamiineja, keramideja, kalsiumia sekä muita kunnon kannalta tärkeitä ainesosia. Parhaat hoitoaineet pysyvät kynsissä jopa7 päivää.

4. Kuivat kynsinauhat? Pehmennä niitä hyvällä voiteella!

Kynsinauhojen kuivuus on yleistä. Niiden leikkaaminen pahentaa asiaa, koska ne kasvavat nopeasti takaisin paksumpina. Hanki voide leikkaamisen sijaan! Osta laadukas kynsinauhavoide, joka kosteuttaa kynsinauhoja ja estää niitä kasvamasta liian nopeasti. Hyvän tuotteen säännöllinen käyttö pehmentää kynsinauhoja ja ehkäisee kuivumista. Lisäksi voide ravitsee kynsiä – eli sitä voi käyttää vaikka iltaisin ennen nukkumaanmenoa.