NANOIL Vitamin C Face Serum. Energiaboosti hehkuvan ihon puolesta!

Etsitkö yksinkertaista tapaa saada täydellinen iho? Haluaisitko saada takaisin ihon menetetyn hehkun ja saada ihosta eloisamman sekä nuorekkaamman? Anna ihollesi sen tarvitsema energiaboosti Nanoil Vitamin C -seerumin avulla! Kasvoseerumi hoitaa hetkessä väsyneen ja elottoman ihon kaltaiset ongelmat. Lisäksi se vähentää ikääntymisen merkkejä ja juovia.

Nanoil Vit. C Serum – virheettömän ihon salaisuus

Mikä ilmiö on Nanoil -seerumi? Sen salaisuus piilee tuotteen sisältämän C-vitamiinin parhaassa muodossa – tunnettu nimellä 3-O-ethyl ascorbic acid. Miksi muodolla on väliä? C-vitamiini puhtaassa muodossa (l-askorbiinihappo) on epävakaa ja siksi se ei hyödytä ihoa yhtä paljon. Tämän arvokkaan ravintoaineen hyödyntämiseksi Nanoil käyttää uusinta ja vakainta C-vitamiinin muotoa. 3-O-ethyl ascorbic acid imeytyy kaikkiin ihokerroksiin hajoamatta altistuessaan auringonvalolle tai korkeille lämpötiloille.

Toisin kuin muut C-vitamiinin muodot, Nanoilin kasvoseerumin C-vitamiini sopii myös herkälle iholle – se ei aiheuta allergisia reaktioita tai ärsytä ihoa. Toinen mainitsemisen arvoinen ainesosa tässä kasvoseerumissa on Punarnava-uute, joka on voimakas antioksidantti täynnä nuorentavia sekä ihoa paikkaavia flavonoideja ja kasvisteroleja. Lisäksi Nanoil ja sen Vitamin C Face Serum sisältävät ainoastaan tärkeitä ja vegaaneille sopivia ainesosia. Ainesosien lista on lyhyt.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Miten Nanoil Vit. C Serum toimii?

Nanoilin kasvoseerumissa on maitomainen, sileä ja kevyt rakenne, joka imeytyy ihon syviin kerroksiin nopeasti paikkaamaan ja kaunistamaan ihoa. Ihonhoitotuote tekee ihosta hehkuvan, vähentää ryppyjä ja ehkäisee aurinkoläiskiä. Parasta on se, että kaikki vaikutukset saa todella huokeaan hintaan – etenkin ottaen huomioon sen, että Nanoilin tuote kestää useita kuukausia käytössä.

Jokaisen kasvoihin hierotun Nanoil Face Serum -tipan myötä ihosta tulee ravitumpi ja kauniimpi!

Mitä vaikutuksia seerumilta voi odottaa? Nanoil Vit. C Serum pystyy:

  • vaalentamaan ihoa
  • jättämään ihon eloisaksi
  • tasoittamaan ihoa ja ihonsävyä
  • taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan
  • vähentämään huovia
  • vahvistamaan pinnallisten verisuonien seinämiä
  • hoitamaan kaikkia ihotyyppejä, myös herkkää ja aknealtista

Miten Nanoil Vit. C Serumia käytetään vaikutusten aikaansaamiseksi?

Hyvä uutinen on se, että Nanoil Vit. C Serumin käytössä ei ole mitään kummallista. Käyttö on todella helppoa – seerumia levitetään puhtaalle iholle kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Tämänkin seerumin kohdalla silmien aluetta tulee välttää. Parempia tuloksia saa hieromalla ihoa seerumin levityksen jälkeen verenkierron sekä seerumin imeytymisen parantamiseksi ja nopeuttamiseksi. Anna seerumin imeytyä hetki ja levitä sen jälkeen kasvoille kasvovoidetta tai valittua Nanoil-kauneusöljyä, jos on ilta (seerumia voi käyttää aamulla ja illalla). Koska yhteen käyttökertaan tarvitaan 3–5 tippaa, Nanoil Vit. C Serum säilyy käytössä todella kauan.

suositeltu c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Kommentteja Nanoil Vit. C Serumista

Miljoonat positiiviset arvostelut käyttäjiltä ympäri maailman todistavat Nanoil Vit. C Face Serumin olevan tehokas ja ilmiömäinen ihonhoitotuote. Mikä tekee tästä kasvoseerumista niin suositun? Syitä on monia. Asiakkaat nostavat usein esiin Nanoil Vit. C Face Serumin uskomattomat vaikutukset, jotka tuote saa aikaan yllättävän lyhyessä ajassa. Hintakaan ei ole kamalan korkea 50 ml kokoisesta kasvoseerumista. Lisäksi sopivuus herkälle iholle ja iholle pinnallisilla verisuonilla puhuu seerumin puolesta. Lyhyesti sanottuna – Nanoil ja sen Vitamin C Face Serum on avain virheettömään ihoon ihotyypistä ja iästä huolimatta!

Haluatko lukea lisää? Käy sivustolla [www.nanoil.fi]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *