Täydellinen valinta hiuksille: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Elottomiin hiuksiin on vaikea saada kiiltoa. Monet shampoot puhdistavat hiukset mutta jättävät ne samalla elottomiksi ja värittömiksi. Värjääminen ja muotoilutuotteet vaikuttavat negatiivisesti hiusten kuntoon tehden niistä kiillottomat ja heikot. Mikä on paras shampoo elottomille ja litteille hiuksille? Me tiedämme sopivan tuotteen- Oletteko kuulleet silkkipohjaisesta misellishampoosta Nanoililta? Miten tuote muuttaa hiuksia ja miksi se on niin suosittu?

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: kuvaus ja ainesosat

Nanoilin misellishampoo nestesilkillä on sileä ja kevyt. Tuote levittyy hiuksiin helposti ja se vaahtoutuu hyvin latistamatta hiuksia. Shampoo sisältää misellejä, eli se puhdistaa rasvaa, pölyä, likaa ja muotoilutuotteiden jäämiä hiuksista. Misellituotteet luotiin puhdistamaan ja hoitamaan ihoa sekä hiuksia samaan aikaan. Tämän takia Nanoil Shampoo tasapainottaa päänahan pH-arvoa ja puhdistaa erinomaisesti. Mitä tuote sisältää?

  • Nestesilkkiä – silkin kevyintä muotoa, joka imeytyy hiuksiin. Mikään ei ravitse hiuksia yhtä tehokkaasti kuin silkki. Silkki lisää kiiltoa, silottaa hiuksia ja kaunistaa hiuksia.
  • Hydrolysoituja vehnäproteiineja – nämä korjaavat pieniä vaurioita, lisäävät kiiltoa, vahvistavat hiuksia ja vähentävät hiustenlähtöä.
  • Risiiniöljyä – suojaa vaurioilta, vahvistaa ja kosteuttaa.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: vaikutukset

Nestesilkki on yksi suosituimmista hiustenhoitoaineksista. Hiusstylistit suosittelevat sitä, koska se hoitaa, silottaa ja lisää kiiltoa täydellisesti. Hiuksista tulee silkkisen sileät ja helpot muotoilla. Nanoil Liquid Silk Shampoo on ensimmäinen askel kohti täydellistä kampausta. Tämä on paras ainesosa hiustenhoitoon.

Nanoilin misellishampoo poistaa kosmetiikkajäämiä, rasvaa ja likaa huolellisesti sekä ravitsee päänahkaa ja hiuksia samalla. Hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät. Yhden käytön jälkeen hiukset on helpompi harjata ja muotoilla, eikä niihin muodostu takkuja.

Koska misellishampoo puhdistaa hiukset hyvin, silkki imeytyy syvälle hiuksiin. Lopputulos on loistavaa ravitsemusta jo hiuspesun aikana. Lopputulos? Puhtaat, ravitut, pehmeät ja vastustuskykyiset hiukset sekä terve päänahka.

Nanoil Micellar Shampoo – miten sitä käytetään?

Kuten muita shampoita. Shampoo levitetään kosteille hiuksille ja hiukset pestään päänahkaa hellävaraisesti hieroen. Nanoil Micellar Shampoo vaahtoutuu täydellisesti ja peseytyy helposti pois hiuksista.

misellishampoo nestemaisella silkilla Nanoil

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: arvostelut

Hehkuttavat arvostelut kertovat silkkipohjaisen misellishampoon vaikutuksista. Nanoil tarjoaa salonkilaadun hiustenhoitoa kotona. Shampoo kerää hyviä arvosteluja, koska se sopii kaikille hiustyypeille, kestää pitkään ja ei latista hiuksia. Hiuksista tulee sileät, raikkaat ja ihanat.

Nanoil – eikä siinä vielä kaikki!

Silkissä on monia hyviä puolia ja shampoon vaikutuksia on hyvä vahvistaa intensiivisesti kaunistavalla hiusnaamiolla ja kevyellä hiuksiin jätettävällä hoitoaineella nestesilkillä. Tutustu Nanoilin tuotteisiin osoitteessa www.nanoil.fi.