Mikä on kaikista suosituin kulmakynä? KATSO PARHAAT VALINTAMME

Mikä on kaikista suosituin kulmakynä? KATSO PARHAAT VALINTAMME
Onko sinulla vaikeuksia löytää paras mahdollinen kulmakynä? Mikä on markkinoiden suosituin? Nyt sinun kannattaa tutustua alla olevaan listaukseen, jotta voit alkaa investoida laadukkaimpaan, pitkäikäisimpään ja tehokkaimpaan kulmakynään. Markkinoiden paras kulmakynä on todellakin olemassa, ja se odottaa, että hankit sen vihdoinkin itsellesi!

Millaisia vaikutuksia kulmakynällä on?

+ se on monikäyttöinen
+ sen avulla voidaan luoda koko kulmameikki
+ voit piirtää sillä lisäkarvoja
+ luo oikea kulmakarvojen muoto
+ uskomattoman tarkka ja kätevä
+ pieni, kevyt ja mahtuu käsilaukkuun mukaan

Suosituimmat kulmakynät. Meidän PARHAAT VALINTAMME

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – paras kulmakynä

kulmakynä nanobrow

Unelmien kulmakynä, jota olemme odottaneet! Fantastiset värit, pehmeä koostumus, liukuu iholla vaivatta ja antaa ilmiömäisen meikin pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Suosittu tuote, jota kehuvat niin satunnaiset ostajat kuin ammattilaiset. Se tarjoaa neljä ihanaa, hienostunutta sävyä. Neutraalit sävyt vetoavat viileän ja lämpimän sävyisen ihon omaaviin. Sen ultrahieno kärki tekee sinustakin asiantuntijan, mitä tulee pienten karvoja muistuttavien vetojen piirtämiseen ja harvojen alueiden naamioimiseen. Kynässä on sisäänvedettävä kärki, joten sitä ei tarvitse erikseen teroittaa. Koostumus on erittäin tehokas, mutta entäpä hinta? Kerrassaan loistava! Meillä ei ole ainoatakaan valituksen aihetta tästä kulmakynästä, joten julistamme täydellä voimalla, että Nanobrow Eyebrow Pencil on paras kulmakynä!

Virallinen verkkosivusto: www.nanobrow.fi

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Tämä kulmakynä ei ehkä ole arvostelumme ykkönen, mutta se on… lähes täydellinen! Miten muuten voisikaan olla, kun se on yksi ensimmäisistä siveltimellä varustetuista ulosvedettävistä kynistä, jonka on luonut kuuluisa Anastasia Soare, tunnettu kosmetiikkavalmistaja. Tätä kulmakynää suosittelevat ammattimaiset; he pitävät siitä siksi, että sitä on saatavilla 12 sävyssä. ”Kulmakuningattaren” lanseerama tuote on tiesi nopeaan ja kauniiseen meikkiin. Se häikäisee sinut pigmenttisyydellään, uskomattomalla pehmeydellään ja pitkäkestoisuudellaan. Brow Wizillä tehty kulmameikki on ehdottomasti erittäin tarkka ja ammattimainen. Harmi vain, että se on niin kallis.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Fenty Beauty on Rihannan ylpeys. Hänen tuotteensa ansaitsevat paikan arvostelumme kärkipäässä, sillä ne ovat ehdottomasti korkealaatuisia. Ultra Fine Brow Pencil & Styler -kulmakynä on tunnettu ja suosittu, sillä sen on julkaissut musiikkimaailman tähtönen. On kuitenkin tärkeämpiäkin kriteerejä kuin tuotteen lanseeraaneen tahon tunnettuus. Ehkä tämä kulmakynä ei ole arvostelumme paras kulmakynä (sen hinta oli muun muassa vaikuttava tekijä), mutta sillä on silti monia etuja, kuten laaja värivalikoima (sävyjä on yhteensä 14) ja koostumus on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se on varustettu epätavallisella harjalla; sillä ei ole mitään tekemistä spoolien kanssa. Sen muodon on tarkoitus helpottaa tuotteen sekoittamista. Onko se todella parempi ja vallankumouksellisempi? Tämä on täysin mielipideasia.

4. CLINIQUE Quickliner for Brows

Tämä on ehdottomasti täysin kelvollinen kulmakynä, jota voivat käyttää myös ne, joilla on hyvin herkkä ja ärsytykseen taipuvainen iho. Tuotteella voit piirtää superohuita viivoja, kun taas sen hienot pigmentit auttavat luomaan kauniin ja eloisan ilmeen. Se ei ole suosituin valinta, mikä on sääli, koska sen vaikutukset ovat varsin hienostuneet. Kynä kuitenkin värjää, korostaa ja määrittelee kulmat melko hyvin. Miellyttävä koostumus ylläpitää virheettömän kulmakarvojen ilmeen ja pitää meikin hyvänä koko päivän. Aivan kuten edellisetkin tuotteet – sitä ei tarvitse teroittaa.

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Benefit on design-kulmakynä, joka nousi viraaliksi sosiaalisessa mediassa. Benefit-tuotteet ovat saaneet mainetta melko korkeasta laadusta ja tyydyttävistä vaikutuksista. Tämä kulmakynä pääsi listaukseemme, koska se on erittäin pitkäkestoinen ja vedenkestävä. Valmistaja väittää, että se säilyy iholla parhaimmillaan jopa 36 tuntia… Uskomme sen, vaikka emme haluaisi kuitenkaan välttää meikinpoistoa niin pitkään. Puheenollen meikinpoistosta – tätä kulmakynää on vaikea poistaa ja joudut hieromaan ihoasi melko rajusti. Sen etu on kuitenkin laaja värivalikoima. Kynä on lisäksi erittäin tukeva: sinun ei tarvitse pelätä, että se rikkoutuu. Vaikka se ei olekaan paras kulmakynä, se ansaitsee paikkansa arvostelumme viidennellä sijalla.

6. Urban Decay Brow Blade

Urban Decay on brändi, joka on kuuluisa loistavista luomiväreistään – heidän palettinsa ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Onko heidän kulmakynänsä myös hitti? Vaikka olemmekin sijoittaneet heidän kulmakynänsä viimeiselle sijalle, se on epäilemättä mukava käytössä: erittäin pehmeä, hieman kermainen kärki on ainutlaatuinen! Muista kuitenkin, että sitä ei kannata painaa liian kovaa ihoa vasten, sillä se rikkoutuu ikävän helposti. Urban Decayn kulmakynässä on vedenkestävä koostumus, ja sen kärki on niin ohut, että se mahdollistaa maksimaalisen tarkkuuden. Hinta voisi olla alhaisempi, varsinkin kun ottaa huomioon, että tuote ei ole kovinkaan riittoisa…. Mielenkiintoista on, että kynässä on sivellin, ei spoolie. Riittääkö se häivyttämään luomasi viivat hyvin? Sen päätät sinä.