Liukuvärjätyt hiukset – askel askeleelta

8244355623_6064e4b079_cNykypäivänä liukuvärjäystä tehdään kaikille mahdollisille pinnoille ja tekstuureille aina vaatteista kynsiin ja hiuksiin asti. Tämän tekniikan keskipiste on värjätyt kerrokset joko korostaen tai sävyttäen tiettyä väriä. Itseasiassa, liukuvärjäys voidaan suorittaa kauneudenhoitajan luona (kynnet), kampaajalla (hiukset) tai kylpyhuoneessasi. Miten organisoida ja mitä tarvitaan hiusten liukuvärjäyksen luomiseen itse?

Liukuvärjätyt hiukset – hiusvärit ja tarvikkeet

Ennen kuin aloitat hiustesi sävyttämisen, pese päänahkasi ja odota, että hiuksesi kuivuvat. Yritä olla käyttämättä hiustenkuivaajaa, koska se voi johtaa hiusten rakenteen heikentymiseen ja aiheuttaa hiusten lähtöä ja niiden yleistä kuivuutta. Seuraavaksi harjaa hiuksesi huolellisesti. Värjätäksesi hiuksesi liukuvärjäystyyliin, tarvitset: isoja hiuspinnejä, foliota, kamman osioiden erotteluun, litteän siveltimen hiusvärin levitykseen, hiusten valkaisuainetta ja tietenkin, hiusvärejä lempiväreilläsi. Muista, että jokaista valitsemaasi väriä kohden sinun pitää myös valita sävyä kirkkaampi väri. Muuten et saavuta haluamaasi tulosta. Vain hiusten latvat värjätään.

Liukuvärjätyt hiukset – askel askeleelta

Erottele tiheäpiikkisen kamman avulla pieni osio hiuksistasi. Aseta erotellun osion alle foliota ja levitä valkaisuainetta. Seuraavaksi kääri osio folioon ja 15 minuutin kuluttua sinulla on korostetut latvat. Sitten on aika värjätä hiukset kahdella sävyllä. Muista, että luonnolliset voit käyttää useampiakin kuin kahta väriä, sillä mitä useampia värejä käytetään, sitä näkymättömämmäksi värin vaihtuminen tulee. Levitä kirkkaampaa sävyä ensin, mutta älä mene valkaisuaineen luomaa rajaa pidemmälle. Seuraa samaa ohjetta levittäessäsi tummempia hiusvärejä hiusosioihin. Heti toisen hiusvärin levittämisen jälkeen, kääri hiusosio folioon. Kun 15 minuuttia on kulunut, huuhtele hiusväri huolellisesti.

Liukuvärjätyt hiukset – hoito

Raidoittaminen ja hiusten värjääminen vahingoittavat hiusta merkittävästi. Hiusosioista tulee kuivia, ne eivät kiillä, hiuksia alkaa tippua ja latvat haaroittuvat. Onneksi ei-haluttuille vaikutuksille voidaan tehdä vastatoimia. Käytä säännöllisesti erilaisia kosteuttavia kosmetiikkoja kuten öljyjä ja hiusnaamioita. Näiden hoitavien tuotteiden pitäisi sisältää keratiinia, arganöljyä tai E-vitamiinia, näin muutama kosteuttava perusainesosa nimetäksemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *